Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 23

Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pd
rg
ns
C2 Q
*
5
ll
u
ll
or
LE
Rodebietengazpacho
“ing
snack of voorgerecht - 10 pers.
x
15 min.
LE 4
+
bo
Lai
,
m1 sjalot
m1 tomaat
A
m Ya komkommer
dS ch
EN
m 500 gr rode biologische bieten
FF
Deze gazpacho
(vacuümverpakt)
maak je in maar
Pr
m 400 ml bietensap
m 4 plakjes sushi gember (pot)
7
u
15 min.
m 50 ml olijfolie
Eik
m3 gr komijn gemalen
—
m 150 gr mozzarella minibolletjes
FU
m 10 gr verse koriander
A
m extra nodig: blender
1. Pel en snipper de sjalot. Snijd de
—
tomaat in kwarten. Snijd de komkom-
=
mer in stukken. Snijd de bieten in
parten. Meng de gesneden groenten
in een kom.
a
2. Schenk in een maatbeker het bie-
n°
tensap en 25 ml gembervocht uit het
potje sushi gember. Voeg de komijn
a
toe aan de gesneden groenten.
3. Vul de beker van de blender tot de
dg
helft met de groenten, 2 plakjes
hr
gember en schenk hier genoeg bie-
Na
à
tensap bij om dit fijn te kunnen blen-
Le
den. Voeg terwijl de blender draait
n -
druppelsgewijs de olie toe. Breng de
N
>
gazpacho op smaak met zout en
versgemalen peper. Voeg eventueel
wat extra water of bietensap toe om
te verdunnen.
4. Herhaal tot alle groenten met het
bietensap zijn fijngemalen. Zet koud
/
I
weg tot gebruik.
in
5. Snijd de mozzarellabolletjes in
kwarten. Snijd 2 plakjes gember in
dunne reepjes. Pluk de blaadjes van
de koriander.
MR Tin van
ne. 7
6. Vul glazen met de bietengazpacho
en garneer met de partjes mozzarel-
N
la. Steek er de blaadjes koriander en
Dirk
… df
gember tussen en serveer koud.
BEVAT P.P. 491 KJ/117 KCAL, 8 G VET WAARVAN 3
Maak de
G VERZADIGD, 7 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G
gazpacho pittig
SUIKERS, 4 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G VOEDINGS-
>
VEZEL
met 3 druppels
Tabasco.
Tk
AS
WIJNTIP Ecobalance Chardonnay
3
4
PS
2
D