Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

J

Abo

Gehakt-tomatensaus

à

met zilvervliesrijst en

sperziebonen

HS

) 200 g winterpeen ® 2 tenen knoflook

1 ui ® 2 el milde olijfolie e 1% el baha-

rat

00 g mager rundergehakt

2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)

300 g zilvervliesrijst ® 400 g gebroken

sperziebonen fijn (zak 750 g, diepvries)

Ben

® Y% zak rucola (à 85 g)

1 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van

| #

=

een % cm. Snijd de knoflook fijn en snipper

A

de

4

de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak

de winterpeen, knoflook, ui en baharat 3 min.

op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en

bn

bak in 3 min. goudbruin en rul.

2 Voeg de tomatenblokjes en 100 ml water

#

toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en

laat 15 min. zachtjes koken. Breng op smaak

eN

met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.

dl

1

3 Kook ondertussen de rijst volgens de

aanwijzingen op de verpakking. Kook de

NN

sperziebonen 4 min. Giet af en spoel onder

koud stromend water. Meng met de rucola en

breng op smaak met peper. Serveer de

gehakt-tomatensaus met de zilvervliesrijst en

sperziebonen. Lekker met restjes selderij.

p.p. 605 kcal- 27 geiwit- 19 gvet,

waarvan 5 g verz. 75 g koolhydraten, waarvan

13 gsuikers-0.2 g zout: 13 gvezels

8

D

A

re

|

Verrang Fee gehakt door een vega variant,

bijvoorbeeld rulstukjes.

C

<

IN

ND

EEL

Gj

ER

Fe

==

|

#