Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 7 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 7
u ras In me u il — N Voeg voor een DE PPT re) $ x BF, beetje pit een B halve eetlepel mierikswortel toe aan het J Be Bh “ deeg ek » 14 HAT > an wd x 5 aD =) x F niet, LE x R eZ “à ds ” Pe 4\ > Ke a > $ à Deze Scone; de © Â 1 ge) jeun in maar md u et + 15 min. oventijd 7 u 2 — = _ « Bietenscones m houmous en zalm > zunchaeteettt, 12 stuks - 157 in.|(+ 15 min: Over tie) CE = m 225 gr zelfrijzend bakmeel + extra om te kom met een beetje zout. Kneed de boter 4. Plaats de scones op een-met bakpapier bestuiven met koude-vingertoppen door, het-meel tot #beklede bakplaat, bestrijk de bovenkant = = 4 3 m 50 gr boter (kamertemperatuur) een kruimelig deeg ontstaat. = net karnemelk. Bak de scones in onge- miei 2. Klop în een kom het ei los met 2 el Kir deer 15-20 ‚minuten stevig gerezen en m 60 ml karnemelk nemelk en het ‘bietensap en voeg geleide- gaar. Laat de scones afkoelen op een = - > m 25 ml bietensap lijk toe. Gebruik twee messen om het rooster. ze m 125 gr kerrie houmous (óf pompoen deeg kruimelig te snijden en je mengen 5. Hak de bieslook fijn. Snijd de radijs in = Ha houmous) a tot een kruimeldeeg. Vouw het deeg met dunne plakjes. Snijd de scones open m 125 gr gerookte zalm de hand nog 3 keer dubbel tot het niet lan- bestrijk met houmous en verdeel er de m 15 gr bieslook ger aan de kom kleeft zalm over. Bestrooi met bieslook en steek m1 bos radijs 3. Rol het deeg met de deegroller op een er de radijs tussen. Dek af met de boven- kant van de scone m extra nodig: zeef, deegroller, uitsteek- met bloem bestoven werkblad gelijkmatig vormpje (rond), bakplaat, bakpapier uit tot 2,5 cm dikte. Druk met een be- BEVAT P.P. 671 KJ/160 KCAL, 7 GVET WAARVAN 3 G VERZA.- DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 6 G > bloemde steekvorm 6 scones uit het deeg EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL 1. Verwarm-de oven voor op 200 °C. Zeef Vouw het deeg opnieuw tot een dikke lap het zelfrijzend bakmeel boven een ruime en druk de resterende scones uit het deeg WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 7