Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voor minder dan 5 euro per dag*
VE
MEIT
Havermout met
zomerfruit & walnoten
AA
DOOSJEVOL
>
EPERS) CEM)
a
NEC
@ 600 ml halfvolle melk ® 100 g havermout
® 400 g doosjevol zomerfruit (diepvries)
® 1 tl gemalen kaneel ® 50 g ongebrande walnoten
AH Doosjevol
zomerfruit
1 Breng de melk met de havermout, de helft van het
er
5
zomerfruit en de kaneel in een steelpan aan de kook.
250 g
99
Laat al roerend op laag vuur in 8 min. inkoken tot pap
+ &
1
=
Roer regelmatig.
=
2 Ontdooi ondertussen de rest van het zomerfruit in
een kom met warm water en laat uitlekken. Hak de
We
walnoten fijn
3 Verdeel de havermoutpap over 4 kommen of glazen.
Verdeel de rest van het zomerfruit en de walnoten
€0,40
erover. Serveer direct.
PP
BEVAT p.p. 295 kcal. 12 geiwit: 13 gvet, waarvan
TISSENDOoRTTe
3 gverz.. 29 g koolhydraten, waarvan 14 g suikers
AH Geschrapte
WORTELIJES
worteltjes
Geschrapt, dus klaar om meteen te eten
0.2 gzout-8 gvezels
voordeel
Es
500 g**
Gewoon rauw. Proef hoe lekker knapperig,
fris en zoet ze zijn!
AH Zuivelspread
naturel light
200 g
55
5
Aas
Lunet
‚W
Sandwich met eiersalade en radijs
€ 0.61
FLE
® 6 eieren ® 10 gselderij ® 4 radijsjes ® 200 gzuivelspread naturel light
® #2 ti gemalen kerrie ® 8 sneetjes volkorenbrood
1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water,
pel en snijd in stukjes.
N
2 Snijd ondertussen de selderij fijn en de radijsjes in plakjes. Meng de
zuivelspread met het ei, de selderij en kerriepoeder tot eiersalade. Breng op
smaak met peper en eventueel zout.
3 Besmeer de helft van de sneetjes brood met de eiersalade en verdeel de
radijs erover. Dek af met de rest van de sneetjes brood en snijd doormidden.
u
À
&
BEVAT p.p.360 kcal: 22 geiwit: 16 gvet, waarvan 8 gverz.
29 gkoolhydraten, waarvan 3 gsuikers- 1.4 gzout-5 gvezels
=
* Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
24
Kijk voor de actuele prijs in de winkel
&