Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

ras

In me

u

il



N

Voeg voor een

DE PPT

re)

$

x

BF,

beetje pit een

B

halve eetlepel

mierikswortel

toe aan het

J

Be

Bh



deeg

ek

»

14

HAT

>

an

wd

x

5

aD

=)

x

F

niet,

LE

x

R

eZ

“à

ds



Pe

4\

>

Ke

a

> $

à

Deze Scone;

de

©

Â

1 ge) jeun in maar

md

u

et

+ 15 min. oventijd

7

u

2



=

_

«

Bietenscones m houmous en zalm

>

zunchaeteettt, 12 stuks - 157

in.|(+ 15 min: Over tie)

CE

=

m 225 gr zelfrijzend bakmeel + extra om te

kom met een beetje zout. Kneed de boter

4. Plaats de scones op een-met bakpapier

bestuiven

met koude-vingertoppen door, het-meel tot #beklede bakplaat, bestrijk de bovenkant

=

=

4 3

m 50 gr boter (kamertemperatuur)

een kruimelig deeg ontstaat.

=

net karnemelk. Bak de scones in onge-

miei

2. Klop în een kom het ei los met 2 el Kir

deer 15-20 ‚minuten stevig gerezen en

m 60 ml karnemelk

nemelk en het ‘bietensap en voeg geleide-

gaar. Laat de scones afkoelen op een

=

-

>

m 25 ml bietensap

lijk toe. Gebruik twee messen om het

rooster.

ze

m 125 gr kerrie houmous (óf pompoen

deeg kruimelig te snijden en je mengen

5. Hak de bieslook fijn. Snijd de radijs in

=

Ha

houmous)

a

tot een kruimeldeeg. Vouw het deeg met

dunne plakjes. Snijd de scones open

m 125 gr gerookte zalm

de hand nog 3 keer dubbel tot het niet lan-

bestrijk met houmous en verdeel er de

m 15 gr bieslook

ger aan de kom kleeft

zalm over. Bestrooi met bieslook en steek

m1 bos radijs

3. Rol het deeg met de deegroller op een

er de radijs tussen. Dek af met de boven-

kant van de scone

m extra nodig: zeef, deegroller, uitsteek-

met bloem bestoven werkblad gelijkmatig

vormpje (rond), bakplaat, bakpapier

uit tot 2,5 cm dikte. Druk met een be-

BEVAT P.P. 671 KJ/160 KCAL, 7 GVET WAARVAN 3 G VERZA.-

DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 6 G

>

bloemde steekvorm 6 scones uit het deeg

EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL

1. Verwarm-de oven voor op 200 °C. Zeef

Vouw het deeg opnieuw tot een dikke lap

het zelfrijzend bakmeel boven een ruime

en druk de resterende scones uit het deeg

WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc