Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
u
ras
In me
u
il
—
N
Voeg voor een
DE PPT
re)
$
x
BF,
beetje pit een
B
halve eetlepel
mierikswortel
toe aan het
J
Be
Bh
“
deeg
ek
»
14
HAT
>
an
wd
x
5
aD
=)
x
F
niet,
LE
x
R
eZ
“à
ds
”
Pe
4\
>
Ke
a
> $
à
Deze Scone;
de
©
Â
1 ge) jeun in maar
md
u
et
+ 15 min. oventijd
7
u
2
—
=
_
«
Bietenscones m houmous en zalm
>
zunchaeteettt, 12 stuks - 157
in.|(+ 15 min: Over tie)
CE
=
m 225 gr zelfrijzend bakmeel + extra om te
kom met een beetje zout. Kneed de boter
4. Plaats de scones op een-met bakpapier
bestuiven
met koude-vingertoppen door, het-meel tot #beklede bakplaat, bestrijk de bovenkant
=
=
4 3
m 50 gr boter (kamertemperatuur)
een kruimelig deeg ontstaat.
=
net karnemelk. Bak de scones in onge-
miei
2. Klop în een kom het ei los met 2 el Kir
deer 15-20 ‚minuten stevig gerezen en
m 60 ml karnemelk
nemelk en het ‘bietensap en voeg geleide-
gaar. Laat de scones afkoelen op een
=
-
>
m 25 ml bietensap
lijk toe. Gebruik twee messen om het
rooster.
ze
m 125 gr kerrie houmous (óf pompoen
deeg kruimelig te snijden en je mengen
5. Hak de bieslook fijn. Snijd de radijs in
=
Ha
houmous)
a
tot een kruimeldeeg. Vouw het deeg met
dunne plakjes. Snijd de scones open
m 125 gr gerookte zalm
de hand nog 3 keer dubbel tot het niet lan-
bestrijk met houmous en verdeel er de
m 15 gr bieslook
ger aan de kom kleeft
zalm over. Bestrooi met bieslook en steek
m1 bos radijs
3. Rol het deeg met de deegroller op een
er de radijs tussen. Dek af met de boven-
kant van de scone
m extra nodig: zeef, deegroller, uitsteek-
met bloem bestoven werkblad gelijkmatig
vormpje (rond), bakplaat, bakpapier
uit tot 2,5 cm dikte. Druk met een be-
BEVAT P.P. 671 KJ/160 KCAL, 7 GVET WAARVAN 3 G VERZA.-
DIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUIKERS, 6 G
>
bloemde steekvorm 6 scones uit het deeg
EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
1. Verwarm-de oven voor op 200 °C. Zeef
Vouw het deeg opnieuw tot een dikke lap
het zelfrijzend bakmeel boven een ruime
en druk de resterende scones uit het deeg
WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc