Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TA
WE:
WEEKMENU
Je
AS
Ln
De
66
SJ}
ja
Mn
23
AE
71
7
AN!
Á%
Na
À
&{
;
vs
4
De ai
we,
vib,
#
st
2 ant
&
Aj
w
Busen
Broodje spek-sla-
%
de
a
sus
tomaat met aioli
Wee
TEE an
hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers.
gr
B Sister
1bol knoflook
©
4
3% el olijfolie
1voorgebakken desem
witbrood (600 g)
1schaal pruim trostomaten
(5 stuks)
2 rode uien
1krop ijsbergsla
1 bakje platte peterselie (15 g)
NX
EN
1schaal gemarineerde speklap
(4 stuks, ca. 300 g)
RR
6 el Belgische mayonaise
& grillpan
1 Verwarm de oven voor tot 225 °C. Snijd ca. Yen van de
knoflook met een theelepeltje uit de schil, snijd fijnen roerdoor.
bovenkant van de bol knoflookaf. Leg op een stuk aluminiumfolie
de mayonaise. Breng op smaak met peper. 5 Smeer het brood
en schenk er % el olijfolie over. Bestrooi met zout en vouw dicht.
in metde aioli, Verdeel over 4 sneetjes wat sla, tomaat en ui. Leg
Pof 20-25 min. inde voorverwarmde oven. 2 Snijd 8 sneetjes
erde speklapjes op en dek af met de overige sneetjes brood.
brood. Verhit de grillpan. Smeer het brood in met 2el olijfolie, gril
6 Verdeel de rest van de sla, tomaat, uien peterselie overeen
indelen rondom knapperig en leg op een bord. 3 Snijd intussen
ruime schaal. Besprenkel met fel olijfolie en breng op smaak met
de tomaten in plakjes. Snijd de uien in dunne halve ringen. Snijd
peper. Serveer de salade bij de broodjes.
de sla grof. Snijd de peterselie fijn. Grilde speklapjes rondom
in 810 min. gaar. 4 Haal de knoflook uit de oven, verwijder de
voedingswaarde p.p. 758 kcal, vet 50 g, waarvan verzadigd
aluminiumfolie en laat iets afkoelen. Schep de mayonaise ineen
11 g, koolhydraten 52 g, waarvan suikers 9 g, vezels6.g,
bakje en roer er de helft van de peterselie door. Haal de gepofte
eiwit 22g, zout 1,9 g, groente 250 g
JUMBO 103