Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 27 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 27

an Le Fondue | Karamel-zeezoutfondue nagerecht - 4 pers min: 10 min. (+ 2% uur wachttijd) % es m 305 gr gecondenseerde volle melk m 125 ml slagroom m 25 g ongezouten roomboter + m snufje zeezout wi, m extra nodig: fonduepan 4 fonduevorken or 1. Kook het gesloten blikje gecon- af » denseerde melk in een ruime pan water 2 uur op laag vuur. Leg het deksel op de pan en zorg dat het blik gedurende de kooktijd geheel EN onder water blijft. Neem het blik en met een tang uit de pan en laat afkoelen ve 2. Verwarm de slagroom in een pan en smelt de boter in de warme a slagroom. Los de gekaramelliseer- #1 sn de melk uit het blik op in de warme Lo groom en laat vuur inkor EEND tot de gewel kes de k: N NE de fonduepan en Sneep \ n beetje zeezout. \ 0 KJ/411 KCAL, 23 GR VET WAAR: RZADIGD, 43 GR KOOLHYDRATEN IKERS, 7 GR EIWIT, 1 GR À VOEDINGSVEZEL = x N © TE DIPPEN KLARE APPEL, TEN — zen 1 BANAAN GEDIPT pa LT DIEU teens 3 NOT il AR FAR; > x a ER Fe SA ir L À e Dirk u S

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 27