Albert Heijn - Folder van 04.09.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.09.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voor minder dan 5 euro per dag*

VE

MEIT

Havermout met

zomerfruit & walnoten

AA

DOOSJEVOL

>

EPERS) CEM)

a

NEC

@ 600 ml halfvolle melk ® 100 g havermout

® 400 g doosjevol zomerfruit (diepvries)

® 1 tl gemalen kaneel ® 50 g ongebrande walnoten

AH Doosjevol

zomerfruit

1 Breng de melk met de havermout, de helft van het

er

5

zomerfruit en de kaneel in een steelpan aan de kook.

250 g

99

Laat al roerend op laag vuur in 8 min. inkoken tot pap

+ &

1

=

Roer regelmatig.

=

2 Ontdooi ondertussen de rest van het zomerfruit in

een kom met warm water en laat uitlekken. Hak de

We

walnoten fijn

3 Verdeel de havermoutpap over 4 kommen of glazen.

Verdeel de rest van het zomerfruit en de walnoten

€0,40

erover. Serveer direct.

PP

BEVAT p.p. 295 kcal. 12 geiwit: 13 gvet, waarvan

TISSENDOoRTTe

3 gverz.. 29 g koolhydraten, waarvan 14 g suikers

AH Geschrapte

WORTELIJES

worteltjes

Geschrapt, dus klaar om meteen te eten

0.2 gzout-8 gvezels

voordeel

Es

500 g**

Gewoon rauw. Proef hoe lekker knapperig,

fris en zoet ze zijn!

AH Zuivelspread

naturel light

200 g

55

5

Aas

Lunet

‚W

Sandwich met eiersalade en radijs

€ 0.61

FLE

® 6 eieren ® 10 gselderij ® 4 radijsjes ® 200 gzuivelspread naturel light

® #2 ti gemalen kerrie ® 8 sneetjes volkorenbrood

1 Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water,

pel en snijd in stukjes.

N

2 Snijd ondertussen de selderij fijn en de radijsjes in plakjes. Meng de

zuivelspread met het ei, de selderij en kerriepoeder tot eiersalade. Breng op

smaak met peper en eventueel zout.

3 Besmeer de helft van de sneetjes brood met de eiersalade en verdeel de

radijs erover. Dek af met de rest van de sneetjes brood en snijd doormidden.

u

À

&

BEVAT p.p.360 kcal: 22 geiwit: 16 gvet, waarvan 8 gverz.

29 gkoolhydraten, waarvan 3 gsuikers- 1.4 gzout-5 gvezels

=

* Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

24

Kijk voor de actuele prijs in de winkel

&