Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
atsoep met
neterselieoli
e
voorgerecht -4 pers.
10. min. (+ 20 min
om
een
1
al
d
noflookolie
oud
tijm en Be ce
apart. Rooster de groenten in de
oven ongeveer 20 minuten beet-
gaar, tot de randen van de paprika
verkleuren en de groenten zachter
worden.
2. Pureer de peterselie met de res-
terende olijfolie glad. Breng op
smaak met een beetje zout.
3. Schep de geroosterde groenten
in een soeppan en voeg 400 ml
water, het zakje bouillonpoeder en
de tijm toe en breng aan de kook.
Pureer de soep met de staafmixer.
Breng op smaak met zout en vers-
gemalen peper. Schep soep in een
en druppel er de peterselieolie
er. Serveer de resterende peter-
u
Selieolie in een kom. naast de soep.
A
BEVAT P.P. 1044 KJ/250 KCAL, 23 GR VET WAAR-
1
VAN 3 GR VERZADIGD, 7 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 6 GB
ERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZO
=
EN 3 GR VOED)
EZEL
WIJNTIP T
Gite: d
Rhône
Æ
extra nodig: ovenschaal, staafmixer
2
=
——
— +
Pr
FE.
À ERSE PUREERSOEP
=
M TOMAAT PAPRIKA
ñ
nu ven
| )
= 4
ES
LL
1 teentje knoflook
90 ml olijfolie
1 sjalot
1 bak Fresh & easy Pureersoep
20 gr 1 de Beste
tomaat paprika, 550 gr
platte peterselie
MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR
53