Dirk - Folder van 01.11.2019 tot 30.11.2019 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.11.2019 tot 30.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ee
FP,
LA]
LT ET
à
5
5
5
a
HO
LR
LR
VERSIER mn CHOCOLADE
ee
LETTER MET JOUW FAVORIETE
SES
=
LE
ISINT LEKKERNIJEN
nn
À
AN:
EN
N‘
Ar
nn
nm
tn
N
2
ES
1.
4
LE
Versierde
uw
à
chocolade-letters
Snack -4 pers. 30 min.
m 200 gr chocolade reep wit
AN N
m 150 ml slagroom
# 100 gr chocolade reep puur
m 100 gr chocolade reep melk
m4 chocoladeletters
eN
m1 zakje strooigoed
at
m1 doosje marsepein
m1 busje bakdecoratie
mextra nodig: 3 spuitzakken met kartelmond
1. Hak de witte choco-
rende slagroom. Hak de melkchoco-
lade. Verwarm een steel-
lade en smelt al roerend in de warme
pan met 100 ml slagroom
slagroom. Laat iets afkoelen en
en smelt hier op laag vuur al
schep in een spuitzak met kartel-
roerend de witte chocolade in.
mond. Knoop de spuitzak dicht en
Laat iets afkoelen en schep de
leg tot gebruik in de koelkast.
witte chocolade in een spuitzak met
3. Verdeel de chocoladeletters over
kartelmond. Knoop de spuitzak dicht
de werkbank. Spuit mooie krullen
en leg tot gebruik in de koelkast.
van de drie kleuren chocoladecrème
2. Hak de pure chocolade. Verwarm
op de chocoladeletters en versier
100 ml slagroom en smelt hierin al
met strooigoed, marsepein en bak-
roerend de pure chocolade. Laat iets
decoratie.
BEVAT P.P. 5804 KJ/1387 KCAL, 86 GR VET WAAR-
afkoelen en schep de pure chocolade
in een spuitzak met kartelmond.
VAN 51 GR VERZADIGD, 134 GR KOOLHYDRATEN
WAARVAN 112 GR SUIKERS, 16 GR EIWIT, 1 GR ZOUT
Verwarm in een steelpan de reste-
EN 6 GR VOEDINGSVEZEL
40