Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
k
5,
A
Kaasfondue
y
met Goudse kaas
hoofdgerecht - 4 pers.
20 min.
m 200 gr Kernhem 60+ kaas
‚m1 teentje knoflook
ë
400 ml droge witte wijn
el maiszetmeel
850 gr geraspte belegen kaas
48+
„dt
350 gr geraspte oude kaas 48+
1 snufje nootmuskaat
en
xtra nodig: rasp, fonduepan,
4 jonduevorken
1. Snijd de korst van de Kernhem
en rasp de kaas.Halveer de knof-
look en wrijf de binnenzijde van de
4
fonduepan ermee in.
+
2. Breng de wijn in de fonduepan
“aan de kook. Neem 3 el hete wijn
uit de pan en meng in een kom met
het maiszetmeel tot'een glad
mengsel. Draai het vuur laag en
|
à
smelt de 3 soorten kaas in porties
__ in de hete wijn. Meng tot een glad-
de, dikke fondue.
3. Roer het maiszetmeelmengsel
door de gesmolten kaas en laat nog
enkele minuten op laag vuur door-
koken tot de fondue gebonden is.
Breng op smaak met wat nootmus-
\J
kaat en versgemalen zwarte peper.
i
BEVAT P.P. 4145 KJ/991 KCAL, 77 GR VET WAAR-
Fr
Æ
Ö
%
VAN 50/GR VERZADIGD, 3 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 1 GR SUIKERS, 51 GR EIWIT, 4GR
ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL
ne
WIJNTIP Touraine Sauvignon Blanc
Tan
ge
D
OM
TE DIPPEN:
Er
RADILJ
AMSTERDAMSE
Va
UI
EN
0CGESROOD
23