Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

an

Le

Fondue

|

Karamel-zeezoutfondue

nagerecht - 4 pers

min: 10 min. (+ 2% uur wachttijd)

%

es

m 305 gr gecondenseerde volle

melk

m 125 ml slagroom

m 25 g ongezouten roomboter

+

m snufje zeezout

wi,

m extra nodig: fonduepan

4 fonduevorken

or

1. Kook het gesloten blikje gecon-

af

»

denseerde melk in een ruime pan

water 2 uur op laag vuur. Leg het

deksel op de pan en zorg dat het

blik gedurende de kooktijd geheel

EN

onder water blijft. Neem het blik

en

met een tang uit de pan en laat

afkoelen

ve

2. Verwarm de slagroom in een pan

en smelt de boter in de warme

a

slagroom. Los de gekaramelliseer-

#1

sn

de melk uit het blik op in de warme

Lo

groom en laat

vuur

inkor

EEND

tot de gewel

kes

de k:

N

NE

de fonduepan en

Sneep

\

n beetje zeezout. \

0 KJ/411 KCAL, 23 GR VET WAAR:

RZADIGD, 43 GR KOOLHYDRATEN

IKERS, 7 GR EIWIT, 1 GR

À

VOEDINGSVEZEL

=

x

N

©

TE DIPPEN

KLARE APPEL,

TEN



zen

1

BANAAN

GEDIPT

pa

LT

DIEU

teens

3

NOT

il

AR

FAR;

>

x

a

ER

Fe

SA

ir

L

À

e

Dirk

u

S