Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 8 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 8

Weekmenu Lasagne van zalm en knolselderij hoofdgerecht - 4 pers. 25 min. (+ 20 min. oventijd) D Te > m1 knolselderij m1 citroen m 50 gr boter m4 el slagroom m 200 gr Noorse zalmblokjes m 200 gr geraspte oude kaas (Old EERE Amsterdam, zakje, 100 g) m extra nodig: staafmixer, Pm. ovenschaal — Eh "Æ 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pi Breng een pan met water en een = A Ër beetje zout aan de kook. Schil de €; te knolselderij en snijd 4 grote plakken van 5 mm. Halveer de plakken in de breedte. Snijd de rest van de knolsel- derij in kleine blokjes. Jes 2. Kook de blokjes knolselderij in lit * Ke Water met het sap van een halve le En citroen in 15 minuten gaar. Schep de Kr blokjes uit de pan. Kook de plakken Wü knolselderij in 10-12 minuten beet- La Mei gaar. Schep voorzichtig uit de pan. ER 3. Pureer met de staafmixer in een maatbeker de blokjes knolselderij met de boter en de slagroom tot een romige puree. Breng op smaak met nu zout en peper. x 4. Verdeel een derde van de puree er Si over de bodem van een ondiepe rem Be ovenschaal. Verdeel de helft van de plakjes knolselderij hierover. Schep ds hier een derde van de knolselderij- puree op en verdeel er de zalm over. Bestrooi met zout en peper. be 5. Verdeel dan de resterende knol- Tip van Dirk selderijplakken erover en eindig met Ga je de knolselderij puree. Bestrooi met oude kaas en niet meteen gebruiken mmige bak 20 minuten in de oven goudbruin na het snijden? Leg tegen verkleuring de en krokant. Laat een paar minuten 44 rr rusten voordat je het serveert. Snijd stukjes dan in water met citroensap. B dan de rest van de citroen in partjes en serveer bij de lasagne. € ei fe BEVAT P.P. 2284 KJ/546 KCAL, 38 GR VET WAARVAN Ke 22 GR VERZADIGD, 14 GR KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 1 GR SUIKERS, 30 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 12 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP The Collection rosé

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 8