Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rt
Biefstuk en bloemkoolrijst
hoofdgerecht - 4 pers.
15 min. (+ 60 min. wachttijd)
LE
1. Meng de biefstukpuntjes met 8 el
sojasaus en wat peper. Laat tenmin-
ste een uur inde koelkast marineren.
2. Neem de biefstuk uit de marinade
en laat uitlekken. Verhit de wok met
1 el sesamolie en bak de biefstuk-
puntjes 3 minuten. Neem uit de pan
LR
et
en bewaar in een kom.
dd
BR
>
pn.
3. Verhit de wok opnieuw met één
Fon nd
el sesamolie en bak de groenten
é
TUE
4
PS
a
Zo
gr
even op hoog vuur. Voeg de bief-
6
Aj
er,
\
stukpuntjes met 4 el sojasaus toe
” À
4
en eene el sesamolie. Breng op
=
P
smaak met peper. Verwarm kort
Ë
door.
v
4. Kook de bloemkoßltijst gaar in
a
À
water met zout, giet afsen schep op
re”
de borden. Verdeelde biefstuk met
27
er
om
roerbakgroente-en saus-erover:
or ?
Ge
BEVAT P.P 1471 KJ/352 KCAL, 9 G VET WAARVAN
2 G VERZADIGD, 27 G KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 24 G SUIKERS, 38 GEIWIT, 1.G ZOUT EN7.G
VOEDINGSVEZEL
Fi
ak 5
WIJNTIP Gesigte Cabernet Sauvignon
une
À
Ve
3
JAPANSE
Ÿ
)
c
m
N:
®
en
560 gr 1 de Beste
7el
2% el
800 gr Fresh & easy
1 zak 1 de Beste Japanse
biefstukpuntjes (á 280 g)
sojasaus
sesamolie
bloemkoolrijst (b ak, 400 g)
wokgroente (zak, 400 gr)
52 Dirk