Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Ee

=

=

#

3

à

à

kj

ke

‘A

en > Pre

nl

2

53

Duimkoekjes met

23

kersenjam en pistache

rn Bi, ANA

ZL

VON

tussendoortje - 20 stuks

idR

2

1d

à

a

25 min. (#15 min. oventijd +

PE

222

180 min. wachttijd)

e=

FE

5

R

|

B

m 250 gr boter, op

#

22

>

=

kamertemperatuur

&

m 150 gr suiker

tin,

à

|

4

32%

PAC

id

EN

4

\ m van Dirk

ee

>

# 200 gr amandelmeel

Pd

Maak verschillende

$

&

ge,

kleuren koekjes met

m 150 gr bloem

un

=

m 50 gr pistachenoten

allerlei soorten jam

OTTO

uloos

en marmelade. Of

m 100 gr kersenjam

vul de kuiltjes met

FR

m extra nodig: handmixer,

14

|

bakplaat, bakpapier

L IT =

chocoladepasta. 0

g

S

N

v

à

N

1. Verwarm de oven voor op

à

Ne

NE

170°C. Klop met de handmixer in

N

Sr

En

N

een kom de boter en suiker luch-

>.

£

&

En

6

tig. Splits de eieren en mix de

Pr

Es

N

2

S

x

2

2

ZZ

eidooiers door het botermengsel.

AN

Zi

5

:

AN

+!

DER

N

N

Houd het eiwit apart. Zeef het

PS

m

KE

N

RER

amandelmeel met de bloem en

&

ss

IS

BEE

1 tl zout boven de kom en meng

=

EN

tot een samenhangend deeg.

pn

N

IS

Dek de kom af met vershoudfolie

di

%

Ar

en zet 2 uur koud weg.

fi

2. Hak de pistachenoten fijn. Rol

SE

Rs

à

het deeg uit tot een lange, dunne

worst en snijd in 20 gelijke stuk®

Duimkoekjes met

4

ken. Rol balletjes van het deeg,

kersenjam en -



duw iets plat en leg ze op Ben

pistache

|

met bakpapier beklede bakplaat.

Druk een kuiltje in de koekjeSmet

de duim en vul het met een thee-

Oreo cheesecake

lepel kersenjam.

kijk voor dit reeépt o,

dirk.nl/recepten

7

3. Bestrijk de rand van de koekjes

er

met een kwastje met eiwit en

en: €

ke

Ÿ

3

35358

en

q

N

AN

\

bestrooi met de gehakte pista-

2

PER

“+

ete

4

ni

\

RN

RES

chenootjes.

+

++

at

4. Bak de koekjes ongeveer

a

ER

55

LEE

2

N

Ri

Fi

DER,

SR

ZL

15 minuten in de oven goudbruin

SEEC

en knapperig. Laat afkoelen op

&

EIER

7

LL

RE

een rooster.

BEVAT P.P. 1005 KJ/240 KCAL, 17 GR VET

ER

WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 17 GR KOOL-

h

HYDRATEN WAARVAN 11 GR SUIKERS, 4 GR

LE

4

EEE

EIWIT, OGR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL

F

5

ED

eid

x

de

ER

222

TN

5

RÉ OR R D

RSS

2

14

DAR

ss

BEER

ETS

RTL

CLR,

LE

ER

en

3%

ELL

SEINEN

FL,

LL

CREER

72

#

173233272933

5

POOLS RL ER.