Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23
J Abo Gehakt-tomatensaus à met zilvervliesrijst en sperziebonen HS ) 200 g winterpeen ® 2 tenen knoflook 1 ui ® 2 el milde olijfolie e 1% el baha- rat 00 g mager rundergehakt 2 blikken tomatenblokjes (à 400 g) 300 g zilvervliesrijst ® 400 g gebroken sperziebonen fijn (zak 750 g, diepvries) Ben ® Y% zak rucola (à 85 g) 1 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van | # = een % cm. Snijd de knoflook fijn en snipper A de 4 de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de winterpeen, knoflook, ui en baharat 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bn bak in 3 min. goudbruin en rul. 2 Voeg de tomatenblokjes en 100 ml water # toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 min. zachtjes koken. Breng op smaak eN met peper en eventueel zout. Roer regelmatig. dl 1 3 Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de NN sperziebonen 4 min. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng met de rucola en breng op smaak met peper. Serveer de gehakt-tomatensaus met de zilvervliesrijst en sperziebonen. Lekker met restjes selderij. p.p. 605 kcal- 27 geiwit- 19 gvet, waarvan 5 g verz. 75 g koolhydraten, waarvan 13 gsuikers-0.2 g zout: 13 gvezels 8 D A re | Verrang Fee gehakt door een vega variant, bijvoorbeeld rulstukjes. C < IN ND EEL Gj ER Fe == | #
Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23