Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.

Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 21
Mez Ve IN x en au LE LA) == A / f Geen liefhebber ES van geitenkaas? Vervang de geitenkaas door ricotta. —— es MM, > ee =] + Ë = | Free =. i Yu x b/ | u N D 4 ST #8 y TG a = “+ À en AD re u Sn GE u RE — 2 5 + Te EM. FF. ar EE se > En ü we N mn FE E= = Quiche met artisjok en asnerges bijgerecht - 10 pers. - 10 min. (+ 15 - 20 min. oventijd) m 10 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat 3. Klop in een kom met een garde de eie- m 390 gr artisjokharten (blik) het bladerdeeg ontdooien. Laat de arti- ren los en voeg al roerend de melk met de m 200 gr aspergetips sjokharten uitlekken en snijd in kwarten. slagroom toe. Breng op smaak met zout m1 bos bosui Snijd de uiteinden van de aspergetips en en versgemalen peper. Schenk over de m2 el olijfolie snijd in stukken van 1 cm. Snijd de bosui groenten en bestrooi met amandelschaaf- m 130 gr geitenkaas naturel (Pure Ambacht) in stukken van 1 cm. sel. Bak de quiches in 15 - 20 minuten m2 eieren 2. Vet de quichevormen met een kwastje gaar in de oven. Als de quiches te snel m 150 ml halfvolle melk in met olie en bekleed ze met het blader- verkleuren, dek dan af met aluminium- m 50 ml slagroom deeg. Druk de randen aan en snijd overtol- folie. Serveer koud of lauwwarm. m 50 gr amandelschaafsel lig deeg weg. Verdeel de artisjok, asper- BEVAT P.P. 1261 KJ/301 KCAL, 21 G VET WAARVAN 10 G m extra nodig: 10 kleine quichevormen, getips en bosui over de quichevorm en VERZADIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 G SUI- KERS, 9 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL kwastje, garde verkruimel de geitenkaas in kleine blokjes over de groenten WIJNTIP J. Meyer Pinot Blanc 21
Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 21