Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 53 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 53

atsoep met neterselieoli e voorgerecht -4 pers. 10. min. (+ 20 min om een 1 al d noflookolie oud tijm en Be ce apart. Rooster de groenten in de oven ongeveer 20 minuten beet- gaar, tot de randen van de paprika verkleuren en de groenten zachter worden. 2. Pureer de peterselie met de res- terende olijfolie glad. Breng op smaak met een beetje zout. 3. Schep de geroosterde groenten in een soeppan en voeg 400 ml water, het zakje bouillonpoeder en de tijm toe en breng aan de kook. Pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met zout en vers- gemalen peper. Schep soep in een en druppel er de peterselieolie er. Serveer de resterende peter- u Selieolie in een kom. naast de soep. A BEVAT P.P. 1044 KJ/250 KCAL, 23 GR VET WAAR- 1 VAN 3 GR VERZADIGD, 7 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 GB ERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZO = EN 3 GR VOED) EZEL WIJNTIP T Gite: d Rhône Æ extra nodig: ovenschaal, staafmixer 2 = —— — + Pr FE. À ERSE PUREERSOEP = M TOMAAT PAPRIKA ñ nu ven | ) = 4 ES LL 1 teentje knoflook 90 ml olijfolie 1 sjalot 1 bak Fresh & easy Pureersoep 20 gr 1 de Beste tomaat paprika, 550 gr platte peterselie MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR 53

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 53