Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ar
Espresso met slagroomijs
en pure chocoladesaus
Tip van Dirk
Varieer eens met
nagerecht - 4 pers. - 15 min.
walnoten in plaats
van rozijnen of voeg
2 el cacaopoeder toe
BASS
MET EEN
aan het mengsel. u
SCHEUTJE LIKEUR|
—
=
\#
be) m
se
L
af
à
=.
2°
Se
et
DER
ee
ret
=
Su
m 100 gr chocoladereep puur
N
m 250 ml slagroom
à
m 160 ml espresso
k
RRRS
SS
SEN
Di
T4
à
m8 bollen slagroomijs
a
8
IL
&
ale
&
EN
Ke
ES
Sn
m extra nodig: ijslepel, 4 glazen
€ 7
=
Ze
RS
À
1. Hak de chocolade grof.
y *
LEA
N
Verwarm 125 ml slagroom in een
Brownie en
steelpan. Zet het vuur uit en
EN
smelt de chocolade in de warme
blondie koekjes
Si
RE
SES
KR
slagroom. Giet de espresso bij de
chocoladesaus.
ES!
Pr
2. Klop de rest van de slagroom
ver
>
met de suiker lobbig.
=
5
3. Schep de bollen ijs in 4 glazen.
EX
Schenk de chocolade-espresso-
wart
”
4
„>
ur
saus over het ijs en serveer met
slagroom.
led
BEVAT P.P. 2509 KJ/600 KCAL, 46 GR VET
Pd
WAARVAN 29 GR VERZADIGD, 40 GR KOOL-
Milka Moments mix
HYDRATEN WAARVAN 36 GR SUIKERS, 6 GR
EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
18 Dirk
1
Tk