Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
k
Sy
2
ES
Dz
|
7
x
=.
1
ee ”
=
Dee
>
me
y
re
/
>
Ë
>
N
AL
a k
Heb je pasta-
==
salade over?
SS
Neem deze
in een leuke
weckpot mee
als lekker lunch-
—
gerecht naar je
werk, school of
|
picknick.
I
n
“NET à
Ë
=
SES
RUES
à an
Np
Pastasalade met groente en geraokte kipfilet
bij-/hoofdgerecht - 6/8 pers. - 25 min.
m 400 gr Fusilli volkorenpasta
ruime schaal om met de pesto en de olie.
zout en versgemalen peper. Snijd de
m5 el groene pesto
Laat afkoelen.
gerookte kipfilet in dunne plakjes. Pluk de
m2 el olijfolie
2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en
blaadjes van de romaine sla, verdeel over
m 350 gr broccoli
kook in een pan met kokend water in
een serveerschaal en verdeel er de pasta-
m1 komkommer
5 minuten beetgaar, Giet af en laat uitlek-
salade over. Leg er de plakjes kip op. Pluk
m 400 gr wokgroente provencaals
ken in een vergiet.
de blaadjes basilicum, leg deze op elkaar
m 360 gr gerookte kipfilet
3. Halveer de komkommer, verwijder
en rol tot een sigaartje. Snijd het rolletje
m 2 mini romaine sla
de zaadlijst met een lepel. Snijd de
basilicum zeer fijn en verdeel over de sala-
m 20 gr verse basilicum
komkommer in blokjes.
de. Schaaf met een kaasschaaf krullen
m 50 gr Parmezaanse kaas
4. Verwarm een wok of hapjespan
Parmezaanse kaas en gebruik deze als
m extra nodig: vergiet
met 2 el olie en bak de wokgroente al
garnering.
BEVAT PP. 2114 KJ/505 KCAL, 16 G VET WAARVAN 4 G VER-
omscheppend 4 minuten op hoog
1. Kook de pasta in water met zout in
vuur. Voeg de broccoli toe en bak nog
ZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 G SUIKERS,
8 minuten beetgaar. Giet af, spoel kort
2 minuten.
29 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL
onder koud stromend water en laat uitlek-
5. Schep de pasta om met de wokgroente
ken in een vergiet. Schep de pasta in een
en de komkommer. Breng op smaak met
WIJNTIP Bourgogne Pinot Noir
22