Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
…
Aziatische boui onfondue
hoofdgerecht - 4 pers@nen
15 min.
m3 kippenbouillontabletten
m1 citroengras
KR
m1 rode peper
m3 cm gember
Hl
m2 teentjes knoflook
m2 stengels bosui
s
m 100 gr taugé
m 150 ml sojasaus
DES
Ee
Be
m2 el vissaus
“Ac
m2 limoenen
nm
Ex
m extra nodig: fonduepan,
4 metalen schepnetjes of |
h
chopsticks
hj
fl
1
N
X
1. Breng 1% [tr water aan de hoek
en los de bouillonblokjes (erin op.
\
Halveer de stengel citroengras in
|
de lengte. Verwijder de steel en
> Pl
zaadlijsten van de rode peper en
snijd de peper in dunne schuine rin-
4
gen. Schil de gember en snijd in
2
reepjes.
4 «
“4
a
NG
TN
2. Pel de knoflook en snijd in plak-
9A
jes. Voeg citroengras, rode peper,
war
®
«
gember en knoflook toe aan de
4
bouillon, warm op laag vuur door.
Sun
771
ve:
|
3. Snijd de bosui in dunne stroken
». ‘ss
Van 5 cm en voeg met de taugé
OM
2 DIPPEN:
oi
EERE
toe. Breng op smaak met 4 el
sojasaus, de vissaus, versgemalen
MR PLAKJES
à
peper en het sap van de limoenen.
PEULTJES
4
4. Schenk de bouillon in de fondue-
Bie LE EN
LA"
pan. Verdeel de rest van de
à
=
À
sojasaus over 4 kommetjes om te
Ni
A
ve
dippen.
A
vw À
BEVAT P.P. 394 KJ/94 KCAL, 4 GR VET WAARVAN 2
GR VERZADIGD, 8 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN
>»
3 GR SUIKERS, 4 GR EIWIT, 5 GR ZOUT EN 3 GR
CN
VOEDINGSVEZEL
Le
WIJNTIP The Collection Viognier
8
à
ri
=
Lif
24
\