Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Weekmenu
Ravioli met paddenstoelen
ook lekker als
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min.
lauwwarme
pastasalade.
m1 teentje knoflook
en de oregano.
m 400 gr kastanje-
2. Voeg de ravioli met de
PN
champignons
slagroom toe en kook in 3 - 4
m 3 stengels bleekselderij
minuten op laag vuur beetgaar.
m2 el olijfolie
Snijd intussen de blauwe kaas
Pi te
m 1tl oregano
in blokjes.
23
CE
de
m 250 gr ravioli kaas
3. Schep de pasta om met de
m 250 ml slagroom
blauwe kaas en voeg de wal-
I
m 100 gr roquefort
noten toe. Breng op smaak
m 75 gr walnoten gepeld
met zout en versgemalen
4
peper. Serveer de pasta in
(es
1. Pel de knoflook en snijd in
diepe borden.
dunne plakjes.
B
Borstel kastanjechampignons,
BEVAT P.P. 2850 KJ/681 KCAL, 54 G VET
WAARVAN 24 G VERZADIGD, 26 G KOOL-
ne 1
schoon en snijd in kwarten.
HYDRATEN WAARVAN 7 G SUIKERS, 19 G
Schil de bleekselderij en snijd
EIWIT, 3 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL
in boogjes. Verhit een ruime
WIJNTIP La Chasse Côtes du
=
pan met de olie en bak de
Rhône
Ta
knoflook met de bleekselderij
Chicken bombay
hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min.
m 400 gr kipfilet
deze in blokjes. Pel de uien en
74
m 150 ml karnemelk
snijd in halve ringen.
3. Verwarm een wok met 2 el
m5 el tikka masala (pot, Patak)
m4 el olijfolie
olie en bak de uien. Voeg de
m2 teentjes knoflook
champignons toe en schep om
m 250 gr champignons
met de paprika. Voeg de
LAUT
y,
c
©
men
DD,
>)
IJ,
m2 paprika's
gemarineerde kip toe met de
S
SN,
ZZ
À
>
m2uien
marinade en wok al omschep-
S
À
=
au
2
m 50 gr abrikozen zonder pit
pend 8 minuten op hoog vuur
AN
2
>
Je
td
en
LE
(gedroogd)
of tot de kip gaar is.
2% Ÿ A
m 15 gr koriander
4. Snijd de gedroogde abriko-
A
zen in reepjes en voeg toe aan
n°
1. Snijd de kipfilet in blokjes
de chicken bombay. Breng op
Ë
Du
van 2 cm. Meng voor de mari-
smaak met zout en versgema-
nade de karnemelk met de tik-
len peper. Snijd de koriander
Be 20 2
S
ka masala en 2 el olie. Pers er
grof. Verdeel over 4 diepe bor-
A
S
de knoflook boven en schep
den en garneer met de korian-
7
de marinade door de kip. Dek
der. Lekker met naan of witte
\
LE
Ç
Se
af en zet koud weg om te
rijst
a
ni
Ù
Ÿ
marineren.
BEVAT P.P, 1474 KJ/352 KCAL, 17 GVET
2
ous)
m
HN
N
IS
IS
\
WAARVAN 3 G VERZADIGD, 18 G KOOL-
k
X
“
A
2. Borstel de champignons
HYDRATEN WAARVAN 15 G SUIKERS, 29 G
LE
ND
schoon en snijd in kwarten.
EIWIT, 2 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL
MN
EE
\
\\
A
ft Iig
Verwijder de steel en zaadlijs-
WIJNTIP Jean Sablenay Rosé
ten van de paprika's en snijd
d'Anjou
Dirk 65