Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DIY
©
Bramenjam
bijgerecht - 25 min. - 2potjesa350 ml
Tip: je kunt ook gewone
geleisuiker gebruiken. Je
hebt dan evenveel fruit
als suiker nodig.
Ga
m nn
1 Was 625 g bramen en doe ze in een pan.
2 Menger 250 g geleisuiker speciaal door. Breng het
Pureer met een staafmixer.
mengsel aan de kook en laat 1 min. goed doorkoken
Tip: zorg
Tip: ineen goed
dat de potjes
gesteriliseerde
brandschoon
pot kan de jam
Be
zijn! Hoe?
zeker 3 maanden
+
#
m
x
Steriliseer
ongeopend
ze doorze
worden bewaard.
5 min. in
Na opening is
&
II —
kokend water
de jam in de
te leggen en
koelkast
ca. twee weken
vervolgens
€
opeenschone
houdbaar.
theedoek
—
aftelaten
koelentot
EG
À
€
F
gebruik.
[NNS
+
3 Schenk de (nog dunne) jam in de potjes.
4 Doe er de deksels op en keer de potjes om. Laat 30 min
staan en keer ze weer om. Laat helemaal afkoelen
voedingswaarde p.p. 605 kcal, vet 1 g, waarvan verzadigd O g, koolhydraten 141 g,
waarvan suikers 141 g, vezels 10 g, eiwit 3 g, zout O1 g
JUMBO 79