Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Verwenmoment
Si
Lo
Inch
Brownie en blondie
4. Verwarm de oven voor op
koekjes
175°C. Schep met behulp van
tussendoortje - 12 stuks
twee lepels een bolletje puur en
»
10 min. (+ 75 min. oven en
een bolletje wit beslag samen als
wachttijd)
1 koek op een bakplaat met bakpa-
pier. Laat tussen de koeken 5 cm
m 200 gr chocoladereep puur
ruimte. Bak de koekjes in ongeveer
m 200 gr chocoladereep wit
10 minuten gaar in de oven. Laat
m 100 gr boter, op
afkoelen
kamerte
ratuur
BEVAT P.P. 1581 KJ/378 KCAL, 19 GR VET WAAR-
TT TR
GRE
iker
VAN 12 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 38 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 0 GR
2 ”
BO TE
3eieren
ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL
en
vanillestokje
Es
r bloe
Havermout rozijnenkoeken
Ta
bakp
ler
tussendoortje - 12 stuks
vas Wee
miel cacaopoeder
10 min. (+ 20 min. oventijd)
RT,
if
KE
U
.
+
m extrainodig: handmixer,
Ta
bakplaat, bakpapier
m4 bananen
Dr
# 300 gr ontbijtgranenmix
nn
f
N
11
1. Hak de pure en de witte chocola-
m 50 gr rozijnen
de grof. Houd 75 gr van de gehakte
m 15 gr bakpoeder
el, 1
SLA
AZ
Es
Pel
chocolade apart. Verwarm een
mÎ citroen
ee
6
steelpan met 50 gr boter en smelt
m extra nodig: bakplaat, bakpapier,
+
est van de pure chocolade op
rasp
eb
vuur. Verwarm een tweede
A
à
elpan met de rest van de boter
1. Verwarm de oven voor op 180°C
smelt de rest van de witte cho-
SS
N
=
Schil de bananen en prak in een
colade. Roer door en zet het vuur
grote kom. Meng de ontbijtgranen
24
uit.
rozijnen en het bakpoeder en een
4
LS
2. Klop met de handmixer in een
beetje zout erdoor. Rasp 1 tl
ZO
LEN
ruime kom de suiker met de eieren
citroenschil, voeg toe. Halveer de
luchtig. Halveer het vanillestokje
citroen en pers het sap uit boven
ie,
4
RES
47
over de lengte en schraap er met
het mengsel
Merci Petits
A
de achterkant van het mes het
2. Schep met een eetlepel steeds
merg uit. Voeg toe aan het eimeng-
wat van het mengsel op de bak-
ZA
sel
plaat en druk iets aan. Bak de koe-
Fe
ken in 20 minuten lichtbruin en
3. Zeef 100 gr bloem, het bakpoe-
3
7
der en een halve theelepel zout
gaar. Keer na 10 minuten voor een
=
boven de kom. Schep de helft van
egaal resultaat.
F
BEVAT P.P. 607 KJ/145 KCAL, 1 GR VET WAARVAN
het beslag over in een tweede kom
en meng er de gesmolten pure
O.GR VERZADIGD, 28 GR KOOLHYDRATEN WAAR-
U.
VAN 10 GR SUIKERS, 4
EIWIT, O GR ZOUTEN 3
chocolade en het cacaopoeder
GR VOEDINGSVEZEL,
door. Meng door de rest van het
I
beslag de gesmolten witte choco-
7
lade en de rest van de bloem
Schep de achtergehouden stukjes
pure en witte chocolade door het
beslag en laat 30 minuten afkoele
in de koelkast
Mn, 19