Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 39

ea zn / AN f (N “ ijn Sl Deze Salade ri maak je in maar > 10 min. ix BE 1e Spinaziesalade met u kruidige kip en olijven 4 ‚N lunchgerecht - 4 pers. - 10 min. Po 1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes AR: en meng in een kom met het 5-kruidenpoeder. À 2. Verwarm een koekenpan met 2 4 el olie en roerbak de kip in 5 minu- 1 EL ten goudbruin en gaar. (2 Tip van 3. Meng voor de dressing in een u) ruime kom 1 el olie met 1 el olie / van de zongedroogde tomaatjes, RR In ir zout en versgemalen peper. Meng Ss 1 De salade is ook de spinazie door de olie en verdeel bid over 4 diepe borden. Leg daar de lekker in een zongedrooge tomaten, olijven en RE wrap of op een kipreepjes op. geroosterde BEVAT P.P. 1488 KJ/356 KCAL, 24 G VET WAAR- boterham, met VAN 4 G VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN WAAR: een dun laagje VAN 2 G SUIKERS, 28 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL mayonaise. À N ÜSPINAZIE Ba EN Silvo Ray © Ei À LA SG 2 IN B) 3 ) UID x I) =) \ a CM 400 gr kipfilet 2 el Chinese 120 gr zongedroogde 300 gr verse 120 gr kalamata 5 kruiden (2 stuks) tomaatjes op olie spinazie gewassen olijven (pot, 240 gr) Dirk 39

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 39