Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

k

Sy

2

ES

Dz

|

7

x

=.

1

ee ”

=

Dee

>

me

y

re

/

>

Ë

>

N

AL

a k

Heb je pasta-

==

salade over?

SS

Neem deze

in een leuke

weckpot mee

als lekker lunch-



gerecht naar je

werk, school of

|

picknick.

I

n

“NET à

Ë

=

SES

RUES

à an

Np

Pastasalade met groente en geraokte kipfilet

bij-/hoofdgerecht - 6/8 pers. - 25 min.

m 400 gr Fusilli volkorenpasta

ruime schaal om met de pesto en de olie.

zout en versgemalen peper. Snijd de

m5 el groene pesto

Laat afkoelen.

gerookte kipfilet in dunne plakjes. Pluk de

m2 el olijfolie

2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en

blaadjes van de romaine sla, verdeel over

m 350 gr broccoli

kook in een pan met kokend water in

een serveerschaal en verdeel er de pasta-

m1 komkommer

5 minuten beetgaar, Giet af en laat uitlek-

salade over. Leg er de plakjes kip op. Pluk

m 400 gr wokgroente provencaals

ken in een vergiet.

de blaadjes basilicum, leg deze op elkaar

m 360 gr gerookte kipfilet

3. Halveer de komkommer, verwijder

en rol tot een sigaartje. Snijd het rolletje

m 2 mini romaine sla

de zaadlijst met een lepel. Snijd de

basilicum zeer fijn en verdeel over de sala-

m 20 gr verse basilicum

komkommer in blokjes.

de. Schaaf met een kaasschaaf krullen

m 50 gr Parmezaanse kaas

4. Verwarm een wok of hapjespan

Parmezaanse kaas en gebruik deze als

m extra nodig: vergiet

met 2 el olie en bak de wokgroente al

garnering.

BEVAT PP. 2114 KJ/505 KCAL, 16 G VET WAARVAN 4 G VER-

omscheppend 4 minuten op hoog

1. Kook de pasta in water met zout in

vuur. Voeg de broccoli toe en bak nog

ZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 G SUIKERS,

8 minuten beetgaar. Giet af, spoel kort

2 minuten.

29 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL

onder koud stromend water en laat uitlek-

5. Schep de pasta om met de wokgroente

ken in een vergiet. Schep de pasta in een

en de komkommer. Breng op smaak met

WIJNTIP Bourgogne Pinot Noir

22