Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voortuin borrelen
Pittige courgettekoekjes
met tzatziki
snack — 6/8 pers. - 25 min
T7 1»
m1 komkommer
m2 courgettes
«
sk
>
m1 rode peper
m 500 gr yoghurt Griekse stijl
En
ir
m1 el mayonaise
eg
RL
N
m2 teentjes knoflook
&,
en
es
mer
os
m 150 gr zelfrijzend bakmeel
m 200 ml melk
mer
mlei
ie
A:
m 175 gr geraspte jong belegen >
x
a
kaas
NE
m extra nodig: zeef, grove rasp,
N
vergiet
Prim
|
Se
se à
1. Schil de komkommer, verwij-
der de zaadlijst. Rasp de komkom-
mer en schep om met 1 tl zout. Laat
LE
R
uitlekken in een vergiet op keukenpa-
pier. Was de courgettes en rasp met de
an
Ss
schil. Laat uitlekken op een bord met
keukenpapier. Verwijder de steel en
ne
zaadjes van de rode peper en snijd fijn
>
>
2%
2. Meng de yoghurt om met de mayo-
naise en.pers er de knoflook boven
Fe
Schep om met de geraspte komkom-
ei
®
En.
mer. Breng de tzatziki op smaak met
versgemalen peper. Zet tot gebruik
afgedekt koud weg in de koelkast
S
3. Zeef het zelfrijzend bakmeel in een
Bo
ruime kom en klop er met éen garde
IR
de melk en het ei door tot eeh glad
\
=
beslag ontstaat. Schep om met de
AS
.
geraspte courgette, rode peper en de
3
Heb je tzatziki
es
a
over? De volgen-
geraspte kaas.
4. Verwarm een koekenpan met 2el.
de dag is dit een
BE
olie en schep kleine hoepjes beslag in
heerlijke saus
de pan. Houd rekening met ongeveer
voor bij wraps
we
had
4 stuks per keer van zo'n 8 cm door-
of zet een bakje
op tafel met
\
snee. Bak de courgettekoekjes in 3-4
ji
minuten per kant goudbruin en gaar.
snoeptomaatjes
à
Serveer de courgettekoekjes met
pe
en worteltjes
tzatziki
LUL
om lekker in te
BEVAT P.P. 1183 KJ/283 KCAL, 15 G VET WAARVAN
rn
dippen
6 G VERZADIGD, 21 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7
G SUIKERS, 14 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGS-
N
VEZEL
068
ji
Tip van Dirk
EN
Y
:
Y
WIJNTIP The Collection Rosé
À
Ë
En
*
Ye
26 Dirk
u‘
es
x