Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
R
TA
LL
LT
4
WEEKMENU
A
Jet
ge
ke
=
a
7
ef
=
Red
Ey
@
h
>
In deze omelet kun je
echt alle restjes die
je nog hebt liggen
ge
ss
gebruiken!
=
%
7
2
5
GA
Omelet met rijst en gr
vak
hoofdgerecht - 30 min
A
8
Se
I
=
200 g witte rijst
®
Ys bakje peterselie (à 30
N
Ra
6 eieren
%
A
1 bakje gekookte hamblokj,
Na
(150 g)
a
1zak Italiaanse roerbakmix
Nr
(600 g)
5
1zak geraspte mozzarella (150 g)
tee
Í
A
2 el zonnebloemolie
x
%
=
1 Bereid de rijst volgens de
aanwijzingen op de verpakking.
|
2 Snijd de peterselie fijn. Breek
A
de eieren boven een ruime kom
N
21
en klop los. Schep er de rijst,
hamblokjes, roerbakmix, mozzarella
en % vande peterselie door. Breng
op smaak met peper. 3 Verhit
\
de olie in een ruime koekenpan.
Schenker het rijstmengselinen
bak met een deksel op de pan in
|
5-8 min. gaar. Keer de omelet met
behulp van het deksel of een bord
À
en bak nog 5 min. 4 Snijd de omelet
in 4stukken en leg op de borden.
»
Garneer met de rest van
de peterselie.
voedingswaarde p.p. 553 kcal,
F
5
vet 25 g, waarvan verzadigd 10.9,
koolhydraten 49 g, waarvan
à
1
suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 319,
Ju
2
18
FAX
Ont
zout 1,8 g, groente 150 g
Rz
ie
JUMBO 101