Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ii
L
En
x
A
Er
$
a
me
GI
U
WB
=
\
aattaart met gompoen
Lun
avocado.
hoofdgere ht-4 pers
0 mi
oventijd)
3
2
Fat
Rs
u
ve
les
LE
lo
4
Sr
. m1sjaloet
À
m1 teen knoflook
IN
Sm
m 20 gr verse platte peterselie
7
hi
+
- m 50 gr jalapeno green (Santa Maria
à
\
1!
+
2159)
a
m 2 el kappertjes
m 200 gr kikkererwten
RE"
F
Ë
m 1 rol bladerdeeg vers
m1 avocado
15
N
TR
à
%
ES
dig:
bakplaat, bakpapier,
staafl
LS
on
A
Br
ge
Jg
4
ls
id
Se
#
De
it
a
1. Verwarm de oven voor op 200°C
A
AR
r de pompoen, verwijder de
À:
on.
®.
di
in en de draderige binnenkant
Ron
n lepel. S
de pompoen in
pa
Verdeel over de bakplaat met
14
LESC Cp
ER
\
joster 10 minuten in de
F2
LE
Pel
loten de knoflook. Maal
OR
de peterselie en 6 el olijfolie tot
ra
u‘
gladde salsa. Hak de jalapeno
en voeg met de kappertjes toe
aan de saus. Breng op smaak met
5
D
zout en peper.
3. Spoel de kikkererwten onder stro-
®
hs)
=
mend water af en laat uitlekken. Rol
5,
44)
Ge
het bladerdeeg met bakpapier uit
over de bakplaat. Bestrijk met de
Ed
$
helft Van de salsa Verde, laat de ran-
+.
=
:
den vrij. Leg de pompoen erop
a
à
PS
Vouw de randen over de pompoen
kj
28
ES
4
Verdeel de kikkererwten over de
pompoen. Bestrooi met zout en
pr
[|
KA
re
N}
peper. Bak 20 minuten in de oven.
Va
CS
CA Snijd de avocado in blokjes en
I
I
meng loor de resterende salsa ver-
F2
3
de. Schep op de plaattaart en ser-
Tip van Dirk
veer.
+
ze
Dit recept lukt het
BEVAT P.P. 2756 KJ/659 KCAL, 50 GR VET WAARVAN
best met twee
14 GR VERZADIGD, 37 GR KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 6 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 9
rijpe avocado’s. ml
GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Cruse Selection Chardonnay