Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ii

L

En

x

A

Er

$

a

me

GI

U

WB

=

\

aattaart met gompoen

Lun

avocado.

hoofdgere ht-4 pers

0 mi

oventijd)

3

2

Fat

Rs

u

ve

les

LE

lo

4

Sr

. m1sjaloet

À

m1 teen knoflook

IN

Sm

m 20 gr verse platte peterselie

7

hi

+

- m 50 gr jalapeno green (Santa Maria

à

\

1!

+

2159)

a

m 2 el kappertjes

m 200 gr kikkererwten

RE"

F

Ë

m 1 rol bladerdeeg vers

m1 avocado

15

N

TR

à

%

ES

dig:

bakplaat, bakpapier,

staafl

LS

on

A

Br

ge

Jg

4

ls

id

Se

#

De

it

a

1. Verwarm de oven voor op 200°C

A

AR

r de pompoen, verwijder de

À:

on.

®.

di

in en de draderige binnenkant

Ron

n lepel. S

de pompoen in

pa

Verdeel over de bakplaat met

14

LESC Cp

ER

\

joster 10 minuten in de

F2

LE

Pel

loten de knoflook. Maal

OR

de peterselie en 6 el olijfolie tot

ra

u‘

gladde salsa. Hak de jalapeno

en voeg met de kappertjes toe

aan de saus. Breng op smaak met

5

D

zout en peper.

3. Spoel de kikkererwten onder stro-

®

hs)

=

mend water af en laat uitlekken. Rol

5,

44)

Ge

het bladerdeeg met bakpapier uit

over de bakplaat. Bestrijk met de

Ed

$

helft Van de salsa Verde, laat de ran-

+.

=

:

den vrij. Leg de pompoen erop

a

à

PS

Vouw de randen over de pompoen

kj

28

ES

4

Verdeel de kikkererwten over de

pompoen. Bestrooi met zout en

pr

[|

KA

re

N}

peper. Bak 20 minuten in de oven.

Va

CS

CA Snijd de avocado in blokjes en

I

I

meng loor de resterende salsa ver-

F2

3

de. Schep op de plaattaart en ser-

Tip van Dirk

veer.

+

ze

Dit recept lukt het

BEVAT P.P. 2756 KJ/659 KCAL, 50 GR VET WAARVAN

best met twee

14 GR VERZADIGD, 37 GR KOOLHYDRATEN WAAR-

VAN 6 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 9

rijpe avocado’s. ml

GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Cruse Selection Chardonnay