Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Ee
=
=
#
3
à
à
kj
ke
‘A
en > Pre
nl
2
53
Duimkoekjes met
23
kersenjam en pistache
rn Bi, ANA
ZL
VON
tussendoortje - 20 stuks
idR
2
1d
à
a
25 min. (#15 min. oventijd +
PE
222
180 min. wachttijd)
e=
FE
5
R
|
B
m 250 gr boter, op
#
22
>
=
kamertemperatuur
&
m 150 gr suiker
tin,
à
|
4
32%
PAC
id
EN
4
\ m van Dirk
ee
>
# 200 gr amandelmeel
Pd
Maak verschillende
$
&
ge,
kleuren koekjes met
m 150 gr bloem
un
=
m 50 gr pistachenoten
allerlei soorten jam
OTTO
uloos
en marmelade. Of
m 100 gr kersenjam
vul de kuiltjes met
FR
m extra nodig: handmixer,
14
|
bakplaat, bakpapier
L IT =
chocoladepasta. 0
g
S
N
v
à
N
1. Verwarm de oven voor op
à
Ne
NE
170°C. Klop met de handmixer in
N
Sr
En
N
een kom de boter en suiker luch-
>.
£
&
En
6
tig. Splits de eieren en mix de
Pr
Es
N
2
S
x
2
2
ZZ
eidooiers door het botermengsel.
AN
Zi
5
:
AN
+!
DER
N
N
Houd het eiwit apart. Zeef het
PS
m
KE
N
RER
amandelmeel met de bloem en
&
ss
IS
BEE
1 tl zout boven de kom en meng
=
EN
tot een samenhangend deeg.
pn
N
IS
Dek de kom af met vershoudfolie
di
%
Ar
en zet 2 uur koud weg.
fi
2. Hak de pistachenoten fijn. Rol
SE
Rs
à
het deeg uit tot een lange, dunne
worst en snijd in 20 gelijke stuk®
Duimkoekjes met
4
ken. Rol balletjes van het deeg,
kersenjam en -
€
duw iets plat en leg ze op Ben
pistache
|
met bakpapier beklede bakplaat.
Druk een kuiltje in de koekjeSmet
de duim en vul het met een thee-
Oreo cheesecake
lepel kersenjam.
kijk voor dit reeépt o,
dirk.nl/recepten
7
3. Bestrijk de rand van de koekjes
er
met een kwastje met eiwit en
en: €
ke
Ÿ
3
35358
en
q
N
AN
\
bestrooi met de gehakte pista-
2
PER
“+
ete
4
ni
\
RN
RES
chenootjes.
+
++
at
4. Bak de koekjes ongeveer
a
ER
55
LEE
2
N
Ri
Fi
DER,
SR
ZL
15 minuten in de oven goudbruin
SEEC
en knapperig. Laat afkoelen op
&
EIER
7
LL
RE
een rooster.
BEVAT P.P. 1005 KJ/240 KCAL, 17 GR VET
ER
WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 17 GR KOOL-
h
HYDRATEN WAARVAN 11 GR SUIKERS, 4 GR
LE
4
EEE
EIWIT, OGR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
F
5
ED
eid
x
de
ER
222
TN
5
RÉ OR R D
RSS
2
14
DAR
ss
BEER
ETS
RTL
CLR,
LE
ER
en
3%
ELL
SEINEN
FL,
LL
CREER
72
#
173233272933
5
POOLS RL ER.