Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pd

rg

ns

C2 Q

*

5

ll

u

ll

or

LE

Rodebietengazpacho

“ing

snack of voorgerecht - 10 pers.

x

15 min.

LE 4

+

bo

Lai

,

m1 sjalot

m1 tomaat

A

m Ya komkommer

dS ch

EN

m 500 gr rode biologische bieten

FF

Deze gazpacho

(vacuümverpakt)

maak je in maar

Pr

m 400 ml bietensap

m 4 plakjes sushi gember (pot)

7

u

15 min.

m 50 ml olijfolie

Eik

m3 gr komijn gemalen



m 150 gr mozzarella minibolletjes

FU

m 10 gr verse koriander

A

m extra nodig: blender

1. Pel en snipper de sjalot. Snijd de



tomaat in kwarten. Snijd de komkom-

=

mer in stukken. Snijd de bieten in

parten. Meng de gesneden groenten

in een kom.

a

2. Schenk in een maatbeker het bie-



tensap en 25 ml gembervocht uit het

potje sushi gember. Voeg de komijn

a

toe aan de gesneden groenten.

3. Vul de beker van de blender tot de

dg

helft met de groenten, 2 plakjes

hr

gember en schenk hier genoeg bie-

Na

à

tensap bij om dit fijn te kunnen blen-

Le

den. Voeg terwijl de blender draait

n -

druppelsgewijs de olie toe. Breng de

N

>

gazpacho op smaak met zout en

versgemalen peper. Voeg eventueel

wat extra water of bietensap toe om

te verdunnen.

4. Herhaal tot alle groenten met het

bietensap zijn fijngemalen. Zet koud

/

I

weg tot gebruik.

in

5. Snijd de mozzarellabolletjes in

kwarten. Snijd 2 plakjes gember in

dunne reepjes. Pluk de blaadjes van

de koriander.

MR Tin van

ne. 7

6. Vul glazen met de bietengazpacho

en garneer met de partjes mozzarel-

N

la. Steek er de blaadjes koriander en

Dirk

… df

gember tussen en serveer koud.

BEVAT P.P. 491 KJ/117 KCAL, 8 G VET WAARVAN 3

Maak de

G VERZADIGD, 7 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 G

gazpacho pittig

SUIKERS, 4 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G VOEDINGS-

>

VEZEL

met 3 druppels

Tabasco.

Tk

AS

WIJNTIP Ecobalance Chardonnay

3

4

PS

2

D