Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 20 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 20

enn: Chickenwings met sojasaus, gember en chili 7 2 [E isch | glutenurij] Snack - 6/8 personen - 10 min. (+ 60 min. wachttijd + 30 min. ee oventijd) EL m 18 st kipvleugels naturel a 4 & (3 pakken á 690 gr) m5 cm verse gember m1 rode peper m2 limoenen ES m6el sojasaus MEA, m4 el honing m4 el olijfolie x m 4 teentjes knoflook m extra nodig: rasp ng Br ke 1. Snijd met een scherp mes de kippenvleugels bij het gewricht doormidden tot kluifjes en 5 Je vleugeltjes. 2. Schil de gember en snijd fijn. 4 À Verwijder de steel en zaadjes van de rode peper en snijd fijn. Rasp de groene schil van de limoenen. Pers jé m es het sap uit. CE 3. Meng in een ruime kom 2 el Re, limoensap, 1 el limoenrasp met de = sojasaus, honing en de olie. Voeg > de rode peper toe en pers er de Pl At knoflook boven. Bedek de kip in de kom rondom met de marinade, dek af en laat ten minste een uur mari- neren in de koelkast. 4. Verwarm de oven voor op 185°C. Verdeel de chickenwings over een Giet het overige ovenschaal en schenk er de marina- limoensap in de bij. Bak de kip in 30 minuten een ijsblokjes- goudbruin en gaar in de oven. vorm en vries in. Maak zo Schep halverwege de marinade I opnieuw over de kip. Als de kip snel een frisse limonade door te snel verkleurt, dek dan af met aluminiumfolie. de ijsblokjes BEVAT P.P. 2622 KJ/627 KCAL, 41 G VET WAARVAN aan water toe te 12 G VERZADIGD, 16 G KOOLHYDRATEN WAAR- Maak eenpersoons- VAN 15 G SUIKERS, 49 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 2 G Î voegen. VOEDINGSVEZEL porties, dit deelt 1 WIJNTIP Bree Riesling makkelijk uit. Di rk 201

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 20