Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 79




Hier is pagina 79 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DIY

©

Bramenjam

bijgerecht - 25 min. - 2potjesa350 ml

Tip: je kunt ook gewone

geleisuiker gebruiken. Je

hebt dan evenveel fruit

als suiker nodig.

Ga

m nn

1 Was 625 g bramen en doe ze in een pan.

2 Menger 250 g geleisuiker speciaal door. Breng het

Pureer met een staafmixer.

mengsel aan de kook en laat 1 min. goed doorkoken

Tip: zorg

Tip: ineen goed

dat de potjes

gesteriliseerde

brandschoon

pot kan de jam

Be

zijn! Hoe?

zeker 3 maanden

+

#

m

x

Steriliseer

ongeopend

ze doorze

worden bewaard.

5 min. in

Na opening is

&

II —

kokend water

de jam in de

te leggen en

koelkast

ca. twee weken

vervolgens



opeenschone

houdbaar.

theedoek



aftelaten

koelentot

EG

À



F

gebruik.

[NNS

+

3 Schenk de (nog dunne) jam in de potjes.

4 Doe er de deksels op en keer de potjes om. Laat 30 min

staan en keer ze weer om. Laat helemaal afkoelen

voedingswaarde p.p. 605 kcal, vet 1 g, waarvan verzadigd O g, koolhydraten 141 g,

waarvan suikers 141 g, vezels 10 g, eiwit 3 g, zout O1 g

JUMBO 79