Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 65

Weekmenu Ravioli met paddenstoelen ook lekker als hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. lauwwarme pastasalade. m1 teentje knoflook en de oregano. m 400 gr kastanje- 2. Voeg de ravioli met de PN champignons slagroom toe en kook in 3 - 4 m 3 stengels bleekselderij minuten op laag vuur beetgaar. m2 el olijfolie Snijd intussen de blauwe kaas Pi te m 1tl oregano in blokjes. 23 CE de m 250 gr ravioli kaas 3. Schep de pasta om met de m 250 ml slagroom blauwe kaas en voeg de wal- I m 100 gr roquefort noten toe. Breng op smaak m 75 gr walnoten gepeld met zout en versgemalen 4 peper. Serveer de pasta in (es 1. Pel de knoflook en snijd in diepe borden. dunne plakjes. B Borstel kastanjechampignons, BEVAT P.P. 2850 KJ/681 KCAL, 54 G VET WAARVAN 24 G VERZADIGD, 26 G KOOL- ne 1 schoon en snijd in kwarten. HYDRATEN WAARVAN 7 G SUIKERS, 19 G Schil de bleekselderij en snijd EIWIT, 3 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL in boogjes. Verhit een ruime WIJNTIP La Chasse Côtes du = pan met de olie en bak de Rhône Ta knoflook met de bleekselderij Chicken bombay hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min. m 400 gr kipfilet deze in blokjes. Pel de uien en 74 m 150 ml karnemelk snijd in halve ringen. 3. Verwarm een wok met 2 el m5 el tikka masala (pot, Patak) m4 el olijfolie olie en bak de uien. Voeg de m2 teentjes knoflook champignons toe en schep om m 250 gr champignons met de paprika. Voeg de LAUT y, c © men DD, >) IJ, m2 paprika's gemarineerde kip toe met de S SN, ZZ À > m2uien marinade en wok al omschep- S À = au 2 m 50 gr abrikozen zonder pit pend 8 minuten op hoog vuur AN 2 > Je td en LE (gedroogd) of tot de kip gaar is. 2% Ÿ A m 15 gr koriander 4. Snijd de gedroogde abriko- A zen in reepjes en voeg toe aan n° 1. Snijd de kipfilet in blokjes de chicken bombay. Breng op Ë Du van 2 cm. Meng voor de mari- smaak met zout en versgema- nade de karnemelk met de tik- len peper. Snijd de koriander Be 20 2 S ka masala en 2 el olie. Pers er grof. Verdeel over 4 diepe bor- A S de knoflook boven en schep den en garneer met de korian- 7 de marinade door de kip. Dek der. Lekker met naan of witte \ LE Ç Se af en zet koud weg om te rijst a ni Ù Ÿ marineren. BEVAT P.P, 1474 KJ/352 KCAL, 17 GVET 2 ous) m HN N IS IS \ WAARVAN 3 G VERZADIGD, 18 G KOOL- k X “ A 2. Borstel de champignons HYDRATEN WAARVAN 15 G SUIKERS, 29 G LE ND schoon en snijd in kwarten. EIWIT, 2 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL MN EE \ \\ A ft Iig Verwijder de steel en zaadlijs- WIJNTIP Jean Sablenay Rosé ten van de paprika's en snijd d'Anjou Dirk 65

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 65