Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ea

zn

/

AN

f

(N



ijn Sl

Deze Salade

ri

maak je in maar

>

10 min.

ix

BE

1e

Spinaziesalade met

u

kruidige kip en olijven

4

‚N

lunchgerecht - 4 pers. - 10 min.

Po

1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes

AR:

en meng in een kom met het

5-kruidenpoeder.

À

2. Verwarm een koekenpan met 2

4

el olie en roerbak de kip in 5 minu-

1

EL

ten goudbruin en gaar.

(2

Tip van

3. Meng voor de dressing in een

u)

ruime kom 1 el olie met 1 el olie

/

van de zongedroogde tomaatjes,

RR

In

ir

zout en versgemalen peper. Meng

Ss

1

De salade is ook

de spinazie door de olie en verdeel

bid

over 4 diepe borden. Leg daar de

lekker in een

zongedrooge tomaten, olijven en

RE

wrap of op een

kipreepjes op.

geroosterde

BEVAT P.P. 1488 KJ/356 KCAL, 24 G VET WAAR-

boterham, met

VAN 4 G VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN WAAR:

een dun laagje

VAN 2 G SUIKERS, 28 G EIWIT, 3 G ZOUT EN

6 G VOEDINGSVEZEL

mayonaise.

À

N

ÜSPINAZIE

Ba

EN

Silvo

Ray

©

Ei

À

LA

SG

2

IN

B)

3 )

UID

x

I)

=)

\

a

CM

400 gr kipfilet

2 el Chinese

120 gr zongedroogde

300 gr verse

120 gr kalamata

5 kruiden

(2 stuks)

tomaatjes op olie

spinazie gewassen

olijven (pot, 240 gr)

Dirk 39