Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 25
bf & (5 à à \ Ba 201 BENDER fl À jd A LEE d Ci 2 nd Liever een \ N f NN egetarische variant? aak dan deze saté \ AU \\ \ SS van tempeh à m8 ji f & ze | Il IN à La | | ij | | | | I N | | | | x (1 | Il à 1% Ee N NN N 7% | N | SES 1 + 5 \\ | Di N Wen > > \| K A \ Va er \ \ JE Een restje BR ij S tempeh over? | wak Haal ze van > es É het stokje en se gebruik als vleesvervanger van gemarineerde in nasi. mpeh met pittige pindasaus = Di = isch glutenvril u ofdgerecht/snack - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd) 1 ui 1. Pel en snipper de ui fijn en pers de knof- roerend met de kokosmelk tot een gladde m2 teentjes knoflook look. Meng in een ruime kom 6 el ketjap saus. Voeg 2 el sambal en 2 el ketjap toe. Is m8 el ketjap manis met de basterdsuiker en voeg de knoflook, de saus iets te dik, voeg dan wat water toe. m2 el bruine basterdsuiker ui, de sambal en 2 el olie toe met 5 el water. 5. Verhit de grillpan. Rijg de gemarineerde m 4 el sambal oelek 2. Prik met een satéprikker rondom gaatjes tempeh met de paprika om en om aan de m2 el arachideolie (pindaolie) of olijfolie in de tempeh, zo kan de marinade goed sateprikkers en bak in een grillpan goud- m 400 gr tempeh intrekken. Snijd de tempeh in blokjes van 2 bruin. Serveer de saté op een mooi bord en m2 rode paprika's em en schep om in de marinade. Marineer giet de satésaus ernaast. Strooi er de m 300 gr pindakaas afgedekt 30 minuten in de koelkast. Week gebakken uitjes over. m 200 ml kokosmelk de satéprikkers intussen in een glas water. BEVAT P.P. 3911 KJ/935 KCAL, 66 G VET WAARVAN 18 G m4 el gebakken uitjes 3. Verwijder de steel en zaadlijsten van de VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 37 G SUIKERS, 33 G EIWIT, 6 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL m extra nodig: 6 - 8 satéprikkers paprika en snijd in blokjes van 2 cm. 4. Verwarm in een steelpan de pindakaas al WIJNTIP Oue Mas Rosé Des 25
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 25