Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A NTC

u. |

Wortelsoen

GARNE

ER DE |

vegetarisch

SOEPME

T

lunch - 4 pers:

el

30 mins (# 25 min. oventijd)

PAARSE WORTEL

ur

a

1. Verwarm de oven op 200°C.

Verdeel de wortel over een bak-

plaat met bakpapier (leg de paarse

wortel bij elkaar aan een kant van

de bakplaat) en besprenkel met 2 el

olijfolie. Breng op smaak met zout

en versgemalen peper. Rooster de

groente in ongeveer 25 minuten in

een oven beetgaar.

2. Breng een Itr water aan de kook

en los hier de bouillonblokjes in op.

Pel de uien en snijd in dunne rin-

gen. Verhit een soeppan met 2 el

ONCE a Mi go LCP aan ofc latere

en de chilipoeder. Voeg een scheut-

je bouillon toe en stoof de uien op

laag vuur zacht en gaar.



3. Houd de paarse wortels apart.

Schep de resterende wortel bij de

uien en voeg de bouillon toe. Warm

door en pureer glad met de staaf-

mixer.

N

5. Breng op smaak metzout en

Ne

ag,

versgemalen peper. Serverde soep

Ll,

in kommen en garneer met paarse

wortel.

LL

BEVAT P.P. 707 KJ/169 KCAL, 13 GR VET WAAR-

VAN 3 GR VERZADIGD, 10 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 7 GR SUIKERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZOUT

0:

EN 4 GR VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP | Arn Pinot Grigio Rosé

extra nodig:

akplaat, bakpapier, staafmixer

CT

Cm

Bi

Co

Chilipoeder

A

en

FT

4

Ee

400 gr gekleurde wortel

2 groentebouillon-

2 uien

V2 tl kaneelpoeder

V2 tl chilipoeder

(Fresh & easy ovengroenten)

blokjes

MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR

Dirk 51