Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 18 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 18
ar Espresso met slagroomijs en pure chocoladesaus Tip van Dirk Varieer eens met nagerecht - 4 pers. - 15 min. walnoten in plaats van rozijnen of voeg 2 el cacaopoeder toe BASS MET EEN aan het mengsel. u SCHEUTJE LIKEUR| — = \# be) m se L af à =. 2° Se et DER ee ret = Su m 100 gr chocoladereep puur N m 250 ml slagroom à m 160 ml espresso k RRRS SS SEN Di T4 à m8 bollen slagroomijs a 8 IL & ale & EN Ke ES Sn m extra nodig: ijslepel, 4 glazen € 7 = Ze RS À 1. Hak de chocolade grof. y * LEA N Verwarm 125 ml slagroom in een Brownie en steelpan. Zet het vuur uit en EN smelt de chocolade in de warme blondie koekjes Si RE SES KR slagroom. Giet de espresso bij de chocoladesaus. ES! Pr 2. Klop de rest van de slagroom ver > met de suiker lobbig. = 5 3. Schep de bollen ijs in 4 glazen. EX Schenk de chocolade-espresso- wart ” 4 „> ur saus over het ijs en serveer met slagroom. led BEVAT P.P. 2509 KJ/600 KCAL, 46 GR VET Pd WAARVAN 29 GR VERZADIGD, 40 GR KOOL- Milka Moments mix HYDRATEN WAARVAN 36 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL 18 Dirk 1 Tk
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 18