Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

bf

&

(5

à

à

\

Ba

201

BENDER

fl

À

jd

A

LEE d

Ci

2

nd

Liever een

\ N

f

NN

egetarische variant?

aak dan deze saté

\ AU

\\

\

SS

van tempeh

à

m8

ji

f

&

ze

|

Il IN

à

La

|

|

ij

|

|

|

|

I

N

|

|

|

|

x

(1

|

Il

à

1%

Ee

N

NN

N

7%

|

N

|

SES

1

+

5

\\

|

Di

N

Wen > >

\|

K

A

\

Va

er

\

\

JE

Een restje

BR

ij

S

tempeh over?

|

wak

Haal ze van

>

es

É

het stokje en

se

gebruik als

vleesvervanger

van gemarineerde

in nasi.

mpeh met pittige pindasaus

=

Di

=

isch

glutenvril

u

ofdgerecht/snack - 4 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd)

1 ui

1. Pel en snipper de ui fijn en pers de knof-

roerend met de kokosmelk tot een gladde

m2 teentjes knoflook

look. Meng in een ruime kom 6 el ketjap

saus. Voeg 2 el sambal en 2 el ketjap toe. Is

m8 el ketjap manis

met de basterdsuiker en voeg de knoflook,

de saus iets te dik, voeg dan wat water toe.

m2 el bruine basterdsuiker

ui, de sambal en 2 el olie toe met 5 el water.

5. Verhit de grillpan. Rijg de gemarineerde

m 4 el sambal oelek

2. Prik met een satéprikker rondom gaatjes

tempeh met de paprika om en om aan de

m2 el arachideolie (pindaolie) of olijfolie

in de tempeh, zo kan de marinade goed

sateprikkers en bak in een grillpan goud-

m 400 gr tempeh

intrekken. Snijd de tempeh in blokjes van 2

bruin. Serveer de saté op een mooi bord en

m2 rode paprika's

em en schep om in de marinade. Marineer

giet de satésaus ernaast. Strooi er de

m 300 gr pindakaas

afgedekt 30 minuten in de koelkast. Week

gebakken uitjes over.

m 200 ml kokosmelk

de satéprikkers intussen in een glas water.

BEVAT P.P. 3911 KJ/935 KCAL, 66 G VET WAARVAN 18 G

m4 el gebakken uitjes

3. Verwijder de steel en zaadlijsten van de

VERZADIGD, 44 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 37 G SUIKERS,

33 G EIWIT, 6 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL

m extra nodig: 6 - 8 satéprikkers

paprika en snijd in blokjes van 2 cm.

4. Verwarm in een steelpan de pindakaas al

WIJNTIP Oue Mas Rosé

Des

25