Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
€
ER
ur
=
#\
SOS
Go-Tan Rice sticks met roze ei
y.
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+1,5 uur wachttijd)
=
+,
m4 hardgekookte eieren
komkommer in plakjes en snipper de
m 350 ml bietensap
rode ui.
à
rn
m 200 gr sugarsnaps
3. Breng in een soeppan 2 liter water
m1 rode peper
aan de kook en los er de bouillonblok-
m 4 plakjes sushi gember
jes in op. Voeg de vissaus met de
2)
m 2 runderbouillonblokjes
gember en de helft van de rode peper
m1 el vissaus
toe. Kook de sugarsnaps 5 minuten in
m4 radijsjes
de hete bouillon.
|
m1 komkommer
4. Voeg de radijs, komkommer, wortel-
RS”
m 50 gr worteljulienne
julienne en rode ui met de kipreepjes
ws
m1rodeui
toe aan de bouillon en breng op smaak
@
m 150 gr kipreepjes (vleeswaren)
met zout en versgemalen peper.
m 250 gr Go-Tan Rice sticks
5. Zet het vuur uit en laat de rice sticks
hi
9 minuten wellen in de hete soep.
1. Leg de gepelde eieren 1,5 uur in
Haal de eieren uit het bietensap en hal-
een kom met bietensap marineren,
veer ze. Schep de soep met de groen-
Traditionele noodles
zorg dat ze helemaal onder staan.
te in kommen. Garneer met rode
N
RICE
Go-Tan Rice Sticks is heerlijk als toevoeging
2. Verwijder de uiteinden van de
peper en een roze ei.
2
BEVAT P.P. 1805 KJ/432 KCAL, 9 G VET WAARVAN
in wokgerechten, in noedelsoep of in salades.
sugarsnaps en snijd ze in de lengte
=
En je gebruikt de noodles zonder zorgen,
5
door. Verwijder de steel en pitjes
3 G VERZADIGD, 62 G KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 14 G SUIKERS, 24 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 5 G
want de noodles zijn Asian Naturals en bevat-*
van de rode peper en snijd in dunne
VOEDINGSVEZEL
#
ten dus geen kunstmatige toevoegingen!
ringen. Snijd de sushi gember in
WIJNTIP 1 de Beste huiswijn rosé
dunne reepjes. Snijd de radijs en
halfzoet
7
Mexicaanse spinazieomelet
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd)
x
Per stuk
m 150 gr bloem
do, verwijder de pit met een mes
m2 eieren
en schep het vruchtvlees met een
1.6)
m 25 gr boter of 2 el olie
lepel uit de schil. Snijd de avocado
m 275 ml melk
in parten. Rasp de kaas grof.
1
rs
m 75 gr spinazie
3. Verhit een koekenpan met boter
m 15 gr platte peterselie
of olie en bak van een kwart van
m 300 gr maiskorrels
het beslag in ongeveer 2 minuten
N
m 2 tomaten
een dunne spinaziepannenkoek.
m 1 avocado
Bestrooi met geraspte kaas. Neem
m 75 gr cheddar (stuk)
uit de pan en herhaal met het reste-
m 125 gr sour cream
rende beslag.
m extra nodig: staafmixer, rasp
4. Beleg de helft van de omelet met
ld
mais, tomaat en plakjes avocado en
1. Pureer in een maatbeker de bloem
vouw de omelet dubbel. Bestrooi
9
Fi
met de eieren, melk, spinazie en de
met de rest van de peterselie. Roer
stelen van de peterselie tot een glad
de sour cream los met versgema-
beslag. Breng het beslag op smaak
len peper en serveer bij de
+
met zout en versgemalen peper. Laat
Mexicaanse omelet.
BEVAT P.P. 2506 KJ/599 KCAL, 36 G VET WAAR-
het beslag 30 minuten rusten.
2. Hak de peterselie fijn. Giet de mais
VAN 12 G VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN
WAARVAN 11 G SUIKERS, 20 G EIWIT, 1 G ZOUT
af en laat uitlekken. Schep om met
EN 7 G VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Codici Rosato
de helft van de peterselie. Snijd de
tomaten in partjes. Halveer de avoca-
N)
N