Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Weekmenu

Ravioli met paddenstoelen

ook lekker als

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min.

lauwwarme

pastasalade.

m1 teentje knoflook

en de oregano.

m 400 gr kastanje-

2. Voeg de ravioli met de

PN

champignons

slagroom toe en kook in 3 - 4

m 3 stengels bleekselderij

minuten op laag vuur beetgaar.

m2 el olijfolie

Snijd intussen de blauwe kaas

Pi te

m 1tl oregano

in blokjes.

23

CE

de

m 250 gr ravioli kaas

3. Schep de pasta om met de

m 250 ml slagroom

blauwe kaas en voeg de wal-

I

m 100 gr roquefort

noten toe. Breng op smaak

m 75 gr walnoten gepeld

met zout en versgemalen

4

peper. Serveer de pasta in

(es

1. Pel de knoflook en snijd in

diepe borden.

dunne plakjes.

B

Borstel kastanjechampignons,

BEVAT P.P. 2850 KJ/681 KCAL, 54 G VET

WAARVAN 24 G VERZADIGD, 26 G KOOL-

ne 1

schoon en snijd in kwarten.

HYDRATEN WAARVAN 7 G SUIKERS, 19 G

Schil de bleekselderij en snijd

EIWIT, 3 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL

in boogjes. Verhit een ruime

WIJNTIP La Chasse Côtes du

=

pan met de olie en bak de

Rhône

Ta

knoflook met de bleekselderij

Chicken bombay

hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min.

m 400 gr kipfilet

deze in blokjes. Pel de uien en

74

m 150 ml karnemelk

snijd in halve ringen.

3. Verwarm een wok met 2 el

m5 el tikka masala (pot, Patak)

m4 el olijfolie

olie en bak de uien. Voeg de

m2 teentjes knoflook

champignons toe en schep om

m 250 gr champignons

met de paprika. Voeg de

LAUT

y,

c

©

men

DD,

>)

IJ,

m2 paprika's

gemarineerde kip toe met de

S

SN,

ZZ

À

>

m2uien

marinade en wok al omschep-

S

À

=

au

2

m 50 gr abrikozen zonder pit

pend 8 minuten op hoog vuur

AN

2

>

Je

td

en

LE

(gedroogd)

of tot de kip gaar is.

2% Ÿ A

m 15 gr koriander

4. Snijd de gedroogde abriko-

A

zen in reepjes en voeg toe aan



1. Snijd de kipfilet in blokjes

de chicken bombay. Breng op

Ë

Du

van 2 cm. Meng voor de mari-

smaak met zout en versgema-

nade de karnemelk met de tik-

len peper. Snijd de koriander

Be 20 2

S

ka masala en 2 el olie. Pers er

grof. Verdeel over 4 diepe bor-

A

S

de knoflook boven en schep

den en garneer met de korian-

7

de marinade door de kip. Dek

der. Lekker met naan of witte

\

LE

Ç

Se

af en zet koud weg om te

rijst

a

ni

Ù

Ÿ

marineren.

BEVAT P.P, 1474 KJ/352 KCAL, 17 GVET

2

ous)

m

HN

N

IS

IS

\

WAARVAN 3 G VERZADIGD, 18 G KOOL-

k

X



A

2. Borstel de champignons

HYDRATEN WAARVAN 15 G SUIKERS, 29 G

LE

ND

schoon en snijd in kwarten.

EIWIT, 2 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL

MN

EE

\

\\

A

ft Iig

Verwijder de steel en zaadlijs-

WIJNTIP Jean Sablenay Rosé

ten van de paprika's en snijd

d'Anjou

Dirk 65