Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

R

TA

LL

LT

4

WEEKMENU

A

Jet

ge

ke

=

a

7

ef

=

Red

Ey

@

h

>

In deze omelet kun je

echt alle restjes die

je nog hebt liggen

ge

ss

gebruiken!

=

%

7

2

5

GA

Omelet met rijst en gr

vak

hoofdgerecht - 30 min

A

8

Se

I

=

200 g witte rijst

®

Ys bakje peterselie (à 30

N

Ra

6 eieren

%

A

1 bakje gekookte hamblokj,

Na

(150 g)

a

1zak Italiaanse roerbakmix

Nr

(600 g)

5

1zak geraspte mozzarella (150 g)

tee

Í

A

2 el zonnebloemolie

x

%

=

1 Bereid de rijst volgens de

aanwijzingen op de verpakking.

|

2 Snijd de peterselie fijn. Breek

A

de eieren boven een ruime kom

N

21

en klop los. Schep er de rijst,

hamblokjes, roerbakmix, mozzarella

en % vande peterselie door. Breng

op smaak met peper. 3 Verhit

\

de olie in een ruime koekenpan.

Schenker het rijstmengselinen

bak met een deksel op de pan in

|

5-8 min. gaar. Keer de omelet met

behulp van het deksel of een bord

À

en bak nog 5 min. 4 Snijd de omelet

in 4stukken en leg op de borden.

»

Garneer met de rest van

de peterselie.

voedingswaarde p.p. 553 kcal,

F

5

vet 25 g, waarvan verzadigd 10.9,

koolhydraten 49 g, waarvan

à

1

suikers 7 g, vezels 4 g, eiwit 319,

Ju

2

18

FAX

Ont

zout 1,8 g, groente 150 g

Rz

ie

JUMBO 101