Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voor minder dan

per dag*

fi

fik

AH Pitloze

ÿ

D

witte druiven

nj

500 g**

(fl

N

#-

ln

t

Fris, zoet en

M

uesli-notenbrood met

Knapperlg;

En gezond, want in

witte druiven zitten

cottagecheese en kiwi

voedingsvezels!

r

e 4 kiwi's e 8 sneetjes muesli-notenbrood

ma

® 400 gcottagecheese

Schil de kiwi's en snijd in plakjes. Bestrijk de

sneetjes brood met de cottagecheese en verdeel

AH Cottage

de kiwi erover.

cheese

\

B

p. 415 kcal - 24 g eiwit. 11 g vet, waarvan

200 g

° ©

3 gverz.. 51 g koolhydraten, waarvan 25 g suikers

08

1.5 gzout-8 gvezels

LL

A

TIF

p

Snelle broccolisoep met

Ook lekker met bijvoorbeeld aardbeien,

appel of een ander stuk fruit.

soepgroenten en broodkruim

IN

® 300 g broccoli ® 4 el milde olijfolie e 250 gfijne soepgroente

e 12 groentebouillonblokje minder zout*** ® 2 tenen knoflook

AH Fijne

® 10 gselderij ® 6 sneetjes volkorenbrood e staafmixer

soepgroente

250 g**

en bak het brood 8 min. al om-

1 Verdeel de broccoli in roosjes

en snijd de steel in plakjes. Verhit

scheppend op middelhoog vuur.

1 el olie in een (soep)pan en bak

Voeg na 4 min. de knoflook toe. Laat

de soepgroente 3 min. Voeg de

uitlekken op keukenpapier en breng

broccoli, het halve bouillonblokje en

op smaak met peper. Hak het brood

——

750 ml kokend water toe. Breng

eventueel nog iets fijner.

opnieuw aan de kook en kook 10 min.

3 Pureer de soep met de staafmixer

2 Snijd ondertussen de knoflook en

en breng op smaak met peper.

selderij fijn. Snijd het brood in zo

Verdeel over 4 kommen en bestrooi

klein mogelijke blokjes. Verhit de

met het broodkruim en selderij.

rest van de olie in een koekenpan

\

r p.p. 280 kcal-9 geiwit- 15 gvet, waarvan 2 gverz.

-24gkoolhydraten, waarvan 3 gsuikers: 0.8 gzout:7 gvezels

1

=

Deze soep kun je goed een dag van tevoren maken. Bestrooi pas voor het

serveren met het broodkruim en de selderij.

*** Omdat het zout bevat, staat dit bouillonblokje niet in de Schijf van Vijf. Het mag wel,

alleen niet te veel en niet te vaak. Anders gezegd: maximaal één keer per dag.

* Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

22

** Kijk voor de actuele prijs in de winkel.