Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 14 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14

= Ee = = # 3 à à kj ke ‘A en > Pre nl 2 53 Duimkoekjes met 23 kersenjam en pistache rn Bi, ANA ZL VON tussendoortje - 20 stuks idR 2 1d à a 25 min. (#15 min. oventijd + PE 222 180 min. wachttijd) e= FE 5 R | B m 250 gr boter, op # 22 > = kamertemperatuur & m 150 gr suiker tin, à | 4 32% PAC id EN 4 \ m van Dirk ee > # 200 gr amandelmeel Pd Maak verschillende $ & ge, kleuren koekjes met m 150 gr bloem un = m 50 gr pistachenoten allerlei soorten jam OTTO uloos en marmelade. Of m 100 gr kersenjam vul de kuiltjes met FR m extra nodig: handmixer, 14 | bakplaat, bakpapier L IT = chocoladepasta. 0 g S N v à N 1. Verwarm de oven voor op à Ne NE 170°C. Klop met de handmixer in N Sr En N een kom de boter en suiker luch- >. £ & En 6 tig. Splits de eieren en mix de Pr Es N 2 S x 2 2 ZZ eidooiers door het botermengsel. AN Zi 5 : AN +! DER N N Houd het eiwit apart. Zeef het PS m KE N RER amandelmeel met de bloem en & ss IS BEE 1 tl zout boven de kom en meng = EN tot een samenhangend deeg. pn N IS Dek de kom af met vershoudfolie di % Ar en zet 2 uur koud weg. fi 2. Hak de pistachenoten fijn. Rol SE Rs à het deeg uit tot een lange, dunne worst en snijd in 20 gelijke stuk® Duimkoekjes met 4 ken. Rol balletjes van het deeg, kersenjam en - € duw iets plat en leg ze op Ben pistache | met bakpapier beklede bakplaat. Druk een kuiltje in de koekjeSmet de duim en vul het met een thee- Oreo cheesecake lepel kersenjam. kijk voor dit reeépt o, dirk.nl/recepten 7 3. Bestrijk de rand van de koekjes er met een kwastje met eiwit en en: € ke Ÿ 3 35358 en q N AN \ bestrooi met de gehakte pista- 2 PER “+ ete 4 ni \ RN RES chenootjes. + ++ at 4. Bak de koekjes ongeveer a ER 55 LEE 2 N Ri Fi DER, SR ZL 15 minuten in de oven goudbruin SEEC en knapperig. Laat afkoelen op & EIER 7 LL RE een rooster. BEVAT P.P. 1005 KJ/240 KCAL, 17 GR VET ER WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 17 GR KOOL- h HYDRATEN WAARVAN 11 GR SUIKERS, 4 GR LE 4 EEE EIWIT, OGR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL F 5 ED eid x de ER 222 TN 5 RÉ OR R D RSS 2 14 DAR ss BEER ETS RTL CLR, LE ER en 3% ELL SEINEN FL, LL CREER 72 # 173233272933 5 POOLS RL ER.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 14