Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
J
Abo
Gehakt-tomatensaus
à
met zilvervliesrijst en
sperziebonen
HS
) 200 g winterpeen ® 2 tenen knoflook
1 ui ® 2 el milde olijfolie e 1% el baha-
rat
00 g mager rundergehakt
2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
300 g zilvervliesrijst ® 400 g gebroken
sperziebonen fijn (zak 750 g, diepvries)
Ben
® Y% zak rucola (à 85 g)
1 Schil de winterpeen en snijd in blokjes van
| #
=
een % cm. Snijd de knoflook fijn en snipper
A
de
4
de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak
de winterpeen, knoflook, ui en baharat 3 min.
op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en
bn
bak in 3 min. goudbruin en rul.
2 Voeg de tomatenblokjes en 100 ml water
#
toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en
laat 15 min. zachtjes koken. Breng op smaak
eN
met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.
dl
1
3 Kook ondertussen de rijst volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Kook de
NN
sperziebonen 4 min. Giet af en spoel onder
koud stromend water. Meng met de rucola en
breng op smaak met peper. Serveer de
gehakt-tomatensaus met de zilvervliesrijst en
sperziebonen. Lekker met restjes selderij.
p.p. 605 kcal- 27 geiwit- 19 gvet,
waarvan 5 g verz. 75 g koolhydraten, waarvan
13 gsuikers-0.2 g zout: 13 gvezels
8
D
A
re
|
Verrang Fee gehakt door een vega variant,
bijvoorbeeld rulstukjes.
C
<
IN
ND
EEL
Gj
ER
Fe
==
|
#