Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.
«
Klassieke kersttaart
Gebak - 12 pers.
30 min. (+ 60 min. in de oven)
EEN
TEE VOORBEREIDING
IS
DR
PAS
WERK
=
60 minuten goudbruin en gaar.
ct
De taart is gaar als een satéprikker
6. Rol d
uit met de,
egrol-
er schoon uit komt.
ler tot circa een halve cm
trooi
4. Keer de taart om met behulp van
eventueel wat poedersuiker om te
==
een bord en bestrijk met Grand
voorkomen dat de fondant &
it
iz
Marnier. Verpak de afgekoelde taart
werkblad plakt. Gebruik de spring-
in vershoudfolie of een luchtdichte
vorm-ring om te controleren of de
Le
m 250 gr tutti frutti
kunststof container en bewaar in de
cirkel groot genoeg is. Snijd met ee
# 100 gr krenten
vriezer.
mes het overige fondant langs de
m 250 ml Grand Marnier
WEEK VAN TEVOREN
rand weg. Bedek de taart met het
m 100 gr boter (op kamertemperatuur)
5. Ontdooi de taart een weel
ri
fondant en bewaar in de vershoud-
m 115 gr suiker
kerst. Prik met een satéprikker gaat-
folie of luchtdichte verpakking.
m2 eieren
jes in de taart. Doordrenk de taart
BEVAT P.P. 1996 KJ/477 KCAL, 19 GR VET WAARVAN
9 GR VERZADIGD, 63 GR KOOLHYDRATEN WAAR:
m 85 ml melk (op kamertemperatuur)
met de achtergebleven Grand
VAN 51 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 6,
m1 tl vanillearoma
Marnier. Pak de taart opnieuw goed
GR VOEDINGSVEZEL
m 150 gr bloem
in met vershoudfolie en bewaar op
WIJNTIP The Collection Cava
m1tl bakpoeder
een droge en koele plaats.
—
# 200 gr chocoladereep puur
+
.
4
m 100 gr luxe notenmix
-
ve
m 150 gr witterolfondant
-
Ea
m extra nodig: handmixer, springvorm
x
28 cm + bakpapier of grote
ME il
#4
7
tulbandvorm, kwast, satéprikker
À
MAAND VAN TEVOREN
27
i
ee”
A
> ld sen
1. Verwarm de oven voor op 165°C.
Hak de tutti frutti grof. Wel de krenten
Jr
oe
=
ae
1x
Lo
en de tutti frutti in de Grand Marnier.
(RÉ
Meng met de handmixer in een ruime
Be,
zit
kom 85 gr boter en de suiker luchtig.
Zi
u
x
Voeg de eieren één voor één toe, tot
ls
“4
es
on
deze geheel zijn opgenomen. Meng de
melk en het vanillearoma door het
did
M
=
eimengsel. Zeef de bloem boven de
=
kom en voeg met het bakpoeder en
À
g
N
een halve t| zout toe. Schep om tot een
beslag.
2. Hak de chocolade fijn. Hak de noten-
Fi:
mix grof en rooster in een droge koe-
kenpan. Neem de tutti frutti uit de
Grand Marnier, maar bewaar de vloei-
stof. Spatel het gewelde fruit met de
noten en chocolade door het beslag.
3. Vet de bakvorm in met de resteren-
de boter en bekleed indien nodig met
bakpapier. Schep het beslag in de
taartvorm en bak de taart in ongeveer
ze
«
x
Dirkess