Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



ER

ur

=

#\

SOS

Go-Tan Rice sticks met roze ei

y.

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+1,5 uur wachttijd)

=

+,

m4 hardgekookte eieren

komkommer in plakjes en snipper de

m 350 ml bietensap

rode ui.

à

rn

m 200 gr sugarsnaps

3. Breng in een soeppan 2 liter water

m1 rode peper

aan de kook en los er de bouillonblok-

m 4 plakjes sushi gember

jes in op. Voeg de vissaus met de

2)

m 2 runderbouillonblokjes

gember en de helft van de rode peper

m1 el vissaus

toe. Kook de sugarsnaps 5 minuten in

m4 radijsjes

de hete bouillon.

|

m1 komkommer

4. Voeg de radijs, komkommer, wortel-

RS”

m 50 gr worteljulienne

julienne en rode ui met de kipreepjes

ws

m1rodeui

toe aan de bouillon en breng op smaak

@

m 150 gr kipreepjes (vleeswaren)

met zout en versgemalen peper.

m 250 gr Go-Tan Rice sticks

5. Zet het vuur uit en laat de rice sticks

hi

9 minuten wellen in de hete soep.

1. Leg de gepelde eieren 1,5 uur in

Haal de eieren uit het bietensap en hal-

een kom met bietensap marineren,

veer ze. Schep de soep met de groen-

Traditionele noodles

zorg dat ze helemaal onder staan.

te in kommen. Garneer met rode

N

RICE

Go-Tan Rice Sticks is heerlijk als toevoeging

2. Verwijder de uiteinden van de

peper en een roze ei.

2

BEVAT P.P. 1805 KJ/432 KCAL, 9 G VET WAARVAN

in wokgerechten, in noedelsoep of in salades.

sugarsnaps en snijd ze in de lengte

=

En je gebruikt de noodles zonder zorgen,

5

door. Verwijder de steel en pitjes

3 G VERZADIGD, 62 G KOOLHYDRATEN WAAR-

VAN 14 G SUIKERS, 24 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 5 G

want de noodles zijn Asian Naturals en bevat-*

van de rode peper en snijd in dunne

VOEDINGSVEZEL

#

ten dus geen kunstmatige toevoegingen!

ringen. Snijd de sushi gember in

WIJNTIP 1 de Beste huiswijn rosé

dunne reepjes. Snijd de radijs en

halfzoet

7

Mexicaanse spinazieomelet

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd)

x

Per stuk

m 150 gr bloem

do, verwijder de pit met een mes

m2 eieren

en schep het vruchtvlees met een

1.6)

m 25 gr boter of 2 el olie

lepel uit de schil. Snijd de avocado

m 275 ml melk

in parten. Rasp de kaas grof.

1

rs

m 75 gr spinazie

3. Verhit een koekenpan met boter

m 15 gr platte peterselie

of olie en bak van een kwart van

m 300 gr maiskorrels

het beslag in ongeveer 2 minuten

N

m 2 tomaten

een dunne spinaziepannenkoek.

m 1 avocado

Bestrooi met geraspte kaas. Neem

m 75 gr cheddar (stuk)

uit de pan en herhaal met het reste-

m 125 gr sour cream

rende beslag.

m extra nodig: staafmixer, rasp

4. Beleg de helft van de omelet met

ld

mais, tomaat en plakjes avocado en

1. Pureer in een maatbeker de bloem

vouw de omelet dubbel. Bestrooi

9

Fi

met de eieren, melk, spinazie en de

met de rest van de peterselie. Roer

stelen van de peterselie tot een glad

de sour cream los met versgema-

beslag. Breng het beslag op smaak

len peper en serveer bij de

+

met zout en versgemalen peper. Laat

Mexicaanse omelet.

BEVAT P.P. 2506 KJ/599 KCAL, 36 G VET WAAR-

het beslag 30 minuten rusten.

2. Hak de peterselie fijn. Giet de mais

VAN 12 G VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN

WAARVAN 11 G SUIKERS, 20 G EIWIT, 1 G ZOUT

af en laat uitlekken. Schep om met

EN 7 G VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Codici Rosato

de helft van de peterselie. Snijd de

tomaten in partjes. Halveer de avoca-

N)

N