Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 59


Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 59

. « Klassieke kersttaart Gebak - 12 pers. 30 min. (+ 60 min. in de oven) EEN TEE VOORBEREIDING IS DR PAS WERK = 60 minuten goudbruin en gaar. ct De taart is gaar als een satéprikker 6. Rol d uit met de, egrol- er schoon uit komt. ler tot circa een halve cm trooi 4. Keer de taart om met behulp van eventueel wat poedersuiker om te == een bord en bestrijk met Grand voorkomen dat de fondant & it iz Marnier. Verpak de afgekoelde taart werkblad plakt. Gebruik de spring- in vershoudfolie of een luchtdichte vorm-ring om te controleren of de Le m 250 gr tutti frutti kunststof container en bewaar in de cirkel groot genoeg is. Snijd met ee # 100 gr krenten vriezer. mes het overige fondant langs de m 250 ml Grand Marnier WEEK VAN TEVOREN rand weg. Bedek de taart met het m 100 gr boter (op kamertemperatuur) 5. Ontdooi de taart een weel ri fondant en bewaar in de vershoud- m 115 gr suiker kerst. Prik met een satéprikker gaat- folie of luchtdichte verpakking. m2 eieren jes in de taart. Doordrenk de taart BEVAT P.P. 1996 KJ/477 KCAL, 19 GR VET WAARVAN 9 GR VERZADIGD, 63 GR KOOLHYDRATEN WAAR: m 85 ml melk (op kamertemperatuur) met de achtergebleven Grand VAN 51 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 6, m1 tl vanillearoma Marnier. Pak de taart opnieuw goed GR VOEDINGSVEZEL m 150 gr bloem in met vershoudfolie en bewaar op WIJNTIP The Collection Cava m1tl bakpoeder een droge en koele plaats. — # 200 gr chocoladereep puur + . 4 m 100 gr luxe notenmix - ve m 150 gr witterolfondant - Ea m extra nodig: handmixer, springvorm x 28 cm + bakpapier of grote ME il #4 7 tulbandvorm, kwast, satéprikker À MAAND VAN TEVOREN 27 i ee” A > ld sen 1. Verwarm de oven voor op 165°C. Hak de tutti frutti grof. Wel de krenten Jr oe = ae 1x Lo en de tutti frutti in de Grand Marnier. (RÉ Meng met de handmixer in een ruime Be, zit kom 85 gr boter en de suiker luchtig. Zi u x Voeg de eieren één voor één toe, tot ls “4 es on deze geheel zijn opgenomen. Meng de melk en het vanillearoma door het did M = eimengsel. Zeef de bloem boven de = kom en voeg met het bakpoeder en À g N een halve t| zout toe. Schep om tot een beslag. 2. Hak de chocolade fijn. Hak de noten- Fi: mix grof en rooster in een droge koe- kenpan. Neem de tutti frutti uit de Grand Marnier, maar bewaar de vloei- stof. Spatel het gewelde fruit met de noten en chocolade door het beslag. 3. Vet de bakvorm in met de resteren- de boter en bekleed indien nodig met bakpapier. Schep het beslag in de taartvorm en bak de taart in ongeveer ze « x Dirkess

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 59