Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 39 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 39
3 Anpelkruimeltaart met Sintwafel met strooigoed ez speculaaskruiden tussendoortje - 4 pers. nagerecht - 4 pers. 30 min. (+ 20 min. wachttijd) 15 min. (+ 35 min. oventijd) m 100 gr strooisnoep m3 Jonagold appels m 100 gr boter, op m 140 gr rietsuiker kamertemperatuur m1 el custardpoeder (pak 400 g) m 50 gr suiker m1 tl koek- en speculaaskruiden m8 gr vanillesuiker m1tlkaneelpoeder miei m1 citroen m4 el volle melk m 175 gr havermout m 250 gr zelfrijzend bakmeel m 130 gr boter (koud) m 2 tl koek- en speculaaskruiden m extra nodig: ovenschaal m 25 ml zonnebloemolie m 125 ml slagroom 1. Verwarm de oven voor op 180°C. m extra nodig: handmixer, Schil de appels, verwijder het klok- wafelijzer huis en snijd in gelijke blokjes. Meng de appels met 2 el rietsuiker, 1. Hak 70 gr strooisnoep grof. Houd custardpoeder, koek- en speculaas- de rest apart. Klop met een hand- kruiden en kaneelpoeder. Halveer mixer de boter met 30 gr suiker en \, de citroen en pers het sap van de de vanillesuiker luchtig. Mix het ei en de melk erdoor. halve citroen uit en schep om. 2. Meng de rest van de suiker met 2. Zeef het zelfrijzend bakmeel, de de havermout. Snijd 110 gr boter in koek- en speculaaskruiden en een N blokjes en meng met koude handen halve tl zout boven het botermeng- tot een kruimelig deeg. sel en meng tot een deeg. Schep 3. Vet de ovenschaal in met de het gehakte strooigoed door het L' resterende boter. Verdeel de deeg. Dek de kom af en zet appelvulling over de ovenschaal en 20 minuten koud weg. verspreid het kruimeldeeg er 3. Vorm met natte handen 6 bolle- Pp gelijkmatig over. tjes van het deeg. Vet het wafelijzer 2 4. Bak de appelkruimeltaart in in met olie en warm voor op middel- ongeveer 35 minuten goudbruin in hoge temperatuur. de oven. 4. Leg een deegbolletje in het mid- BEVAT P.P. 2591 KJ/619 KCAL, 30 GR VET WAAR- den van het wafelijzer. Sluit het VAN 18 GR VERZADIGD, 78 GR KOOLHYDRATEN wafelijzer en bak de wafel in onge- WAARVAN47 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL veer 4 minuten goudbruin. Vet het ijzer opnieuw in met olie en herhaal dit voor de rest van de wafels. 5. Klop de slagroom met de rest van de suiker stijf. Serveer de wafels met slagroom en strooi de rest van het strooisnoep over de slagroom. D BEVAT P.P. 3128 KJ/748 KCAL, 41 GR VET WAAR- A (a VAN 23 GR VERZADIGD, 83 GR KOOLHYDRATEN Fe WAARVAN 32 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL 39
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 39