Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TA

WE:

WEEKMENU

Je

AS

Ln

De

66

SJ}

ja

Mn

23

AE

71

7

AN!

Á%

Na

À

&{

;

vs

4

De ai

we,

vib,

#

st

2 ant

&

Aj

w

Busen

Broodje spek-sla-

%

de

a

sus

tomaat met aioli

Wee

TEE an

hoofdgerecht - 30 min. - 4 pers.

gr

B Sister

1bol knoflook

©

4

3% el olijfolie

1voorgebakken desem

witbrood (600 g)

1schaal pruim trostomaten

(5 stuks)

2 rode uien

1krop ijsbergsla

1 bakje platte peterselie (15 g)

NX

EN

1schaal gemarineerde speklap

(4 stuks, ca. 300 g)

RR

6 el Belgische mayonaise

& grillpan

1 Verwarm de oven voor tot 225 °C. Snijd ca. Yen van de

knoflook met een theelepeltje uit de schil, snijd fijnen roerdoor.

bovenkant van de bol knoflookaf. Leg op een stuk aluminiumfolie

de mayonaise. Breng op smaak met peper. 5 Smeer het brood

en schenk er % el olijfolie over. Bestrooi met zout en vouw dicht.

in metde aioli, Verdeel over 4 sneetjes wat sla, tomaat en ui. Leg

Pof 20-25 min. inde voorverwarmde oven. 2 Snijd 8 sneetjes

erde speklapjes op en dek af met de overige sneetjes brood.

brood. Verhit de grillpan. Smeer het brood in met 2el olijfolie, gril

6 Verdeel de rest van de sla, tomaat, uien peterselie overeen

indelen rondom knapperig en leg op een bord. 3 Snijd intussen

ruime schaal. Besprenkel met fel olijfolie en breng op smaak met

de tomaten in plakjes. Snijd de uien in dunne halve ringen. Snijd

peper. Serveer de salade bij de broodjes.

de sla grof. Snijd de peterselie fijn. Grilde speklapjes rondom

in 810 min. gaar. 4 Haal de knoflook uit de oven, verwijder de

voedingswaarde p.p. 758 kcal, vet 50 g, waarvan verzadigd

aluminiumfolie en laat iets afkoelen. Schep de mayonaise ineen

11 g, koolhydraten 52 g, waarvan suikers 9 g, vezels6.g,

bakje en roer er de helft van de peterselie door. Haal de gepofte

eiwit 22g, zout 1,9 g, groente 250 g

JUMBO 103