Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 10
ii L En x A Er $ a me GI U WB = \ aattaart met gompoen Lun avocado. hoofdgere ht-4 pers 0 mi oventijd) 3 2 Fat Rs u ve les LE lo 4 Sr . m1sjaloet À m1 teen knoflook IN Sm m 20 gr verse platte peterselie 7 hi + - m 50 gr jalapeno green (Santa Maria à \ 1! + 2159) a m 2 el kappertjes m 200 gr kikkererwten RE" F Ë m 1 rol bladerdeeg vers m1 avocado 15 N TR à % ES dig: bakplaat, bakpapier, staafl LS on A Br ge Jg 4 ls id Se # De it a 1. Verwarm de oven voor op 200°C A AR r de pompoen, verwijder de À: on. ®. di in en de draderige binnenkant Ron n lepel. S de pompoen in pa Verdeel over de bakplaat met 14 LESC Cp ER \ joster 10 minuten in de F2 LE Pel loten de knoflook. Maal OR de peterselie en 6 el olijfolie tot ra u‘ gladde salsa. Hak de jalapeno en voeg met de kappertjes toe aan de saus. Breng op smaak met 5 D zout en peper. 3. Spoel de kikkererwten onder stro- ® hs) = mend water af en laat uitlekken. Rol 5, 44) Ge het bladerdeeg met bakpapier uit over de bakplaat. Bestrijk met de Ed $ helft Van de salsa Verde, laat de ran- +. = : den vrij. Leg de pompoen erop a à PS Vouw de randen over de pompoen kj 28 ES 4 Verdeel de kikkererwten over de pompoen. Bestrooi met zout en pr [| KA re N} peper. Bak 20 minuten in de oven. Va CS CA Snijd de avocado in blokjes en I I meng loor de resterende salsa ver- F2 3 de. Schep op de plaattaart en ser- Tip van Dirk veer. + ze Dit recept lukt het BEVAT P.P. 2756 KJ/659 KCAL, 50 GR VET WAARVAN best met twee 14 GR VERZADIGD, 37 GR KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 6 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 9 rijpe avocado’s. ml GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Cruse Selection Chardonnay
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 10