Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A NTC
u. |
Wortelsoen
GARNE
ER DE |
vegetarisch
SOEPME
T
lunch - 4 pers:
el
30 mins (# 25 min. oventijd)
PAARSE WORTEL
ur
a
1. Verwarm de oven op 200°C.
Verdeel de wortel over een bak-
plaat met bakpapier (leg de paarse
wortel bij elkaar aan een kant van
de bakplaat) en besprenkel met 2 el
olijfolie. Breng op smaak met zout
en versgemalen peper. Rooster de
groente in ongeveer 25 minuten in
een oven beetgaar.
2. Breng een Itr water aan de kook
en los hier de bouillonblokjes in op.
Pel de uien en snijd in dunne rin-
gen. Verhit een soeppan met 2 el
ONCE a Mi go LCP aan ofc latere
en de chilipoeder. Voeg een scheut-
je bouillon toe en stoof de uien op
laag vuur zacht en gaar.
—
3. Houd de paarse wortels apart.
Schep de resterende wortel bij de
uien en voeg de bouillon toe. Warm
door en pureer glad met de staaf-
mixer.
N
5. Breng op smaak metzout en
Ne
ag,
versgemalen peper. Serverde soep
Ll,
in kommen en garneer met paarse
wortel.
LL
BEVAT P.P. 707 KJ/169 KCAL, 13 GR VET WAAR-
VAN 3 GR VERZADIGD, 10 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 7 GR SUIKERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZOUT
0:
EN 4 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP | Arn Pinot Grigio Rosé
extra nodig:
akplaat, bakpapier, staafmixer
CT
Cm
Bi
Co
Chilipoeder
A
en
FT
4
Ee
400 gr gekleurde wortel
2 groentebouillon-
2 uien
V2 tl kaneelpoeder
V2 tl chilipoeder
(Fresh & easy ovengroenten)
blokjes
MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR
Dirk 51