Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eu
=,
Veh
Bl
gt
1
IK
El
u
A
/
Il
el.
TA
À
3
Al
en
$
|
oom
M |
Wu dl
(
|
À
Das
bord
Sperziebonensalade met krokant spek
Rn
hoofdgerecht - 25 min. (+ 12 min. oventijd) - 4 pers.
1ciabatta (afbak)
1schaal speklap à la minute (300 g)
3 el ketjap
+
1zak gebroken sperziebonen (600 g)
2 stengels bleekselderij
E
1groene paprika
4
3 zoetzure augurken
% potje zilveruitjes (à 340 9)
@
1zakje groene olijven zonder pit (190 g)
=
3 el olijfolie extra vierge
Pe
er
À
4
e
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bak de ciabatta af
we
2
in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Breng intussen een pan wateraan
e
de kook. 2 Snijd de speklapjes in stukken van 3 cm.
Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur en
©:
bak zonder olie of boter de stukjes speklap in 6 min.
knapperig en gaar. Giet eventueel het vet uit de
pan en voeg de ketjap toe. Bak de stukjes spek nog
EN
2 min. 3 Kook intussen de sperziebonen in 7-8 min.
beetgaar. Giet ze af in een vergiet en spoel onder
stromend water snel koud. Laat ze uitlekken en doe ze
in een ruime schaal. 4 Snijd de bleekselderij in stukjes
®
Pr
van een % cm, de paprika in blokjes
N
en de augurken in schijfjes.
Schep met dezilveruitjes,
Baike Zwijnenberg
olijven en olijfolie door de
(dl
“Nadat we met elkaar aan de praat raakten tijdens een
sperziebonen en breng de
buurtborrel, zijn we vaker samen gaan borrelen. We
F
-
salade op smaak. Verdeel
vinden het leuk om met beide gezinnen af te spreken. De
de stukjes spek over de
kinderen spelen graag met elkaar. Die momenten zij
salade. Serveer met de
altijd heel ontspannen. We zijn heel goed geworden in
|
ciabatta.
anderhalve-meter-afstand-borrels! En zien we elkaar
niet thuis, dan is het wel bij het speeltuintje voor de
voedingswaarde
deur. Deze salade komt op tafel zodra de zon begint te
p.p. 5/8 kcal, vet 34 9,
schijnen. We eten hem in de zomer zeker om de week
Le
waarvan verzadigd 10 g,
wel een keer, zo lekker vinden we hem. Het originele
ELAN
koolhydraten 40 g, waarvan
recept is van mijn peettante, zij kan geweldig goed koken.
suikers 9 g, vezels 10 g, eiwit
Het geheim zit ‘m in de spekjes die je bakt met ketjap.”
0
23 9, zout 2,49, groente 275g
21
=
=
1
89
Jas 1