Dirk - Folder van 17.08.2020 tot 27.09.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 17.08.2020 tot 27.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mez

Ve

IN x

en

au

LE

LA)

==

A

/

f

Geen liefhebber

ES

van geitenkaas?

Vervang de

geitenkaas door

ricotta.

——

es

MM, >

ee

=]

+

Ë

=

|

Free

=.

i

Yu

x

b/

|

u

N

D

4

ST

#8

y

TG

a

=

“+

À

en

AD

re

u

Sn

GE

u

RE



2

5

+

Te

EM.

FF.

ar

EE

se

>

En

ü we N

mn FE

E=

=

Quiche met artisjok en asnerges

bijgerecht - 10 pers. - 10 min. (+ 15 - 20 min. oventijd)

m 10 plakjes bladerdeeg (diepvries)

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat

3. Klop in een kom met een garde de eie-

m 390 gr artisjokharten (blik)

het bladerdeeg ontdooien. Laat de arti-

ren los en voeg al roerend de melk met de

m 200 gr aspergetips

sjokharten uitlekken en snijd in kwarten.

slagroom toe. Breng op smaak met zout

m1 bos bosui

Snijd de uiteinden van de aspergetips en

en versgemalen peper. Schenk over de

m2 el olijfolie

snijd in stukken van 1 cm. Snijd de bosui

groenten en bestrooi met amandelschaaf-

m 130 gr geitenkaas naturel (Pure Ambacht)

in stukken van 1 cm.

sel. Bak de quiches in 15 - 20 minuten

m2 eieren

2. Vet de quichevormen met een kwastje

gaar in de oven. Als de quiches te snel

m 150 ml halfvolle melk

in met olie en bekleed ze met het blader-

verkleuren, dek dan af met aluminium-

m 50 ml slagroom

deeg. Druk de randen aan en snijd overtol-

folie. Serveer koud of lauwwarm.

m 50 gr amandelschaafsel

lig deeg weg. Verdeel de artisjok, asper-

BEVAT P.P. 1261 KJ/301 KCAL, 21 G VET WAARVAN 10 G

m extra nodig: 10 kleine quichevormen,

getips en bosui over de quichevorm en

VERZADIGD, 17 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 G SUI-

KERS, 9 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL

kwastje, garde

verkruimel de geitenkaas in kleine blokjes

over de groenten

WIJNTIP J. Meyer Pinot Blanc

21