Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an
Le
Fondue
|
Karamel-zeezoutfondue
nagerecht - 4 pers
min: 10 min. (+ 2% uur wachttijd)
%
es
m 305 gr gecondenseerde volle
melk
m 125 ml slagroom
m 25 g ongezouten roomboter
+
m snufje zeezout
wi,
m extra nodig: fonduepan
4 fonduevorken
or
1. Kook het gesloten blikje gecon-
af
»
denseerde melk in een ruime pan
water 2 uur op laag vuur. Leg het
deksel op de pan en zorg dat het
blik gedurende de kooktijd geheel
EN
onder water blijft. Neem het blik
en
met een tang uit de pan en laat
afkoelen
ve
2. Verwarm de slagroom in een pan
en smelt de boter in de warme
a
slagroom. Los de gekaramelliseer-
#1
sn
de melk uit het blik op in de warme
Lo
groom en laat
vuur
inkor
EEND
tot de gewel
kes
de k:
N
NE
de fonduepan en
Sneep
\
n beetje zeezout. \
0 KJ/411 KCAL, 23 GR VET WAAR:
RZADIGD, 43 GR KOOLHYDRATEN
IKERS, 7 GR EIWIT, 1 GR
À
VOEDINGSVEZEL
=
x
N
©
TE DIPPEN
KLARE APPEL,
TEN
—
zen
1
BANAAN
GEDIPT
pa
LT
DIEU
teens
3
NOT
il
AR
FAR;
>
x
a
ER
Fe
SA
ir
L
À
e
Dirk
u
S