Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 22


Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Dirk Folder 17.08.2020

Hier is pagina 22 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 22

2 k Sy 2 ES Dz | 7 x =. 1 ee ” = Dee > me y re / > Ë > N AL a k Heb je pasta- == salade over? SS Neem deze in een leuke weckpot mee als lekker lunch- — gerecht naar je werk, school of | picknick. I n “NET à Ë = SES RUES à an Np Pastasalade met groente en geraokte kipfilet bij-/hoofdgerecht - 6/8 pers. - 25 min. m 400 gr Fusilli volkorenpasta ruime schaal om met de pesto en de olie. zout en versgemalen peper. Snijd de m5 el groene pesto Laat afkoelen. gerookte kipfilet in dunne plakjes. Pluk de m2 el olijfolie 2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en blaadjes van de romaine sla, verdeel over m 350 gr broccoli kook in een pan met kokend water in een serveerschaal en verdeel er de pasta- m1 komkommer 5 minuten beetgaar, Giet af en laat uitlek- salade over. Leg er de plakjes kip op. Pluk m 400 gr wokgroente provencaals ken in een vergiet. de blaadjes basilicum, leg deze op elkaar m 360 gr gerookte kipfilet 3. Halveer de komkommer, verwijder en rol tot een sigaartje. Snijd het rolletje m 2 mini romaine sla de zaadlijst met een lepel. Snijd de basilicum zeer fijn en verdeel over de sala- m 20 gr verse basilicum komkommer in blokjes. de. Schaaf met een kaasschaaf krullen m 50 gr Parmezaanse kaas 4. Verwarm een wok of hapjespan Parmezaanse kaas en gebruik deze als m extra nodig: vergiet met 2 el olie en bak de wokgroente al garnering. BEVAT PP. 2114 KJ/505 KCAL, 16 G VET WAARVAN 4 G VER- omscheppend 4 minuten op hoog 1. Kook de pasta in water met zout in vuur. Voeg de broccoli toe en bak nog ZADIGD, 56 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 G SUIKERS, 8 minuten beetgaar. Giet af, spoel kort 2 minuten. 29 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL onder koud stromend water en laat uitlek- 5. Schep de pasta om met de wokgroente ken in een vergiet. Schep de pasta in een en de komkommer. Breng op smaak met WIJNTIP Bourgogne Pinot Noir 22

Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 22