Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 64 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 64
NAM 7, ANA NM y 4 N ” wm 442? 1, 11} 1 Nl N 2 4 ZN y ly Groentencurry N S a aaf! en, BEU, em A 1 7 Al met bloemkool N His pe, ) a el) = lj hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min S Si z Z vr A N ‘ Uig Ÿ m6 bolletjes stemgember Uy EN Ÿ m2 limoenen À m /2 bloemkool m 2 el zonnebloemolie | m 800 gr Japanse wokgroenten POD WM a (zak, 400 gr) T À Serveer er m2 el groene currypasta N I er bloemkoolrijst m 400 ml kokosmelk I m 1 el vissaus à. bij door de ove- rige helft van m4 eieren de bloemkool te m1 rode peper raspen en m extra nodig: rasp, wok 3 minuten in wat olie te roer- 1. Snijd de stemgember fijn. Rasp de schil bakken. van een limoen en pers het sap uit. Verdeel de helft van de bloemkool in kleine roosjes. Tip van Dirk 2. Verhit de wok met de olie en bak de bloemkoolroosjes op hoog vuur 5 minuten aan. Voeg de Japanse wokgroenten toe en bak 2 minuten aan. 3. Voeg de currypasta toe en bak al Fe # omscheppend mee. Voeg de kokosmelk toe en warm goed door. Voeg de stemgem- ber, limoenrasp en 1 el limoensap toe met en de vissaus, roer goed door met een hou- ed ten lepel. Voeg naar smaak meer limoen- sap (zuur) of siroop van de stemgember ih (zoet) toe. Breng op smaak met zout en À & versgemalen peper. 4. Maak met een pollepel 4 kuiltjes in de > saus en de groente. Breek boven elk \ kuiltje voorzichtig een ei en laat de eieren éh Fe ed) (2 zachtjes in 6-8 minuten in de saus garen —T tot het eiwit is gestold maar de dooiers es er AR nog zacht zijn. Snijd de resterende limoen in.parten. Verwijder de steel en zaadjes van EN Eee de rode peper en snijd in dunne, schuine ringen. Serveer de curry in de pan met rode Le ms peper naar smaak en partjes limoen. BEVAT P.P. 1873 KJ/448 KCAL, 29.G VET WAARVAN 18 G VERZADIGD, 26 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 17 G SUIKERS, 16 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL ze curry.maak | 7 De: je in maar WIJNTIP D. Duclos Cabernet rosé 20 min. te 64 Dirk Bun EN EN Ni #, A
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 64