Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 24

en 4 , ss ee 4 ÊZ Ad Saté van kippendij met pittige pindasaus pr de pe snack - 4/6 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd) 3 à > miui BR 3 2 el olie, paprika- en kaneelpoeder. Ja m 2 teentjes knoflook 3. Snijd de kipdijfilet in blokjes van m2 cm verse gember 2 cm en schep om door de marina- m8 el ketjap manis de. Marineer afgedekt 30 minuten i m v2 el Thaise groene curry de koelkast. Week de satéprikkers m 200 ml kokosmelk intussen in een glas water. hid m4 el arachideolie (pindaolie) of 4. Verwarm in een steelpan de pin- dakaas al roerend met de rest van de olijfolie er) ja m1 el Silvo paprikapoeder kokosmelk tot een gladde saus. + ANT # 1 el Silvo kaneelpoeder Voeg de sambal en 2 el ketjap toe. S m 440 gr kipdijfilet Is de saus iets te dik, voeg dan wat Er À m 300 gr pindakaas water toe. m2 el sambal 5. Rijg de gemarineerde kip aan de m extra nodig: rasp, 6 satéprikkers, satéprikkers en bak in een pan met = grillpan 2 el olie of op de barbecue goud- DS bruin en gaar. 1. Pel en snipper de ui fijn en pers de BEVAT P.P. 2713 KJ/649 KCAL, 50 G VET WAARVAN 13 G VERZADIGD, 21 G KOOLHYDRATEN WAAR- knoflook. Schil de gember en rasp fijn VAN 16 G SUIKERS, 27 G EIWIT, 4 G ZOUTEN 5 G VOEDINGSVEZEL 2. Meng in een ruime kom 6 el ketjap met de curry‚ 3 el kokosmelk en voeg WIJNTIP Gran Comensal Garnacha Serveer de saté met satésaus. Bestrooi met Shiraz rosé de knoflook, ui, gember toe met fijngesneden bosui, gebakken uitjes en sehe omkommer Da À U 3 a \\ N Na I MI "4 N) \\ N U y as 4 Li 1] Ne A CR a /} ® / kur a à SS pie, m JN SS 2 > >: Silvo kruiden SS De kruiden en specerijen van Silvo voegen iets SS k he LE) magisch aan je gerechten toe. De aromatische kruiden en specerijen zorgen voor een explosie N N re ve van smaak op je bord. À 24 RN \

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 24