Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

Volkorenlasagne

met spinazie en linzen

rt

1ui ® 2tenen knoflook ® 400 g cham-

pignons ® 2 el milde olijfolie e 750 g spinazie

fijngesneden (pak, diepvries) e 2 el gedroogde

ad

Italiaanse kruiden ® 200 g zuivelspread light

Ed ; +

wedt

e 1 blik linzen (400 g) e 12 volkorenlasagne-

EE

bladen ® 150 g milde geraspte 30+ kaas

7

e ovenschaal (20 x 30 cm)

wi

2

ip,

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper

“:.

I:

cs

de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de

Er

5

champignons in plakjes. Verhit de olie in een

PR

hapjespan en bak de ui en champignons

cs

En

3 min. op hoog vuur. Voeg de knoflook,

spinazie en Italiaanse kruiden toe en

verwarm 7 min. op middelhoog vuur mee.

Roer regelmatig.

2 Voeg de zuivelspread toe en verwarm 1 min.

u

%

in.

mee. Breng de groentesaus op smaak met

®

peper en eventueel zout.

QE

77

y

3 Doe ondertussen de linzen in een vergiet

La

en spoel af onder koud stromend water. Laat

fs

uitlekken en voeg toe aan de groentesaus.

4 Schep 2 lepels groentesaus op de bodem

Ku

van de ovenschaal. Bedek achtereenvolgens

se

met % van de lasagnebladen, % van de rest

ze

van de groentesaus en % van de kaas.

*

à

er

Herhaal dit nog 2 keer en eindig met de rest

#

x

À

van de kaas. Breng op smaak met peper.

A

AL

5 Bak de lasagne in het midden van de oven in

Cid

ca. 40 min. gaar. Dek af met aluminiumfolie als

x

de lasagne te donker wordt.

F

dl

Oe

|

.p. 630 kcal - 33 geiwit- 26 gvet,

À

waarvan 12 gverz.. 57 gkoolhydraten,

LE

%

waarvan 6 g suikers. 1.3 gzout: 18 g vezels

pe

>

Je kunt de lasagne 1 dag van tevoren maken

tot en met het afbakken in de oven. Bewaar



afgedekt in de koelkast en laattijdens

|

het voorverwarmen van de oven op kamer-

Ÿ |

temperatuur komen.

(7

we

Pe,

x,

2

EERE

RENE

ES

un

I

RAR ND

HR

RES

FE

HI

BE

BER

Il

SER

Be

RN

BE

EEE

BER