Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ar

Espresso met slagroomijs

en pure chocoladesaus

Tip van Dirk

Varieer eens met

nagerecht - 4 pers. - 15 min.

walnoten in plaats

van rozijnen of voeg

2 el cacaopoeder toe

BASS

MET EEN

aan het mengsel. u

SCHEUTJE LIKEUR|



=

\#

be) m

se

L

af

à

=.



Se

et

DER

ee

ret

=

Su

m 100 gr chocoladereep puur

N

m 250 ml slagroom

à

m 160 ml espresso

k

RRRS

SS

SEN

Di

T4

à

m8 bollen slagroomijs

a

8

IL

&

ale

&

EN

Ke

ES

Sn

m extra nodig: ijslepel, 4 glazen

€ 7

=

Ze

RS

À

1. Hak de chocolade grof.

y *

LEA

N

Verwarm 125 ml slagroom in een

Brownie en

steelpan. Zet het vuur uit en

EN

smelt de chocolade in de warme

blondie koekjes

Si

RE

SES

KR

slagroom. Giet de espresso bij de

chocoladesaus.

ES!

Pr

2. Klop de rest van de slagroom

ver

>

met de suiker lobbig.

=

5

3. Schep de bollen ijs in 4 glazen.

EX

Schenk de chocolade-espresso-

wart



4

„>

ur

saus over het ijs en serveer met

slagroom.

led

BEVAT P.P. 2509 KJ/600 KCAL, 46 GR VET

Pd

WAARVAN 29 GR VERZADIGD, 40 GR KOOL-

Milka Moments mix

HYDRATEN WAARVAN 36 GR SUIKERS, 6 GR

EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL

18 Dirk

1

Tk