Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Verwenmoment

Si

Lo

Inch

Brownie en blondie

4. Verwarm de oven voor op

koekjes

175°C. Schep met behulp van

tussendoortje - 12 stuks

twee lepels een bolletje puur en

»

10 min. (+ 75 min. oven en

een bolletje wit beslag samen als

wachttijd)

1 koek op een bakplaat met bakpa-

pier. Laat tussen de koeken 5 cm

m 200 gr chocoladereep puur

ruimte. Bak de koekjes in ongeveer

m 200 gr chocoladereep wit

10 minuten gaar in de oven. Laat

m 100 gr boter, op

afkoelen

kamerte

ratuur

BEVAT P.P. 1581 KJ/378 KCAL, 19 GR VET WAAR-

TT TR

GRE

iker

VAN 12 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN

WAARVAN 38 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 0 GR

2 ”

BO TE

3eieren

ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL

en

vanillestokje

Es

r bloe

Havermout rozijnenkoeken

Ta

bakp

ler

tussendoortje - 12 stuks

vas Wee

miel cacaopoeder

10 min. (+ 20 min. oventijd)

RT,

if

KE

U

.

+

m extrainodig: handmixer,

Ta

bakplaat, bakpapier

m4 bananen

Dr

# 300 gr ontbijtgranenmix

nn

f

N

11

1. Hak de pure en de witte chocola-

m 50 gr rozijnen

de grof. Houd 75 gr van de gehakte

m 15 gr bakpoeder

el, 1

SLA

AZ

Es

Pel

chocolade apart. Verwarm een

mÎ citroen

ee

6

steelpan met 50 gr boter en smelt

m extra nodig: bakplaat, bakpapier,

+

est van de pure chocolade op

rasp

eb

vuur. Verwarm een tweede

A

à

elpan met de rest van de boter

1. Verwarm de oven voor op 180°C

smelt de rest van de witte cho-

SS

N

=

Schil de bananen en prak in een

colade. Roer door en zet het vuur

grote kom. Meng de ontbijtgranen

24

uit.

rozijnen en het bakpoeder en een

4

LS

2. Klop met de handmixer in een

beetje zout erdoor. Rasp 1 tl

ZO

LEN

ruime kom de suiker met de eieren

citroenschil, voeg toe. Halveer de

luchtig. Halveer het vanillestokje

citroen en pers het sap uit boven

ie,

4

RES

47

over de lengte en schraap er met

het mengsel

Merci Petits

A

de achterkant van het mes het

2. Schep met een eetlepel steeds

merg uit. Voeg toe aan het eimeng-

wat van het mengsel op de bak-

ZA

sel

plaat en druk iets aan. Bak de koe-

Fe

ken in 20 minuten lichtbruin en

3. Zeef 100 gr bloem, het bakpoe-

3

7

der en een halve theelepel zout

gaar. Keer na 10 minuten voor een

=

boven de kom. Schep de helft van

egaal resultaat.

F

BEVAT P.P. 607 KJ/145 KCAL, 1 GR VET WAARVAN

het beslag over in een tweede kom

en meng er de gesmolten pure

O.GR VERZADIGD, 28 GR KOOLHYDRATEN WAAR-

U.

VAN 10 GR SUIKERS, 4

EIWIT, O GR ZOUTEN 3

chocolade en het cacaopoeder

GR VOEDINGSVEZEL,

door. Meng door de rest van het

I

beslag de gesmolten witte choco-

7

lade en de rest van de bloem

Schep de achtergehouden stukjes

pure en witte chocolade door het

beslag en laat 30 minuten afkoele

in de koelkast

Mn, 19