Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rt

Biefstuk en bloemkoolrijst

hoofdgerecht - 4 pers.

15 min. (+ 60 min. wachttijd)

LE

1. Meng de biefstukpuntjes met 8 el

sojasaus en wat peper. Laat tenmin-

ste een uur inde koelkast marineren.

2. Neem de biefstuk uit de marinade

en laat uitlekken. Verhit de wok met

1 el sesamolie en bak de biefstuk-

puntjes 3 minuten. Neem uit de pan

LR

et

en bewaar in een kom.

dd

BR

>

pn.

3. Verhit de wok opnieuw met één

Fon nd

el sesamolie en bak de groenten

é

TUE

4

PS

a

Zo

gr

even op hoog vuur. Voeg de bief-

6

Aj

er,

\

stukpuntjes met 4 el sojasaus toe

” À

4

en eene el sesamolie. Breng op

=

P

smaak met peper. Verwarm kort

Ë

door.

v

4. Kook de bloemkoßltijst gaar in

a

À

water met zout, giet afsen schep op

re”

de borden. Verdeelde biefstuk met

27

er

om

roerbakgroente-en saus-erover:

or ?

Ge

BEVAT P.P 1471 KJ/352 KCAL, 9 G VET WAARVAN

2 G VERZADIGD, 27 G KOOLHYDRATEN WAAR-

VAN 24 G SUIKERS, 38 GEIWIT, 1.G ZOUT EN7.G

VOEDINGSVEZEL

Fi

ak 5

WIJNTIP Gesigte Cabernet Sauvignon

une

À

Ve

3

JAPANSE

Ÿ

)

c

m

N:

®

en

560 gr 1 de Beste

7el

2% el

800 gr Fresh & easy

1 zak 1 de Beste Japanse

biefstukpuntjes (á 280 g)

sojasaus

sesamolie

bloemkoolrijst (b ak, 400 g)

wokgroente (zak, 400 gr)

52 Dirk