Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
enn:
Chickenwings met
sojasaus, gember en chili
7
2
[E
isch
|
glutenurij]
Snack - 6/8 personen - 10 min.
(+ 60 min. wachttijd + 30 min.
ee
oventijd)
EL
m 18 st kipvleugels naturel
a
4
&
(3 pakken á 690 gr)
m5 cm verse gember
m1 rode peper
m2 limoenen
ES
m6el sojasaus
MEA,
m4 el honing
m4 el olijfolie
x
m 4 teentjes knoflook
m extra nodig: rasp
ng
Br
ke
1. Snijd met een scherp mes de
kippenvleugels bij het gewricht
doormidden tot kluifjes en
5
Je
vleugeltjes.
2. Schil de gember en snijd fijn.
4
À
Verwijder de steel en zaadjes van
de rode peper en snijd fijn. Rasp de
groene schil van de limoenen. Pers
jé
m
es
het sap uit.
CE
3. Meng in een ruime kom 2 el
Re,
limoensap, 1 el limoenrasp met de
=
sojasaus, honing en de olie. Voeg
>
de rode peper toe en pers er de
Pl
At
knoflook boven. Bedek de kip in de
kom rondom met de marinade, dek
af en laat ten minste een uur mari-
neren in de koelkast.
4. Verwarm de oven voor op 185°C.
Verdeel de chickenwings over een
Giet het overige
ovenschaal en schenk er de marina-
limoensap in
de bij. Bak de kip in 30 minuten
een ijsblokjes-
goudbruin en gaar in de oven.
vorm en vries
in. Maak zo
Schep halverwege de marinade
I
opnieuw over de kip. Als de kip
snel een frisse
limonade door
te snel verkleurt, dek dan af met
aluminiumfolie.
de ijsblokjes
BEVAT P.P. 2622 KJ/627 KCAL, 41 G VET WAARVAN
aan water toe te
12 G VERZADIGD, 16 G KOOLHYDRATEN WAAR-
Maak eenpersoons-
VAN 15 G SUIKERS, 49 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G
Î
voegen.
VOEDINGSVEZEL
porties, dit deelt
1
WIJNTIP Bree Riesling
makkelijk uit.
Di rk
201