Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9
a ” * 2 2 $ N Ee À RE SE en 2 aardappelen uit de oven en _ hoofdgerecht -4 pers *25 30 min. oventijd) Su WG ct a astkoke aärdappe n B ne — flespompoen sentjes knoflook NS % \ ml olijfolie ? el venkelzaad à N LC 680 els boerenkarbonade < m extra nodig: bakplaat, bakpapier de G ES (( = LG N oi er 3 Verwarm de oven voor op 200°C 3 Es DE — ie Snijd de aardappelen ongeschild in ar LE wi parten. Kook de aardappelpartjes DEN / à 10 minuten in water met zout. Giet Ce v af, spoel met koud water en dep EN hab droog met keukenpapier. 2. Schil de flespompoen, halveer en ki N verwijder de zaden en de draderige N \ binnenkant met een lepel. Snijd de 7 pompoen in repen van gelijke groot- bj fl te als de aardappelpartjes = ve ve 3. Pers de knoflook uit boven 50 ml n olijfolie en breng op smaak met ven- N Ber $ kelzaad, zout en versgemalen peper. > TA N Verdeel de pompoen en aardappe partjes over de bakplaat met bakpa- / pieren schep om met de kruiden- S x olie. Bak ongeveer 30 minuten in de N oven tot de aardappelen goudbruin 1; S \ Ÿ) zijn en de pompoen zacht. MS 4. Verhit een koekenpan met 2 el Vs \ NS olijfolie en bak het vlees op hoog / j vuur rondom bruin. Laat op laag Y sr vuur ongeveer 15 minuten braden > > ER EN ar Serveer met de aardappelen en N pompoen uit de oven. De Es à BEVAT P.P. 2657 KJ/635 KCAL, 42 GR VET WAAR- VAN 1 GR VERZADIGD, 26 GR KOOLHYDRATEN Ein WAARVAN 6 GR SUIKERS, 37 GR EIWIT, 2 GR ZOUT pe 0 EN 5 GR VOEDINGSVEZEL = WIJNTIP First Cape Shiraz = ne #4 je Met Passie Geteeld Vastkokende aardappelen Inhoud 1kg Les SN eig 22 St Lt
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9