Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.

Hier is pagina 52 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 52
rt Biefstuk en bloemkoolrijst hoofdgerecht - 4 pers. 15 min. (+ 60 min. wachttijd) LE 1. Meng de biefstukpuntjes met 8 el sojasaus en wat peper. Laat tenmin- ste een uur inde koelkast marineren. 2. Neem de biefstuk uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de wok met 1 el sesamolie en bak de biefstuk- puntjes 3 minuten. Neem uit de pan LR et en bewaar in een kom. dd BR > pn. 3. Verhit de wok opnieuw met één Fon nd el sesamolie en bak de groenten é TUE 4 PS a Zo gr even op hoog vuur. Voeg de bief- 6 Aj er, \ stukpuntjes met 4 el sojasaus toe ” À 4 en eene el sesamolie. Breng op = P smaak met peper. Verwarm kort Ë door. v 4. Kook de bloemkoßltijst gaar in a À water met zout, giet afsen schep op re” de borden. Verdeelde biefstuk met 27 er om roerbakgroente-en saus-erover: or ? Ge BEVAT P.P 1471 KJ/352 KCAL, 9 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD, 27 G KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 24 G SUIKERS, 38 GEIWIT, 1.G ZOUT EN7.G VOEDINGSVEZEL Fi ak 5 WIJNTIP Gesigte Cabernet Sauvignon une À Ve 3 JAPANSE Ÿ ) c m N: ® en 560 gr 1 de Beste 7el 2% el 800 gr Fresh & easy 1 zak 1 de Beste Japanse biefstukpuntjes (á 280 g) sojasaus sesamolie bloemkoolrijst (b ak, 400 g) wokgroente (zak, 400 gr) 52 Dirk
Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 52