Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Albert Heijn Folder 04.09.2020

Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21

1 Volkorenlasagne met spinazie en linzen rt 1ui ® 2tenen knoflook ® 400 g cham- pignons ® 2 el milde olijfolie e 750 g spinazie fijngesneden (pak, diepvries) e 2 el gedroogde ad Italiaanse kruiden ® 200 g zuivelspread light Ed ; + wedt e 1 blik linzen (400 g) e 12 volkorenlasagne- EE bladen ® 150 g milde geraspte 30+ kaas 7 e ovenschaal (20 x 30 cm) wi 2 ip, 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper “:. I: cs de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de Er 5 champignons in plakjes. Verhit de olie in een PR hapjespan en bak de ui en champignons cs En 3 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook, spinazie en Italiaanse kruiden toe en verwarm 7 min. op middelhoog vuur mee. Roer regelmatig. 2 Voeg de zuivelspread toe en verwarm 1 min. u % in. mee. Breng de groentesaus op smaak met ® peper en eventueel zout. QE 77 y 3 Doe ondertussen de linzen in een vergiet La en spoel af onder koud stromend water. Laat fs uitlekken en voeg toe aan de groentesaus. 4 Schep 2 lepels groentesaus op de bodem Ku van de ovenschaal. Bedek achtereenvolgens se met % van de lasagnebladen, % van de rest ze van de groentesaus en % van de kaas. * à er Herhaal dit nog 2 keer en eindig met de rest # x À van de kaas. Breng op smaak met peper. A AL 5 Bak de lasagne in het midden van de oven in Cid ca. 40 min. gaar. Dek af met aluminiumfolie als x de lasagne te donker wordt. F dl Oe | .p. 630 kcal - 33 geiwit- 26 gvet, À waarvan 12 gverz.. 57 gkoolhydraten, LE % waarvan 6 g suikers. 1.3 gzout: 18 g vezels pe > Je kunt de lasagne 1 dag van tevoren maken tot en met het afbakken in de oven. Bewaar LÉ afgedekt in de koelkast en laattijdens | het voorverwarmen van de oven op kamer- Ÿ | temperatuur komen. (7 we Pe, x, 2 EERE RENE ES un I RAR ND HR RES FE HI BE BER Il SER Be RN BE EEE BER

Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21