Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|ETEN MET |
8
”
\V
il
ca,
LE
|
B.
7
La =
TES
jn
he
|
Br
Gj
es
4
8
qi
4
Nn”
Rd
è
EE
Pasteitje met kipragout
Ossenhaas stroganoff
Pavlova met rood fruit
IE
voorgerecht - 25 min » pers.
hoofdgerecht - 20 min. + 4 pers.
nagerecht « 15 min. (+1uuren 45 min.
oventijd +30 min. afkoelen) « 4 pers.
50 g roomboter
2 schalen ossenhaas (Fijnproevers,
a
sa
60 gbloem
àca.200 9)
40 g poedersuiker
Ed
1 bakje platte peterselie (15 9)
2 sjalotten
1tl maïzena
% bakje verse Italiaanse kruidenmix
50 groomboter
1259
t (pakje à 500 9)
(à 20 g)
1 bakje gesneden
170 g witte basterdsuiker
M
2Y
1 pot kippenbouillon (400 ml)
kastanjechampignons (à 250 9)
1tlwittewijnazijn
2 kipfilets (ca. 380 9)
3 el wodka
1citroen
3
>
4 pasteibakjes (pak à100 9)
15 g dubbel geconcentreerde
125 ml slagroom
2
Pa
& keukentouw
3
N
tomatenpuree (Petti, tube à 200 g)
1bakje mascarpone (250 ml)
1tl gerookte paprikapoeder
125 gbramen
=
PA
1Smelt de boter in een pan met dikke
7125 ml slagroom
125 gframbozen
ze
ih
y
bodem maar laat niet kleuren. Voeg de
% bakje munt (à 15 9)
bloem toe en laat 4 min. garen op laag
1Laat het vlees uit de verpakking
& bakpapier
mixer
u
vuur. Roer regelmatig. Zet het vuur uit.
afgedekt op kamertemperatuur komen.
2 Bind de Italiaanse kruiden samen en
2 Snipper desjalot. Verhit de helft van de
breng de bouillon met de kruiden aan de
boter in een grote koekenpan en bak de
1 Verwarm de oven voor tot 120 °C.
kook. Zet het vuur laag en pocheer de
champignons met de sjalot ca. 5 min.
Teken een cirkel van ca. 20 cm op een
[|
kipfilet in de bouillon 12 min. tegen de
Blus af met de wodka. 3 Voeg
vel bakpapier en leg omgekeerd op een
a
kook aan. 3 Verwarm de pasteibakjes
tomatenpuree en paprikapoeder toe en
bakplaat. Zeef de poedersuiker met de
volgens de aanwijzingen op de
fruit 1 min. Voeg de slagroom toe en
maïzena. 2 Klop het eiwit in een schone,
ET
verpakking. 4 Haal de kip uit de bouillon
warm goed door. Breng op smaak en zet
droge kom met een mespunt zout en
en verwijder de kruiden. 5 Voeg oplaag
het vuur uit. 4 Bak in de rest van de boter
voeg geleidelijk al kloppend 140 g
er
vuur alroerend met een garde de
de ossenhaas ca. 2 min. per kant. Serveer
basterdsuiker toe. Blijf Kloppen tot het
met de saus.
bouillon toe aan de roux. Breng aan de
mengsel stijf is en jede kom op de kop
kook en laat op laag vuur 2 min. zachtjes
kunt houden. 3 Spatel er de maïzena,
wo
koken. 6 Snijd de kip in stukjes en de
Je kunt de wodka weglaten als er kinderen
poedersuiker en azijn door. Verdeel over
peterselie fijn. Houd wat peterselie
mee-eten.
de cirkel en bak {uur en 45 min. in de
achter voor de garnering en voeg de
oven. Laat 30 min. afkoelen. 4 Boen de
A
ur
rest, samen met de kip, toe aan de
citroen schoon en rasp deschil. Klop de
bouillon. Breng op smaak. Vul de
slagroom stijf met de rest van de suiker,
Derecepten inclusief
Te LU /N0
pasteibakjes royaal met de ragout,
voe,
gswaarden vind je ook op
citroenrasp en mascarpone. Verdeel
garneer met de peterselie.
umb
m/receptet
over de meringue en verdeel er het fruit
gr
2, LUIDRUCHTIG. ENWE
over Gameer met de muntblaadjes.
“À, Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
Ben, Sem en Eduard
Verdubbel de hoeveelheden en je kunt met acht personen van deze gerechten genieten.
ve
LACHEN EN
60 JUMBO
INABD
61
e