Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Mez
Ve
IN x
en
au
LE
LA)
==
A
/
f
Geen liefhebber
ES
van geitenkaas?
Vervang de
geitenkaas door
ricotta.
——
es
MM, >
ee
=]
+
Ë
=
|
Free
=.
i
Yu
x
b/
|
u
N
D
4
ST
#8
y
TG
a
=
“+
À
en
AD
re
u
Sn
GE
u
RE
—
2
5
+
Te
EM.
FF.
ar
EE
se
>
En
ü we N
mn FE
E=
=
Quiche met artisjok en asnerges
bijgerecht - 10 pers. - 10 min. (+ 15 - 20 min. oventijd)
m 10 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat
3. Klop in een kom met een garde de eie-
m 390 gr artisjokharten (blik)
het bladerdeeg ontdooien. Laat de arti-
ren los en voeg al roerend de melk met de
m 200 gr aspergetips
sjokharten uitlekken en snijd in kwarten.
slagroom toe. Breng op smaak met zout
m1 bos bosui
Snijd de uiteinden van de aspergetips en
en versgemalen peper. Schenk over de
m2 el olijfolie
snijd in stukken van 1 cm. Snijd de bosui
groenten en bestrooi met amandelschaaf-
m 130 gr geitenkaas naturel (Pure Ambacht)
in stukken van 1 cm.
sel. Bak de quiches in 15 - 20 minuten
m2 eieren
2. Vet de quichevormen met een kwastje
gaar in de oven. Als de quiches te snel
m 150 ml halfvolle melk
in met olie en bekleed ze met het blader-
verkleuren, dek dan af met aluminium-
m 50 ml slagroom
deeg. Druk de randen aan en snijd overtol-
folie. Serveer koud of lauwwarm.
m 50 gr amandelschaafsel
lig deeg weg. Verdeel de artisjok, asper-
BEVAT P.P. 1261 KJ/301 KCAL, 21 G VET WAARVAN 10 G
m extra nodig: 10 kleine quichevormen,
getips en bosui over de quichevorm en
VERZADIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 G SUI-
KERS, 9 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL
kwastje, garde
verkruimel de geitenkaas in kleine blokjes
over de groenten
WIJNTIP J. Meyer Pinot Blanc
21