Jumbo - Folder van 06.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 75 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 06.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SIMPEL VAN JUMBO & GALBANI
Met deze heerlijke mousse met romige mascarpone, vers fruit en
basilicum tover je een feestje op tafel.
Eer
©
N
a
#
Moussevan mascarpone en
ricotta met basilicum
nagerecht «10 min. « 4 pers
ij
3
mtr
1 bakje mascarpone (Galbani, 250 9)
ee"
HE
we
1 bakje ricotta (Galbani, 250 9)
8
ane
x
1sinaasappel
35 gfijne kristalsuiker
% bakje basilicum (à15 9)
1 duobak framboos & blauwe bessen
pr
zee
(3009)
:
& mixer
ig:
1 Boen de sinaasappel schoon en rasp de
Ï
A
oranje schil. Pers de vrucht uit. Klop de
LE)
ricotta met de mascarpone,
mf
en
”
un
sinaasappelrasp en suiker met de mixer
2 min. 2 Scheur de basilicumblaadjes in
Ee
reepjes, bewaar een paar blaadjes voor
E
5
de garnering. Meng het sap en de
basilicumreepjes met het fruit. 3 Verdeel
het fruit over 4 wijnglazen en schep er de
| >
mascarponemousse op. Garneer met
(®
basilicumblaadjes.
—r
voedingswaarde p.p.429 kcal, vet 339,
Es
Eu
waarvan verzadigd 23 g, koolhydraten
F:
a
LE
23 9, waarvan suikers 219, vezels 29,
:
eiwit 9 9, zout 0,39
Resnu
mel
N
h
)
rd
FN
Galbani
N
=
# mascarpone
es
Ge
nr
25092,35
nn
JUMBO 91