Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 46 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 46
SIMPEL VAN JUMBO & GALBANI Met deze heerlijke mousse met romige mascarpone, vers fruit en basilicum tover je een feestje op tafel. Eer © N a # Moussevan mascarpone en ricotta met basilicum nagerecht «10 min. « 4 pers ij 3 mtr 1 bakje mascarpone (Galbani, 250 9) ee" HE we 1 bakje ricotta (Galbani, 250 9) 8 ane x 1sinaasappel 35 gfijne kristalsuiker % bakje basilicum (à15 9) 1 duobak framboos & blauwe bessen pr zee (3009) : & mixer ig: 1 Boen de sinaasappel schoon en rasp de Ï A oranje schil. Pers de vrucht uit. Klop de LE) ricotta met de mascarpone, mf en ” un sinaasappelrasp en suiker met de mixer 2 min. 2 Scheur de basilicumblaadjes in Ee reepjes, bewaar een paar blaadjes voor E 5 de garnering. Meng het sap en de basilicumreepjes met het fruit. 3 Verdeel het fruit over 4 wijnglazen en schep er de | > mascarponemousse op. Garneer met (® basilicumblaadjes. —r voedingswaarde p.p.429 kcal, vet 339, Es Eu waarvan verzadigd 23 g, koolhydraten F: a LE 23 9, waarvan suikers 219, vezels 29, : eiwit 9 9, zout 0,39 Resnu mel N h ) rd FN Galbani N = # mascarpone es Ge nr 25092,35 nn JUMBO 91
Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 46