Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ce
A,
2,
Perentaart
ES
A
taart - 8 pers.
25 min. (+ 25 min. oventijd)
"À
:
m 275 gr boter, op kamer-
EEN KOP
KOFFIE,
ep: N
GROOT
5
men
temperatuur
STUK TAART EN
MAAR
he
m 250 gr bakkersspeculaas
CAE TR
m5 handperen
ff
ee”
m1 ltr perensap
bd”
PUY
:
pos
IF
“
m 300 gr amandelspijs
CRC
m1 citroen
y
m 55 gr bloem
m 75 gr amandelschaafsel
mp
dn
ge
U KEN CIE
‚em,
Fury
Pa
m extra nodig: springvorm 2
D
>
bakpapier, handmixer, rasp
wia P
= À
deegroller
14477
Cr
1. Smelt 125 gr boter in een steel-
pan en vet de springvorm in.
”,
à 4”
<
Bekleed de bodem met bakpapier.
Er
49
Breek de speculaas fijn in een plas-
tic zak met een deegroller. Meng de
/
Br
speculaaskruimels door de boter en
a
\/
verdeel over de bodem van de
wt
Ae
DAS
springvorm. Druk aan met een lepel
see
en zet koud weg.
7
a
Pla)
fi
2. Schil de peren, snijd in kwarten
dad
me
en verwijder het klokhuis. Verwarm
pp
een pan met perensap en pocheer
7
f
de peren 15 minuten op laag vuur.
3. Verwarm de oven voor op 170°C.
Klop met de handmixer de resteren-
de boter met het amandelspijs en
{À
LEER
dit
{
#1
de
ir
er
=
een ei tot een lichte massa. Rasp de
À
gele schil Van de citroen en pers het
pi
EL
Darren |
"où
4
Li
1
VA
‘
PAS
IX
Tete
1
N
"
€
4
FLE
hed
sap uit. Voeg de citroenrasp met de Fe
or)
19
à
1e
x
bloem toe en verdeel het mengsel
Eu
à
CCE
:
PRFLRALLELE EL
Fe
ze
PRORELLLFFTE LAUT
"|
É
gelijkmatig over de koekjesbodem.
Ee
|
if
6
4. Neem de gepocheerde peren uit
TG
"4
]
e
|
|
AA
EETL
RPT EROSIE EEL
n à
FERA
ge
ps
e
A
het sap en laat uitlekken. Verdeel d
=
(TIFILN ES LS
|
ke
N
ECR
)
$
De
ra,
kwarten peer over de taart en
N
hi
’
PR
PER TIER
besprenkel met wat citroensap.
ie
ki
«Iet
EI
»
+
\
a
è
Eek
Bestrooi met het amandel-
Bo
free
AES
ANECACYEA YA €
}
e
MUTUEL
PAUITIITIER
«
Ä
\
À
à
>
REEDE:
M
R
schaafsel en de suiker.
(RTE)
LIE IR
OENE
\
5. Bak de taart in 25 minuten
+
RE
N
&
Li
<<
Tip van Dirk
FER
à
TE
AT
in de oven tot het amandel-
7
LS
Bi
AMONT
SITE T OUT APTE RATE
CRL
Kook het perensap
lin
En
met wat steranijs op
schaafsel goudbruin kleurt.
ZB
ed
BEVAT P.P. 3301 KJ/789 KCAL, 49 GR VET WAAR-
fe
Aa \
laag vuur in tot siroop
en bedruppel de
VAN 23 GR VERZADIGD, 74 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 54 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR
taart hiermee na het
ZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL
bakken. m
16