Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 23
Pd rg ns C2 Q * 5 ll u ll or LE Rodebietengazpacho “ing snack of voorgerecht - 10 pers. x 15 min. LE 4 + bo Lai , m1 sjalot m1 tomaat A m Ya komkommer dS ch EN m 500 gr rode biologische bieten FF Deze gazpacho (vacuümverpakt) maak je in maar Pr m 400 ml bietensap m 4 plakjes sushi gember (pot) 7 u 15 min. m 50 ml olijfolie Eik m3 gr komijn gemalen — m 150 gr mozzarella minibolletjes FU m 10 gr verse koriander A m extra nodig: blender 1. Pel en snipper de sjalot. Snijd de — tomaat in kwarten. Snijd de komkom- = mer in stukken. Snijd de bieten in parten. Meng de gesneden groenten in een kom. a 2. Schenk in een maatbeker het bie- n° tensap en 25 ml gembervocht uit het potje sushi gember. Voeg de komijn a toe aan de gesneden groenten. 3. Vul de beker van de blender tot de dg helft met de groenten, 2 plakjes hr gember en schenk hier genoeg bie- Na à tensap bij om dit fijn te kunnen blen- Le den. Voeg terwijl de blender draait n - druppelsgewijs de olie toe. Breng de N > gazpacho op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg eventueel wat extra water of bietensap toe om te verdunnen. 4. Herhaal tot alle groenten met het bietensap zijn fijngemalen. Zet koud / I weg tot gebruik. in 5. Snijd de mozzarellabolletjes in kwarten. Snijd 2 plakjes gember in dunne reepjes. Pluk de blaadjes van de koriander. MR Tin van ne. 7 6. Vul glazen met de bietengazpacho en garneer met de partjes mozzarel- N la. Steek er de blaadjes koriander en Dirk … df gember tussen en serveer koud. BEVAT P.P. 491 KJ/117 KCAL, 8 G VET WAARVAN 3 Maak de G VERZADIGD, 7 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G gazpacho pittig SUIKERS, 4 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G VOEDINGS- > VEZEL met 3 druppels Tabasco. Tk AS WIJNTIP Ecobalance Chardonnay 3 4 PS 2 D
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 23