Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|ETEN MET |

8



\V

il

ca,

LE

|

B.

7

La =

TES

jn

he

|

Br

Gj

es

4

8

qi

4

Nn”

Rd

è

EE

Pasteitje met kipragout

Ossenhaas stroganoff

Pavlova met rood fruit

IE

voorgerecht - 25 min » pers.

hoofdgerecht - 20 min. + 4 pers.

nagerecht « 15 min. (+1uuren 45 min.

oventijd +30 min. afkoelen) « 4 pers.

50 g roomboter

2 schalen ossenhaas (Fijnproevers,

a

sa

60 gbloem

àca.200 9)

40 g poedersuiker

Ed

1 bakje platte peterselie (15 9)

2 sjalotten

1tl maïzena

% bakje verse Italiaanse kruidenmix

50 groomboter

1259

t (pakje à 500 9)

(à 20 g)

1 bakje gesneden

170 g witte basterdsuiker

M

2Y

1 pot kippenbouillon (400 ml)

kastanjechampignons (à 250 9)

1tlwittewijnazijn

2 kipfilets (ca. 380 9)

3 el wodka

1citroen

3

>

4 pasteibakjes (pak à100 9)

15 g dubbel geconcentreerde

125 ml slagroom

2

Pa

& keukentouw

3

N

tomatenpuree (Petti, tube à 200 g)

1bakje mascarpone (250 ml)

1tl gerookte paprikapoeder

125 gbramen

=

PA

1Smelt de boter in een pan met dikke

7125 ml slagroom

125 gframbozen

ze

ih

y

bodem maar laat niet kleuren. Voeg de

% bakje munt (à 15 9)

bloem toe en laat 4 min. garen op laag

1Laat het vlees uit de verpakking

& bakpapier

mixer

u

vuur. Roer regelmatig. Zet het vuur uit.

afgedekt op kamertemperatuur komen.

2 Bind de Italiaanse kruiden samen en

2 Snipper desjalot. Verhit de helft van de

breng de bouillon met de kruiden aan de

boter in een grote koekenpan en bak de

1 Verwarm de oven voor tot 120 °C.

kook. Zet het vuur laag en pocheer de

champignons met de sjalot ca. 5 min.

Teken een cirkel van ca. 20 cm op een

[|

kipfilet in de bouillon 12 min. tegen de

Blus af met de wodka. 3 Voeg

vel bakpapier en leg omgekeerd op een

a

kook aan. 3 Verwarm de pasteibakjes

tomatenpuree en paprikapoeder toe en

bakplaat. Zeef de poedersuiker met de

volgens de aanwijzingen op de

fruit 1 min. Voeg de slagroom toe en

maïzena. 2 Klop het eiwit in een schone,

ET

verpakking. 4 Haal de kip uit de bouillon

warm goed door. Breng op smaak en zet

droge kom met een mespunt zout en

en verwijder de kruiden. 5 Voeg oplaag

het vuur uit. 4 Bak in de rest van de boter

voeg geleidelijk al kloppend 140 g

er

vuur alroerend met een garde de

de ossenhaas ca. 2 min. per kant. Serveer

basterdsuiker toe. Blijf Kloppen tot het

met de saus.

bouillon toe aan de roux. Breng aan de

mengsel stijf is en jede kom op de kop

kook en laat op laag vuur 2 min. zachtjes

kunt houden. 3 Spatel er de maïzena,

wo

koken. 6 Snijd de kip in stukjes en de

Je kunt de wodka weglaten als er kinderen

poedersuiker en azijn door. Verdeel over

peterselie fijn. Houd wat peterselie

mee-eten.

de cirkel en bak {uur en 45 min. in de

achter voor de garnering en voeg de

oven. Laat 30 min. afkoelen. 4 Boen de

A

ur

rest, samen met de kip, toe aan de

citroen schoon en rasp deschil. Klop de

bouillon. Breng op smaak. Vul de

slagroom stijf met de rest van de suiker,

Derecepten inclusief

Te LU /N0

pasteibakjes royaal met de ragout,

voe,

gswaarden vind je ook op

citroenrasp en mascarpone. Verdeel

garneer met de peterselie.

umb

m/receptet

over de meringue en verdeel er het fruit

gr

2, LUIDRUCHTIG. ENWE

over Gameer met de muntblaadjes.

“À, Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

Ben, Sem en Eduard

Verdubbel de hoeveelheden en je kunt met acht personen van deze gerechten genieten.

ve

LACHEN EN

60 JUMBO

INABD

61

e