Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.

«

Klassieke kersttaart

Gebak - 12 pers.

30 min. (+ 60 min. in de oven)

EEN

TEE VOORBEREIDING

IS

DR

PAS

WERK

=

60 minuten goudbruin en gaar.

ct

De taart is gaar als een satéprikker

6. Rol d

uit met de,

egrol-

er schoon uit komt.

ler tot circa een halve cm

trooi

4. Keer de taart om met behulp van

eventueel wat poedersuiker om te

==

een bord en bestrijk met Grand

voorkomen dat de fondant &

it

iz

Marnier. Verpak de afgekoelde taart

werkblad plakt. Gebruik de spring-

in vershoudfolie of een luchtdichte

vorm-ring om te controleren of de

Le

m 250 gr tutti frutti

kunststof container en bewaar in de

cirkel groot genoeg is. Snijd met ee

# 100 gr krenten

vriezer.

mes het overige fondant langs de

m 250 ml Grand Marnier

WEEK VAN TEVOREN

rand weg. Bedek de taart met het

m 100 gr boter (op kamertemperatuur)

5. Ontdooi de taart een weel

ri

fondant en bewaar in de vershoud-

m 115 gr suiker

kerst. Prik met een satéprikker gaat-

folie of luchtdichte verpakking.

m2 eieren

jes in de taart. Doordrenk de taart

BEVAT P.P. 1996 KJ/477 KCAL, 19 GR VET WAARVAN

9 GR VERZADIGD, 63 GR KOOLHYDRATEN WAAR:

m 85 ml melk (op kamertemperatuur)

met de achtergebleven Grand

VAN 51 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 6,

m1 tl vanillearoma

Marnier. Pak de taart opnieuw goed

GR VOEDINGSVEZEL

m 150 gr bloem

in met vershoudfolie en bewaar op

WIJNTIP The Collection Cava

m1tl bakpoeder

een droge en koele plaats.



# 200 gr chocoladereep puur

+

.

4

m 100 gr luxe notenmix

-

ve

m 150 gr witterolfondant

-

Ea

m extra nodig: handmixer, springvorm

x

28 cm + bakpapier of grote

ME il

#4

7

tulbandvorm, kwast, satéprikker

À

MAAND VAN TEVOREN

27

i

ee”

A

> ld sen

1. Verwarm de oven voor op 165°C.

Hak de tutti frutti grof. Wel de krenten

Jr

oe

=

ae

1x

Lo

en de tutti frutti in de Grand Marnier.

(RÉ

Meng met de handmixer in een ruime

Be,

zit

kom 85 gr boter en de suiker luchtig.

Zi

u

x

Voeg de eieren één voor één toe, tot

ls

“4

es

on

deze geheel zijn opgenomen. Meng de

melk en het vanillearoma door het

did

M

=

eimengsel. Zeef de bloem boven de

=

kom en voeg met het bakpoeder en

À

g

N

een halve t| zout toe. Schep om tot een

beslag.

2. Hak de chocolade fijn. Hak de noten-

Fi:

mix grof en rooster in een droge koe-

kenpan. Neem de tutti frutti uit de

Grand Marnier, maar bewaar de vloei-

stof. Spatel het gewelde fruit met de

noten en chocolade door het beslag.

3. Vet de bakvorm in met de resteren-

de boter en bekleed indien nodig met

bakpapier. Schep het beslag in de

taartvorm en bak de taart in ongeveer

ze

«

x

Dirkess