Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 22

Hier is pagina 22 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voor minder dan
per dag*
fi
fik
AH Pitloze
ÿ
D
witte druiven
nj
500 g**
(fl
N
#-
ln
t
Fris, zoet en
M
uesli-notenbrood met
Knapperlg;
En gezond, want in
witte druiven zitten
cottagecheese en kiwi
voedingsvezels!
r
e 4 kiwi's e 8 sneetjes muesli-notenbrood
ma
® 400 gcottagecheese
Schil de kiwi's en snijd in plakjes. Bestrijk de
sneetjes brood met de cottagecheese en verdeel
AH Cottage
de kiwi erover.
cheese
\
B
p. 415 kcal - 24 g eiwit. 11 g vet, waarvan
200 g
° ©
3 gverz.. 51 g koolhydraten, waarvan 25 g suikers
08
1.5 gzout-8 gvezels
LL
A
TIF
p
Snelle broccolisoep met
Ook lekker met bijvoorbeeld aardbeien,
appel of een ander stuk fruit.
soepgroenten en broodkruim
IN
® 300 g broccoli ® 4 el milde olijfolie e 250 gfijne soepgroente
e 12 groentebouillonblokje minder zout*** ® 2 tenen knoflook
AH Fijne
® 10 gselderij ® 6 sneetjes volkorenbrood e staafmixer
soepgroente
250 g**
en bak het brood 8 min. al om-
1 Verdeel de broccoli in roosjes
en snijd de steel in plakjes. Verhit
scheppend op middelhoog vuur.
1 el olie in een (soep)pan en bak
Voeg na 4 min. de knoflook toe. Laat
de soepgroente 3 min. Voeg de
uitlekken op keukenpapier en breng
broccoli, het halve bouillonblokje en
op smaak met peper. Hak het brood
——
750 ml kokend water toe. Breng
eventueel nog iets fijner.
opnieuw aan de kook en kook 10 min.
3 Pureer de soep met de staafmixer
2 Snijd ondertussen de knoflook en
en breng op smaak met peper.
selderij fijn. Snijd het brood in zo
Verdeel over 4 kommen en bestrooi
klein mogelijke blokjes. Verhit de
met het broodkruim en selderij.
rest van de olie in een koekenpan
\
r p.p. 280 kcal-9 geiwit- 15 gvet, waarvan 2 gverz.
-24gkoolhydraten, waarvan 3 gsuikers: 0.8 gzout:7 gvezels
1
=
Deze soep kun je goed een dag van tevoren maken. Bestrooi pas voor het
serveren met het broodkruim en de selderij.
*** Omdat het zout bevat, staat dit bouillonblokje niet in de Schijf van Vijf. Het mag wel,
alleen niet te veel en niet te vaak. Anders gezegd: maximaal één keer per dag.
* Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
22
** Kijk voor de actuele prijs in de winkel.