Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 11
€ ER ur = #\ SOS Go-Tan Rice sticks met roze ei y. hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+1,5 uur wachttijd) = +, m4 hardgekookte eieren komkommer in plakjes en snipper de m 350 ml bietensap rode ui. à rn m 200 gr sugarsnaps 3. Breng in een soeppan 2 liter water m1 rode peper aan de kook en los er de bouillonblok- m 4 plakjes sushi gember jes in op. Voeg de vissaus met de 2) m 2 runderbouillonblokjes gember en de helft van de rode peper m1 el vissaus toe. Kook de sugarsnaps 5 minuten in m4 radijsjes de hete bouillon. | m1 komkommer 4. Voeg de radijs, komkommer, wortel- RS” m 50 gr worteljulienne julienne en rode ui met de kipreepjes ws m1rodeui toe aan de bouillon en breng op smaak @ m 150 gr kipreepjes (vleeswaren) met zout en versgemalen peper. m 250 gr Go-Tan Rice sticks 5. Zet het vuur uit en laat de rice sticks hi 9 minuten wellen in de hete soep. 1. Leg de gepelde eieren 1,5 uur in Haal de eieren uit het bietensap en hal- een kom met bietensap marineren, veer ze. Schep de soep met de groen- Traditionele noodles zorg dat ze helemaal onder staan. te in kommen. Garneer met rode N RICE Go-Tan Rice Sticks is heerlijk als toevoeging 2. Verwijder de uiteinden van de peper en een roze ei. 2 BEVAT P.P. 1805 KJ/432 KCAL, 9 G VET WAARVAN in wokgerechten, in noedelsoep of in salades. sugarsnaps en snijd ze in de lengte = En je gebruikt de noodles zonder zorgen, 5 door. Verwijder de steel en pitjes 3 G VERZADIGD, 62 G KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 14 G SUIKERS, 24 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 5 G want de noodles zijn Asian Naturals en bevat-* van de rode peper en snijd in dunne VOEDINGSVEZEL # ten dus geen kunstmatige toevoegingen! ringen. Snijd de sushi gember in WIJNTIP 1 de Beste huiswijn rosé dunne reepjes. Snijd de radijs en halfzoet 7 Mexicaanse spinazieomelet hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd) x Per stuk m 150 gr bloem do, verwijder de pit met een mes m2 eieren en schep het vruchtvlees met een 1.6) m 25 gr boter of 2 el olie lepel uit de schil. Snijd de avocado m 275 ml melk in parten. Rasp de kaas grof. 1 rs m 75 gr spinazie 3. Verhit een koekenpan met boter m 15 gr platte peterselie of olie en bak van een kwart van m 300 gr maiskorrels het beslag in ongeveer 2 minuten N m 2 tomaten een dunne spinaziepannenkoek. m 1 avocado Bestrooi met geraspte kaas. Neem m 75 gr cheddar (stuk) uit de pan en herhaal met het reste- m 125 gr sour cream rende beslag. m extra nodig: staafmixer, rasp 4. Beleg de helft van de omelet met ld mais, tomaat en plakjes avocado en 1. Pureer in een maatbeker de bloem vouw de omelet dubbel. Bestrooi 9 Fi met de eieren, melk, spinazie en de met de rest van de peterselie. Roer stelen van de peterselie tot een glad de sour cream los met versgema- beslag. Breng het beslag op smaak len peper en serveer bij de + met zout en versgemalen peper. Laat Mexicaanse omelet. BEVAT P.P. 2506 KJ/599 KCAL, 36 G VET WAAR- het beslag 30 minuten rusten. 2. Hak de peterselie fijn. Giet de mais VAN 12 G VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 20 G EIWIT, 1 G ZOUT af en laat uitlekken. Schep om met EN 7 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Codici Rosato de helft van de peterselie. Snijd de tomaten in partjes. Halveer de avoca- N) N
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 11