Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

e

(NS

AN

r-

an

ws

D)

2

=

nt

5

Er

5

Li

Falafelbowl met houmous

Mezze borrelbowl

Cheesecakebowl met frambozen

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers

borrelhapje - 10 min. - 4 pers.

nagerecht «5 min. - 4 pers.

1 pak biologische quinoa (275 9)

1 pak volkorenpitabroodjes (5 stuks)

4 knapperkoeken (kandijkoeken,

12 cocktail trostomaten

1 bakje tzatziki (150 g)

pak 260 g)

3 el olijfolie

% bakje houmous geroosterde

1beker romige kwark vanille (à 450 g)

1komkommer

paprika (à 200 g)

125 g frambozen

200 g winterwortel

1bakje gemengde olijven met

50 g witte chocolade

1 blik kidneybonen (400 g)

paprika (150 g)

&rasp

1schaal falafel (200 g)

1schaal gele tros-cherrytomaatjes

1 bakje houmous naturel (200 g)

(220 g)

1Breek de knapperkoeken in stukjes

& zeef

% potje witte kaas saladeblokjes in

en verdeel over 4 kommen. 2 Schep

rasp

olie (à 340 9)

de kwark op de koek en verdeel er de

4 takjes munt (bakje à 15 g)

frambozen over. 3 Schaaf de chocolade

1 Bereid de quinoa volgens de

er met de grove rasp over en serveer

aanwijzingen op de verpakking. Doe in

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C.

direct.

een kom. 2 Halveer intussen de tomaten.

Bak de pitabroodjes 4-6 min. inde

voorverwarmde oven. Laat ze iets

Verhit 1el olie ineen koekenpan en bak

voedingswaarde p.p. 273 kcal, vet 11 g,

de tomaten 5 min. op de snijkant op

afkoelen en snijd elke pita in 4 kwarten

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten

middelhoog vuur. 3 Schaaf intussen de

2 Verdeel intussen de tzatziki,

35 g, waarvan suikers 29 g, vezels 19,

komkommer in lange linten. Rasp de

paprikahoumous, olijven, tomaatjes en

eiwit 8 g, zout 0,2 g, groente Og

winterwortel. Doe de bonen in de zeef en

witte kaasblokjes met wat aanhangende

laat uitlekken. 4 Verhit de rest van de olie

kruidenolie over 4 kommen. Haal de

ineen koekenpan en bak de falafel in ca.

blaadjes munt los van de takjes en

6 min krokant. Schud regelmatig om.

verdeel over de kommen. Steek de



ie

5 Verdeel intussen de quinoa over

stukjes pitabrood tegen de zijkanten van

ÿ

4 kommen. Verdeel er de komkommer,

de kommen en serveer.

O1

tomaat, bonen en geraspte wortel over.

voedingswaarde p.p. 588 kcal, vet 34 9,

)

Schep er vervolgens de houmous en

AS

falafel op.

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten

48 g, waarvan suikers 7 g, vezels 13 g,

7

Voedingswaarden p.p.723 kcal, vet31g

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten

eiwit 13 g, zout 3,3 g, groente 55 g a

I

78 g, waarvan suikers 11 g, vezels 18 g,

eiwit 24 g, zout 1,6 g, groente 263 g

Tip: hummus en kaasblokjes

DIT RECEPT

zijn heerlijk op een broodje.

VIND JE OP

V

SMULWEB.NL

Q Bij deze kruidige bowls past een kruidige rosé. De syrahdruif zorgt voor

u

stevigheid, de grenachedruif voor fruitigheid. Viooltjes, specerijen en fruit

in elke slok. Excellence syrah grenache rosé 750 ml 4,99

JUMBO 45