Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



WEEKMENU

©

©

Couscous met aubergine

hoofgerecht - 10 min. (+15 min.

7

oventijd) - 4 pers.

LES

É

Fa

ni

7

1schaal tros cherrytomaten (200 g)

PIE

80 ml extra vierge olijfolie

ff )

1pakje parelcouscous (200 g)

4

4

«

2 aubergines

+

50 g cashewnoten (zakje, à 200 g,

ongezouten)

1 bakje basilicum (20 g)

Ed

Sy

1el kappertjes (potje, 100 g)

LS

\

2 bollen buffelmozzarella (à 125 g)

we

& bakplaat

grillpan

é

staafmixer met hoge maatbeker

M”

Xie \

RA

\

UN."



">

a

\

5

>>

*

À

Al

&

Fr

M

Je

je

1Verwarm de oven voor tot 180 °C. Breng voor de couscous

1el cashewnoten en 50 ml olie toe. Maal met de staafmixer tot

een pan water aan de kook. Leg de tomaten op de bakplaat.

een pesto. Breng op smaak met peper. 4 Giet de couscous af en

Besprenkel met een %el olie, bestrooi met peper en pof 15 min. in

verdeel over 4 borden. Leg er de aubergine op en verdeel er de

de voorverwarmde oven. 2 Kook ondertussen de couscous in

pesto over. Hak de rest van de cashewnoten grof en strooi over

11-12 min. gaar. Verhit de grillpan. Halveer de aubergines in de

de aubergine. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over

lengte en snijd ze kruislings in tot de schil. Bestrijk met 1 el olijfolie

het gerecht. Verdeel de gepofte tomaten in 4 portiesen leg op de

en bestrooi met peper en eventueel zout. Grilde aubergines

borden. Garneer met het achtergehouden basilicum

rondom in 10 min.gaar.3 Verhit ondertussen een droge

koekenpan en rooster de cashewnoten 3 min. Laat ze afkoelen

voedingswaarde p.p. 656 kcal, vet 42 g, waarvan

op een bord. Doe het basilicum inde hoge maatbeker, maar

verzadigd 14 g, koolhydraten 47 g, waarvan suikers 8 g,

houd een paar takjes achter ter garnering. Voeg de kappertjes,

vezels 5 g, eiwit 20 g, zout 0,6 g, groente 1/5 g

JUMBO 99