Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 128




Hier is pagina 128 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Griekse pita's met sardines

Sriracha wrap met kip

lunchgerecht - 10 min. - 4 pers

lunchgerecht - 15 min. - 4 pers.

1 blikje Jumbo MSC sardines in zonnebloemolie

2 el Go-Tan Sriracha hot chilli sauce + 4 el mayonaise +

(120 g) + % komkommer + 2 tomaten +1 kleine rode ui +

1rode paprika + /% komkommer +1 pak tortilla wraps

30 g zwarte olijven zonder pit + 4 maaltijdpita’s Griekse

naturel (8 stuks) + 16 plakjes kipfilet naturel (vleeswaren) +

stijl (pak 5 stuks) + 1 bakje tzatziki (150 g) & broodrooster

1zak veldsla (85 g)

1 Snijd de komkommer en tomaten in schijfjes en de ui in

1 Meng de sriracha met de mayonaise. Snijd de paprika

dunne ringen. Laat de olijven uitlekken. 2 Rooster de pita's

en komkommer in reepjes. 2 Besmeer de wraps met de

in de broodrooster en leg ze op 4 borden. 3 Bestrijk de pita’s

srirachamayonaise en leg er de kipfilet op. Verdeel er de

met de tzatziki en leg er de schijfjes komkommer, tomaat,

paprika, komkommer en veldsla over. 3 Rol de wraps strak op

uienringen en olijven op. Verdeel de sardines over de pita's

en snijd ze schuin door. Leg de wraps op 4 borden en serveer

en serveer.

naar wens met extra sriracha

voedingswaarde p.p. 325 kcal, vet 13 g, waarvan

voedingswaarde p.p. 432 kcal, vet 18 g, waarvan

verzadigd 3 g, koolhydraten 39 g, waarvan suikers 7 g,

verzadigd 3 g, koolhydraten 47 g, waarvan suikers 6 g, vezels 5 g,

vezels 4 g, eiwit 11 g, zout 1,5 g, groente 125 g

eiwit 18 g, zout 2,8 g, groente 115 g

Tip: liever geen vlees? Vervang de kipfilet door

vegetarische kipworst of plakjes gekookt ei.

Fl

S

AU

N

\

RDINES

ttr |

Dee

©

Spaghetti met courgette en oesterzwammen

Crack’s met yoghurtdip en houmous

hoofdgerecht « 20 min. + 4 pers.

borrelhapje - 20 min. - 4 pers.

1 bakje Remia Cuisine basissaus wit (265 ml) +

1zak TUC Crack’s met kruiden (100 g) + 1 bakje yoghurt

1courgette + 2 bakjes oesterzwammen (à 150 g) +

Griekse stijl naturel 10% (150 g) + 3 teentjes knoflook

1sjalot + teentje knoflook +300 g spaghetti +1el

+ 6 sprieten bieslook + 1 blik kikkererwten (410 g) + 2 el

olijfolie +50 g Parmezaanse kaas +1tl gedroogde

tahin (sesampasta) + sap van % citroen + % tl gemalen

oregano + 4 takjes basilicum (bakje à 15 g) & rasp

komijn + 50 g zongedroogde tomaten (pot) + 2 el olijfolie

extra vierge + / tl mild paprikapoeder & staafmixer

1 Snijd de courgette in halve schijfjes. Scheur elke

oesterzwam in 2 stukken. Snipper de sjalot en hak de

1 Doe de crack's in een mooi bakje en zet nog 2 bakjes klaar

knoflook fijn. 2 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen

voor de dips. 2 Doe voor de yoghurtdip de yoghurt in het

beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de

bakje. Pers er 1 teentje knoflook boven. Hak de bieslook fij

oesterzwammen 3 min. Voeg de knoflook, de sjalot en de

en meng met de knoflook door de yoghurt. 3 Laat voor de

courgette toe en bak 4 min. mee. Rasp de kaas. 3 Giet de

houmous de kikkererwten uitlekken en doe in een hoge beker,

spaghetti af. Doe de basissaus in de pastapan. Voeg de

samen met de tahin, resterende knoflook, het citroensap, de

oregano en groenten toe. Schep er de spaghetti door en

komijn en tomaten. Pureer met de staafmixer glad en breng

breng op smaak. 4 Verdeel de pasta over 4 borden. Bestrooi

op smaak. Doe in het bakje, besprenkel met de olie en bestrooi

met de basilicumblaadjes en een beetje kaas. Serveer de

met paprikapoeder en evt. nog wat tomaat. 4 Serveer de

rest van de kaas apart erbij.

TUC Crack's met de dips bij de borrel.

El

=

UC

ms

Le

voedingswaarde p.p. 542 kcal, vet 24 g,

a

pasissaus

voedingswaarde p.p. 369 kcal, vet 219,

OS IN

waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 61 g,

waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 319,

waarvan suikers 5 g, vezels 5 g, eiwit 18 g,

waarvan suikers 4 g, vezels 6 g, eiwit 11g,

zout 1,1g, groente 169 g

Bs

zout 1,1 g