Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19

Verwenmoment Si Lo Inch Brownie en blondie 4. Verwarm de oven voor op koekjes 175°C. Schep met behulp van tussendoortje - 12 stuks twee lepels een bolletje puur en » 10 min. (+ 75 min. oven en een bolletje wit beslag samen als wachttijd) 1 koek op een bakplaat met bakpa- pier. Laat tussen de koeken 5 cm m 200 gr chocoladereep puur ruimte. Bak de koekjes in ongeveer m 200 gr chocoladereep wit 10 minuten gaar in de oven. Laat m 100 gr boter, op afkoelen kamerte ratuur BEVAT P.P. 1581 KJ/378 KCAL, 19 GR VET WAAR- TT TR GRE iker VAN 12 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 38 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 0 GR 2 ” BO TE 3eieren ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL en vanillestokje Es r bloe Havermout rozijnenkoeken Ta bakp ler tussendoortje - 12 stuks vas Wee miel cacaopoeder 10 min. (+ 20 min. oventijd) RT, if KE U . + m extrainodig: handmixer, Ta bakplaat, bakpapier m4 bananen Dr # 300 gr ontbijtgranenmix nn f N 11 1. Hak de pure en de witte chocola- m 50 gr rozijnen de grof. Houd 75 gr van de gehakte m 15 gr bakpoeder el, 1 SLA AZ Es Pel chocolade apart. Verwarm een mÎ citroen ee 6 steelpan met 50 gr boter en smelt m extra nodig: bakplaat, bakpapier, + est van de pure chocolade op rasp eb vuur. Verwarm een tweede A à elpan met de rest van de boter 1. Verwarm de oven voor op 180°C smelt de rest van de witte cho- SS N = Schil de bananen en prak in een colade. Roer door en zet het vuur grote kom. Meng de ontbijtgranen 24 uit. rozijnen en het bakpoeder en een 4 LS 2. Klop met de handmixer in een beetje zout erdoor. Rasp 1 tl ZO LEN ruime kom de suiker met de eieren citroenschil, voeg toe. Halveer de luchtig. Halveer het vanillestokje citroen en pers het sap uit boven ie, 4 RES 47 over de lengte en schraap er met het mengsel Merci Petits A de achterkant van het mes het 2. Schep met een eetlepel steeds merg uit. Voeg toe aan het eimeng- wat van het mengsel op de bak- ZA sel plaat en druk iets aan. Bak de koe- Fe ken in 20 minuten lichtbruin en 3. Zeef 100 gr bloem, het bakpoe- 3 7 der en een halve theelepel zout gaar. Keer na 10 minuten voor een = boven de kom. Schep de helft van egaal resultaat. F BEVAT P.P. 607 KJ/145 KCAL, 1 GR VET WAARVAN het beslag over in een tweede kom en meng er de gesmolten pure O.GR VERZADIGD, 28 GR KOOLHYDRATEN WAAR- U. VAN 10 GR SUIKERS, 4 EIWIT, O GR ZOUTEN 3 chocolade en het cacaopoeder GR VOEDINGSVEZEL, door. Meng door de rest van het I beslag de gesmolten witte choco- 7 lade en de rest van de bloem Schep de achtergehouden stukjes pure en witte chocolade door het beslag en laat 30 minuten afkoele in de koelkast Mn, 19

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19