Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 62

2 Wi Weekmenu | Risotto met geroosterde paprika hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. Li Ll PA m1 pot geroosterde paprika persoon m 20 gr basilicum 39 4 A m2 sjalotjes m2 teentjes knoflook m2 el olijfolie m2 groentetabletten Ve m 400 gr risottorijst a Ÿ m1 aubergine m extra nodig: keukenmachine of Y Q staafmixer TS # 1. Giet de paprika af en vang het vocht ge op. Laat de paprika uitlekken op keu- > kenpapier. Pureer de basilicum met :} 1 teentje knoflook en het vocht van de DRS; paprika in de keukenmachine. Voeg eventueel wat olijfolie toe, tot een b Deze risotto smeuige saus ontstaat. Breng op smaak É “À maak je in maar = met zout en peper. Zet tot gebruik koud weg in de koelkast. Sees 20 min. 2. Breng 1200 ml water aan de kook. Pel Zen ee en snipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de aubergine in blokjes. 3. Verwarm in een pan met een dikke bodem de olie en fruit de sjalotjes met de knoflook in 3 minuten glazig. Bak de 2 aubergine rondom bruin. Schep de || aubergine uit de pan en houd apart. BE À) Schep de knoflook en sjalotjes om met de rijst, zet het vuur laag en bak 9 kort aan. Verkruimel er de bouillon- EL tabletten over. Voeg steeds beet- = je bij beetje kokend water toe zodra het vocht is opgenomen. Roer de rijst om totdat deze na ke 15 - 20 minuten gaar is. bf 4. Snijd de paprika in reepjes. \\ Schep de paprika en de aubergine \ door de risotto. Breng op smaak N met peper. 5. Schep de risotto in 4 diepe bor- den, verdeel er de basilicumpuree over. BEVAT P.P. 1061 KJ/254 KCAL, 11 G VET WAARVAN 3 G VERZADIGD, 31 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 4 G EIWIT, 4 G ZOUT EN 5 G VOEDINGS- VEZEL WIJNTIP Calandière Rosé | 62 Dirk

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 62