Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

k

5,

A

Kaasfondue

y

met Goudse kaas

hoofdgerecht - 4 pers.

20 min.

m 200 gr Kernhem 60+ kaas

‚m1 teentje knoflook

ë

400 ml droge witte wijn

el maiszetmeel

850 gr geraspte belegen kaas

48+

„dt

350 gr geraspte oude kaas 48+

1 snufje nootmuskaat

en

xtra nodig: rasp, fonduepan,

4 jonduevorken

1. Snijd de korst van de Kernhem

en rasp de kaas.Halveer de knof-

look en wrijf de binnenzijde van de

4

fonduepan ermee in.

+

2. Breng de wijn in de fonduepan

“aan de kook. Neem 3 el hete wijn

uit de pan en meng in een kom met

het maiszetmeel tot'een glad

mengsel. Draai het vuur laag en

|

à

smelt de 3 soorten kaas in porties

__ in de hete wijn. Meng tot een glad-

de, dikke fondue.

3. Roer het maiszetmeelmengsel

door de gesmolten kaas en laat nog

enkele minuten op laag vuur door-

koken tot de fondue gebonden is.

Breng op smaak met wat nootmus-

\J

kaat en versgemalen zwarte peper.

i

BEVAT P.P. 4145 KJ/991 KCAL, 77 GR VET WAAR-

Fr

Æ

Ö

%

VAN 50/GR VERZADIGD, 3 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 1 GR SUIKERS, 51 GR EIWIT, 4GR

ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL

ne

WIJNTIP Touraine Sauvignon Blanc

Tan

ge

D

OM

TE DIPPEN:

Er

RADILJ

AMSTERDAMSE

Va

UI

EN

0CGESROOD

23