Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ea
zn
/
AN
f
(N
“
ijn Sl
Deze Salade
ri
maak je in maar
>
10 min.
ix
BE
1e
Spinaziesalade met
u
kruidige kip en olijven
4
‚N
lunchgerecht - 4 pers. - 10 min.
Po
1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes
AR:
en meng in een kom met het
5-kruidenpoeder.
À
2. Verwarm een koekenpan met 2
4
el olie en roerbak de kip in 5 minu-
1
EL
ten goudbruin en gaar.
(2
Tip van
3. Meng voor de dressing in een
u)
ruime kom 1 el olie met 1 el olie
/
van de zongedroogde tomaatjes,
RR
In
ir
zout en versgemalen peper. Meng
Ss
1
De salade is ook
de spinazie door de olie en verdeel
bid
over 4 diepe borden. Leg daar de
lekker in een
zongedrooge tomaten, olijven en
RE
wrap of op een
kipreepjes op.
geroosterde
BEVAT P.P. 1488 KJ/356 KCAL, 24 G VET WAAR-
boterham, met
VAN 4 G VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN WAAR:
een dun laagje
VAN 2 G SUIKERS, 28 G EIWIT, 3 G ZOUT EN
6 G VOEDINGSVEZEL
mayonaise.
À
N
ÜSPINAZIE
Ba
EN
Silvo
Ray
©
Ei
À
LA
SG
2
IN
B)
3 )
UID
x
I)
=)
\
a
CM
400 gr kipfilet
2 el Chinese
120 gr zongedroogde
300 gr verse
120 gr kalamata
5 kruiden
(2 stuks)
tomaatjes op olie
spinazie gewassen
olijven (pot, 240 gr)
Dirk 39