Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
”
*
2
2
$
N
Ee
À RE SE en
2
aardappelen uit de oven
en
_ hoofdgerecht -4 pers
*25
30 min. oventijd)
Su
WG
ct
a
astkoke
aärdappe n
B
ne
—
flespompoen
sentjes knoflook
NS
%
\
ml olijfolie
?
el venkelzaad
à
N
LC 680 els boerenkarbonade
<
m extra nodig: bakplaat, bakpapier
de
G
ES
((
=
LG
N
oi
er
3
Verwarm de oven voor op 200°C
3
Es
DE
—
ie
Snijd de aardappelen ongeschild in
ar
LE
wi
parten. Kook de aardappelpartjes
DEN
/
à
10 minuten in water met zout. Giet
Ce
v
af, spoel met koud water en dep
EN
hab
droog met keukenpapier.
2. Schil de flespompoen, halveer en
ki
N
verwijder de zaden en de draderige
N
\
binnenkant met een lepel. Snijd de
7
pompoen in repen van gelijke groot-
bj
fl
te als de aardappelpartjes
=
ve
ve
3. Pers de knoflook uit boven 50 ml
n
olijfolie en breng op smaak met ven-
N
Ber
$
kelzaad, zout en versgemalen peper.
>
TA
N
Verdeel de pompoen en aardappe
partjes over de bakplaat met bakpa-
/
pieren schep om met de kruiden-
S
x
olie. Bak ongeveer 30 minuten in de
N
oven tot de aardappelen goudbruin
1;
S
\ Ÿ)
zijn en de pompoen zacht.
MS
4. Verhit een koekenpan met 2 el
Vs
\
NS
olijfolie en bak het vlees op hoog
/
j
vuur rondom bruin. Laat op laag
Y
sr
vuur ongeveer 15 minuten braden
>
>
ER
EN
ar
Serveer met de aardappelen en
N
pompoen uit de oven.
De
Es
à
BEVAT P.P. 2657 KJ/635 KCAL, 42 GR VET WAAR-
VAN 1 GR VERZADIGD, 26 GR KOOLHYDRATEN
Ein
WAARVAN 6 GR SUIKERS, 37 GR EIWIT, 2 GR ZOUT
pe
0
EN 5 GR VOEDINGSVEZEL
=
WIJNTIP First Cape Shiraz
=
ne
#4
je
Met Passie Geteeld
Vastkokende aardappelen
Inhoud 1kg
Les
SN
eig
22
St
Lt