Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 23


Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 23 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 23

k 5, A Kaasfondue y met Goudse kaas hoofdgerecht - 4 pers. 20 min. m 200 gr Kernhem 60+ kaas ‚m1 teentje knoflook ë 400 ml droge witte wijn el maiszetmeel 850 gr geraspte belegen kaas 48+ „dt 350 gr geraspte oude kaas 48+ 1 snufje nootmuskaat en xtra nodig: rasp, fonduepan, 4 jonduevorken 1. Snijd de korst van de Kernhem en rasp de kaas.Halveer de knof- look en wrijf de binnenzijde van de 4 fonduepan ermee in. + 2. Breng de wijn in de fonduepan “aan de kook. Neem 3 el hete wijn uit de pan en meng in een kom met het maiszetmeel tot'een glad mengsel. Draai het vuur laag en | à smelt de 3 soorten kaas in porties __ in de hete wijn. Meng tot een glad- de, dikke fondue. 3. Roer het maiszetmeelmengsel door de gesmolten kaas en laat nog enkele minuten op laag vuur door- koken tot de fondue gebonden is. Breng op smaak met wat nootmus- \J kaat en versgemalen zwarte peper. i BEVAT P.P. 4145 KJ/991 KCAL, 77 GR VET WAAR- Fr Æ Ö % VAN 50/GR VERZADIGD, 3 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 GR SUIKERS, 51 GR EIWIT, 4GR ZOUT EN 0 GR VOEDINGSVEZEL ne WIJNTIP Touraine Sauvignon Blanc Tan ge D OM TE DIPPEN: Er RADILJ AMSTERDAMSE Va UI EN 0CGESROOD 23

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 23