Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SIMPEL VAN JUMBO & GALBANI

Met deze heerlijke mousse met romige mascarpone, vers fruit en

basilicum tover je een feestje op tafel.

Eer

©

N

a

#

Moussevan mascarpone en

ricotta met basilicum

nagerecht «10 min. « 4 pers

ij

3

mtr

1 bakje mascarpone (Galbani, 250 9)

ee"

HE

we

1 bakje ricotta (Galbani, 250 9)

8

ane

x

1sinaasappel

35 gfijne kristalsuiker

% bakje basilicum (à15 9)

1 duobak framboos & blauwe bessen

pr

zee

(3009)

:

& mixer

ig:

1 Boen de sinaasappel schoon en rasp de

Ï

A

oranje schil. Pers de vrucht uit. Klop de

LE)

ricotta met de mascarpone,

mf

en



un

sinaasappelrasp en suiker met de mixer

2 min. 2 Scheur de basilicumblaadjes in

Ee

reepjes, bewaar een paar blaadjes voor

E

5

de garnering. Meng het sap en de

basilicumreepjes met het fruit. 3 Verdeel

het fruit over 4 wijnglazen en schep er de

| >

mascarponemousse op. Garneer met



basilicumblaadjes.

—r

voedingswaarde p.p.429 kcal, vet 339,

Es

Eu

waarvan verzadigd 23 g, koolhydraten

F:

a

LE

23 9, waarvan suikers 219, vezels 29,

:

eiwit 9 9, zout 0,39

Resnu

mel

N

h

)

rd

FN

Galbani

N

=

# mascarpone

es

Ge

nr

25092,35

nn

JUMBO 91