Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

4

,

ss

ee

4

ÊZ

Ad

Saté van kippendij met pittige pindasaus

pr

de

pe

snack - 4/6 pers. - 20 min. (+ 30 min. wachttijd)

3

à

>

miui

BR

3

2 el olie, paprika- en kaneelpoeder.

Ja

m 2 teentjes knoflook

3. Snijd de kipdijfilet in blokjes van

m2 cm verse gember

2 cm en schep om door de marina-

m8 el ketjap manis

de. Marineer afgedekt 30 minuten i

m v2 el Thaise groene curry

de koelkast. Week de satéprikkers

m 200 ml kokosmelk

intussen in een glas water.

hid

m4 el arachideolie (pindaolie) of

4. Verwarm in een steelpan de pin-

dakaas al roerend met de rest van de

olijfolie

er)

ja

m1 el Silvo paprikapoeder

kokosmelk tot een gladde saus.

+

ANT

# 1 el Silvo kaneelpoeder

Voeg de sambal en 2 el ketjap toe.

S

m 440 gr kipdijfilet

Is de saus iets te dik, voeg dan wat

Er

À

m 300 gr pindakaas

water toe.

m2 el sambal

5. Rijg de gemarineerde kip aan de

m extra nodig: rasp, 6 satéprikkers,

satéprikkers en bak in een pan met

=

grillpan

2 el olie of op de barbecue goud-

DS

bruin en gaar.

1. Pel en snipper de ui fijn en pers de

BEVAT P.P. 2713 KJ/649 KCAL, 50 G VET WAARVAN

13 G VERZADIGD, 21 G KOOLHYDRATEN WAAR-

knoflook. Schil de gember en rasp fijn

VAN 16 G SUIKERS, 27 G EIWIT, 4 G ZOUTEN 5 G

VOEDINGSVEZEL

2. Meng in een ruime kom 6 el ketjap

met de curry‚ 3 el kokosmelk en voeg

WIJNTIP Gran Comensal Garnacha

Serveer de saté met satésaus. Bestrooi met

Shiraz rosé

de knoflook, ui, gember toe met

fijngesneden bosui, gebakken uitjes en

sehe

omkommer

Da

À

U

3

a

\\

N

Na

I

MI

"4

N)

\\

N

U

y

as

4

Li

1]

Ne

A

CR

a

/}

®

/

kur

a à

SS

pie,

m

JN

SS

2

>

>:

Silvo kruiden

SS

De kruiden en specerijen van Silvo voegen iets

SS

k

he

LE)

magisch aan je gerechten toe. De aromatische

kruiden en specerijen zorgen voor een explosie

N

N

re

ve

van smaak op je bord.

À

24

RN

\