Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



Aziatische boui onfondue

hoofdgerecht - 4 pers@nen

15 min.

m3 kippenbouillontabletten

m1 citroengras

KR

m1 rode peper

m3 cm gember

Hl

m2 teentjes knoflook

m2 stengels bosui

s

m 100 gr taugé

m 150 ml sojasaus

DES

Ee

Be

m2 el vissaus

“Ac

m2 limoenen

nm

Ex

m extra nodig: fonduepan,

4 metalen schepnetjes of |

h

chopsticks

hj

fl

1

N

X

1. Breng 1% [tr water aan de hoek

en los de bouillonblokjes (erin op.

\

Halveer de stengel citroengras in

|

de lengte. Verwijder de steel en

> Pl

zaadlijsten van de rode peper en

snijd de peper in dunne schuine rin-

4

gen. Schil de gember en snijd in

2

reepjes.

4 «

“4

a

NG

TN

2. Pel de knoflook en snijd in plak-

9A

jes. Voeg citroengras, rode peper,

war

®

«

gember en knoflook toe aan de

4

bouillon, warm op laag vuur door.

Sun

771

ve:

|

3. Snijd de bosui in dunne stroken

». ‘ss

Van 5 cm en voeg met de taugé

OM

2 DIPPEN:

oi

EERE

toe. Breng op smaak met 4 el

sojasaus, de vissaus, versgemalen

MR PLAKJES

à

peper en het sap van de limoenen.

PEULTJES

4

4. Schenk de bouillon in de fondue-

Bie LE EN

LA"

pan. Verdeel de rest van de

à

=

À

sojasaus over 4 kommetjes om te

Ni

A

ve

dippen.

A

vw À

BEVAT P.P. 394 KJ/94 KCAL, 4 GR VET WAARVAN 2

GR VERZADIGD, 8 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN



3 GR SUIKERS, 4 GR EIWIT, 5 GR ZOUT EN 3 GR

CN

VOEDINGSVEZEL

Le

WIJNTIP The Collection Viognier

8

à

ri

=

Lif

24

\