Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
e
(NS
AN
r-
an
ws
D)
2
=
nt
5
Er
5
Li
Falafelbowl met houmous
Mezze borrelbowl
Cheesecakebowl met frambozen
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
borrelhapje - 10 min. - 4 pers.
nagerecht «5 min. - 4 pers.
1 pak biologische quinoa (275 9)
1 pak volkorenpitabroodjes (5 stuks)
4 knapperkoeken (kandijkoeken,
12 cocktail trostomaten
1 bakje tzatziki (150 g)
pak 260 g)
3 el olijfolie
% bakje houmous geroosterde
1beker romige kwark vanille (à 450 g)
1komkommer
paprika (à 200 g)
125 g frambozen
200 g winterwortel
1bakje gemengde olijven met
50 g witte chocolade
1 blik kidneybonen (400 g)
paprika (150 g)
&rasp
1schaal falafel (200 g)
1schaal gele tros-cherrytomaatjes
1 bakje houmous naturel (200 g)
(220 g)
1Breek de knapperkoeken in stukjes
& zeef
% potje witte kaas saladeblokjes in
en verdeel over 4 kommen. 2 Schep
rasp
olie (à 340 9)
de kwark op de koek en verdeel er de
4 takjes munt (bakje à 15 g)
frambozen over. 3 Schaaf de chocolade
1 Bereid de quinoa volgens de
er met de grove rasp over en serveer
aanwijzingen op de verpakking. Doe in
1 Verwarm de oven voor tot 220 °C.
direct.
een kom. 2 Halveer intussen de tomaten.
Bak de pitabroodjes 4-6 min. inde
voorverwarmde oven. Laat ze iets
Verhit 1el olie ineen koekenpan en bak
voedingswaarde p.p. 273 kcal, vet 11 g,
de tomaten 5 min. op de snijkant op
afkoelen en snijd elke pita in 4 kwarten
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten
middelhoog vuur. 3 Schaaf intussen de
2 Verdeel intussen de tzatziki,
35 g, waarvan suikers 29 g, vezels 19,
komkommer in lange linten. Rasp de
paprikahoumous, olijven, tomaatjes en
eiwit 8 g, zout 0,2 g, groente Og
winterwortel. Doe de bonen in de zeef en
witte kaasblokjes met wat aanhangende
laat uitlekken. 4 Verhit de rest van de olie
kruidenolie over 4 kommen. Haal de
ineen koekenpan en bak de falafel in ca.
blaadjes munt los van de takjes en
6 min krokant. Schud regelmatig om.
verdeel over de kommen. Steek de
où
ie
5 Verdeel intussen de quinoa over
stukjes pitabrood tegen de zijkanten van
ÿ
4 kommen. Verdeel er de komkommer,
de kommen en serveer.
O1
tomaat, bonen en geraspte wortel over.
voedingswaarde p.p. 588 kcal, vet 34 9,
)
Schep er vervolgens de houmous en
AS
falafel op.
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten
48 g, waarvan suikers 7 g, vezels 13 g,
7
Voedingswaarden p.p.723 kcal, vet31g
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten
eiwit 13 g, zout 3,3 g, groente 55 g a
I
78 g, waarvan suikers 11 g, vezels 18 g,
eiwit 24 g, zout 1,6 g, groente 263 g
Tip: hummus en kaasblokjes
DIT RECEPT
zijn heerlijk op een broodje.
VIND JE OP
V
SMULWEB.NL
Q Bij deze kruidige bowls past een kruidige rosé. De syrahdruif zorgt voor
u
stevigheid, de grenachedruif voor fruitigheid. Viooltjes, specerijen en fruit
in elke slok. Excellence syrah grenache rosé 750 ml 4,99
JUMBO 45