Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 35 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 35
en [L Speculaasmuffins met Speculaasnop chocoladekruidnoten tussendoortje - 1 stuks tussendoortje - 12 stuks 20 min. (+ 30 min. wachttijd + 25 min. (+ 20 min. oventijd) 20 min. oventijd) m 200 gr chocoladekruidnoten m5 gr kaneelpoeder # 300 gr zelfrijzend bakmeel m 2,5 gr nootmuskaat m 125 gr suiker m 2,5 gr kruidnagel gemalen m 2% tl koek- en speculaaskruiden m 1 gr gemberpoeder m2eieren m 250 gr bloem m 100 ml zonnebloemolie m 1 tl bakpoeder m 200 ml halfvolle melk m 125 gr lichte basterdsuiker m 125 gr poedersuiker m 125 gr boter, koud m extra nodig: metalen m 25 gr gesuikerde citroenrasp muffinvorm, 12 papieren m 25 gr garneeramandelen muffinvormpjes, m extra nodig: vershoudfolie, keukenmachine, handmixer bakplaat, bakpapier, speculaaspopsteekvorm 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Zet in elke holte van de 1. Zeef de kaneel, nootmuskaat, metalen muffinvorm een papieren kruidnagel en gember in een kom vormpje. Doe 150 gr chocolade- met de bloem, een halve tl zout en kruidnoten in een keukenmachine een half zakje bakpoeder. en hak grof. Bewaar de rest als 2. Voeg de suiker en de boter toe garnering. en wrijf met koude handen tot een 2. Meng in een ruime kom het zelf- korrelig deeg. Voeg de gesuikerde rijzend bakmeel met de suiker, de citroenrasp toe en kneed tot een speculaaskruiden en een % tl zout. samenhangend, soepel deeg. Dek Klop met een handmixer de eieren af met vershoudfolie en zet Aij er één voor één doorheen. Voeg 30 minuten koud weg. langzaam de zonnebloemolie en 3. Verwarm de oven voor op 175°C. de melk toe en klop op de hoogste Rol het deeg uit op een met bloem stand van de mixer. bestoven werkblad tot ongeveer 3. Schep de gehakte chocolade- 0,5 em dik. Druk met de steekvorm kruidnoten erdoor en vul met een speculaaspop uit het deeg en FE behulp van twee lepels de muffin- leg op de bakplaat met bakpapier. vormpjes net niet helemaal vol. Herhaal tot al het deeg op is. Druk x a 4. Bak de muffins in ongeveer de amandelen in de speculaaspop. 20 minuten goudbruin en gaar. 4. Bak de speculaaspop in 20 minu- A Laat afkoelen op een rek. ten bruin en knapperig gaar. 5. Meng het poedersuiker met 2 el BEVAT P.P. 1807 KJ/432 KCAL, 20 GR VET WAAR- water tot een mooi glad glazuur. VAN 12 GR VERZADIGD, 56 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 25 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR Bestrijk de muffins met het glazuur ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL me I en plak de resterende kruidnoten ER cs erop. BEVAT P.P. 1403 KJ/335 KCAL, 12 GR VET WAAR- SINTERKLAAS MET HET VAN 2 GR VERZADIGD, 52 GR KOOLHYDRATEN Fe WAARVAN 27 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1 GR LE TE SNOEPGOED ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL Ste, Pr ei 35 a
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 35