Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 9 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9

a ” * 2 2 $ N Ee À RE SE en 2 aardappelen uit de oven en _ hoofdgerecht -4 pers *25 30 min. oventijd) Su WG ct a astkoke aärdappe n B ne — flespompoen sentjes knoflook NS % \ ml olijfolie ? el venkelzaad à N LC 680 els boerenkarbonade < m extra nodig: bakplaat, bakpapier de G ES (( = LG N oi er 3 Verwarm de oven voor op 200°C 3 Es DE — ie Snijd de aardappelen ongeschild in ar LE wi parten. Kook de aardappelpartjes DEN / à 10 minuten in water met zout. Giet Ce v af, spoel met koud water en dep EN hab droog met keukenpapier. 2. Schil de flespompoen, halveer en ki N verwijder de zaden en de draderige N \ binnenkant met een lepel. Snijd de 7 pompoen in repen van gelijke groot- bj fl te als de aardappelpartjes = ve ve 3. Pers de knoflook uit boven 50 ml n olijfolie en breng op smaak met ven- N Ber $ kelzaad, zout en versgemalen peper. > TA N Verdeel de pompoen en aardappe partjes over de bakplaat met bakpa- / pieren schep om met de kruiden- S x olie. Bak ongeveer 30 minuten in de N oven tot de aardappelen goudbruin 1; S \ Ÿ) zijn en de pompoen zacht. MS 4. Verhit een koekenpan met 2 el Vs \ NS olijfolie en bak het vlees op hoog / j vuur rondom bruin. Laat op laag Y sr vuur ongeveer 15 minuten braden > > ER EN ar Serveer met de aardappelen en N pompoen uit de oven. De Es à BEVAT P.P. 2657 KJ/635 KCAL, 42 GR VET WAAR- VAN 1 GR VERZADIGD, 26 GR KOOLHYDRATEN Ein WAARVAN 6 GR SUIKERS, 37 GR EIWIT, 2 GR ZOUT pe 0 EN 5 GR VOEDINGSVEZEL = WIJNTIP First Cape Shiraz = ne #4 je Met Passie Geteeld Vastkokende aardappelen Inhoud 1kg Les SN eig 22 St Lt

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 9