Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 16


Hier is pagina 16 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Dirk Folder 01.11.2019

Hier is pagina 16 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 16

Ce A, 2, Perentaart ES A taart - 8 pers. 25 min. (+ 25 min. oventijd) "À : m 275 gr boter, op kamer- EEN KOP KOFFIE, ep: N GROOT 5 men temperatuur STUK TAART EN MAAR he m 250 gr bakkersspeculaas CAE TR m5 handperen ff ee” m1 ltr perensap bd” PUY : pos IF “ m 300 gr amandelspijs CRC m1 citroen y m 55 gr bloem m 75 gr amandelschaafsel mp dn ge U KEN CIE ‚em, Fury Pa m extra nodig: springvorm 2 D > bakpapier, handmixer, rasp wia P = À deegroller 14477 Cr 1. Smelt 125 gr boter in een steel- pan en vet de springvorm in. ”, à 4” < Bekleed de bodem met bakpapier. Er 49 Breek de speculaas fijn in een plas- tic zak met een deegroller. Meng de / Br speculaaskruimels door de boter en a \/ verdeel over de bodem van de wt Ae DAS springvorm. Druk aan met een lepel see en zet koud weg. 7 a Pla) fi 2. Schil de peren, snijd in kwarten dad me en verwijder het klokhuis. Verwarm pp een pan met perensap en pocheer 7 f de peren 15 minuten op laag vuur. 3. Verwarm de oven voor op 170°C. Klop met de handmixer de resteren- de boter met het amandelspijs en {À LEER dit { #1 de ir er = een ei tot een lichte massa. Rasp de À gele schil Van de citroen en pers het pi EL Darren | "où 4 Li 1 VA ‘ PAS IX Tete 1 N " € 4 FLE hed sap uit. Voeg de citroenrasp met de Fe or) 19 à 1e x bloem toe en verdeel het mengsel Eu à CCE : PRFLRALLELE EL Fe ze PRORELLLFFTE LAUT "| É gelijkmatig over de koekjesbodem. Ee | if 6 4. Neem de gepocheerde peren uit TG "4 ] e | | AA EETL RPT EROSIE EEL n à FERA ge ps e A het sap en laat uitlekken. Verdeel d = (TIFILN ES LS | ke N ECR ) $ De ra, kwarten peer over de taart en N hi ’ PR PER TIER besprenkel met wat citroensap. ie ki «Iet EI » + \ a è Eek Bestrooi met het amandel- Bo free AES ANECACYEA YA € } e MUTUEL PAUITIITIER « Ä \ À à > REEDE: M R schaafsel en de suiker. (RTE) LIE IR OENE \ 5. Bak de taart in 25 minuten + RE N & Li << Tip van Dirk FER à TE AT in de oven tot het amandel- 7 LS Bi AMONT SITE T OUT APTE RATE CRL Kook het perensap lin En met wat steranijs op schaafsel goudbruin kleurt. ZB ed BEVAT P.P. 3301 KJ/789 KCAL, 49 GR VET WAAR- fe Aa \ laag vuur in tot siroop en bedruppel de VAN 23 GR VERZADIGD, 74 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 54 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR taart hiermee na het ZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL bakken. m 16

Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 16