Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 17

\. = 4 Chocoladetruffels = Zi tussendoortje - 16 stuks “ nr Net a FL ss LA 20 min. (+ 60 min. wachttijd) E27 ben 2 > Ze m 125 ml slagroom EZ er 7° m 50 gr boter 22 bid 5 vi m 200 gr pure chocolade Ur mcacaopoeder I Di m extra nodig: vershoudfolie, zeef FES: Le 1. Verwarm in een steelpan de slagroom en de boter. ELL K Hak intussen de chocolade grof. Zet zodra de boter is gesmolten het vuur uit en smelt de chocolade in de Aardheïentaartjes met Kokosmakronen warme slagroom. Voeg een beetje zout en wat zwarte tahin tussendoortje - 10/12 stuks peper toe. tussendoortje - 6 stuks - 15 min. 5 min. (+ 20 min. oventijd) 2. Schep het mengsel in een kom en laat al roerend afkoelen. Dek de kom af met vershoudfolie en laat m1 citroen m4 eieren 1 uur in de koelkast opstijven. m 200 gr crème fraîche (of zachte m 200 gr (riet)suiker 3. Zeef de cacaopoeder in een diep bord. Schep met verse geitenkaas) m 200 gr geraspte kokos een warme dessertlepel wat van het mengsel uit de m1 (rijpe) banaan m 100 gr pure chocolade kom en rol er truffels van. Wentel de truffels door het m6 st roomboter gebaksbodems m extra nodig: ijslepel, ovenrek, cacaopoeder. Bewaar tot gebruik in de koelkast. BEVAT P.P, 486 KJ/116 KCAL, 10 G VET WAARVAN 6 G VERZADIGD, 6 G KOOL- m 400 gr Hollandse aardbeien bakpapier m2 el tahin Vi HYDRATEN WAARVAN 5 G SUIKERS, 1 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 1 G VOEDINGS- m extra nodig: rasp, staafmixer of 1. Verwarm de oven voor op 180°C. blender Splits de eieren en vang de eiwit- ten op in een kom. De eidooiers Rol de truffels ook eens door gehakte nootjes, 1. Rasp de gele schil van de citroen worden niet gebruikt. en pers het sap uit. Meng in de 2. Voeg de suiker en geraspte ES kaneelpoeder of kokosrasp blender de crème fraîche (of verse kokos met een beetje zout toe aan a geitenkaas) met de banaan, 1 tl de eiwitten en schep om tot een “ee Le citroenrasp en 1 el citroensap met samenhangend mengsel. Schep een beetje zout tot een glad meng- met een ijslepel 10/12 bollen van sel het kokosmengsel op een met bak- 2. Verdeel het mengsel over de papier beklede bakplaat. Bak de ke gebaksbodems en zet tot gebruik kokosmakronen in 20 minuten koud weg. goudbruin en gaar. Neem uit de 3. Verwijder de kroontjes van de oven en laat afkoelen. aardbeien, snijd in kwarten en zet 3. Hak intussen de chocolade grof de aardbeien met de punten naar en smelt in een kom au bain-marie boven op de taartvulling. boven een pan kokend water. 4. Meng in een kom de tahin met 1 4. Doop de onderkant van de kokos- N tl citroenrasp en het resterende makronen in de gesmolten Voeg voor de variatie citroensap tot het dikke saus wordt. chocolade. Leg terug op het Voeg indien nodig een beetje lauw- bakpapier om te drogen. eens de vasp van warm water toe. Besprenkel de BEVAT P.P. 1069 KJ/256 KCAL, 15 G VET WAARVAN | limoen 12 G VERZADIGD, 25 G KOOLHYDRATEN WAAR- aardbeiengebakjes met tahin en serveer direct. VAN 21 G SUIKERS, 4 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 3 G en 2 tl geraspte VOEDINGSVEZEL verse gember BEVAT P.P, 1237 KJ/296 KCAL, 19 G VET WAARVAN LA 10 G VERZADIGD, 25 G KOOLHYDRATEN WAAR- VAN 14 G SUIKERS, 4 G EIWIT, 0 G ZOUT EN 2 G aan het beslag toe { VOEDINGSVEZEL & SS y

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 17