Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 128
Hier is pagina 128 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Griekse pita's met sardines
Sriracha wrap met kip
lunchgerecht - 10 min. - 4 pers
lunchgerecht - 15 min. - 4 pers.
1 blikje Jumbo MSC sardines in zonnebloemolie
2 el Go-Tan Sriracha hot chilli sauce + 4 el mayonaise +
(120 g) + % komkommer + 2 tomaten +1 kleine rode ui +
1rode paprika + /% komkommer +1 pak tortilla wraps
30 g zwarte olijven zonder pit + 4 maaltijdpita’s Griekse
naturel (8 stuks) + 16 plakjes kipfilet naturel (vleeswaren) +
stijl (pak 5 stuks) + 1 bakje tzatziki (150 g) & broodrooster
1zak veldsla (85 g)
1 Snijd de komkommer en tomaten in schijfjes en de ui in
1 Meng de sriracha met de mayonaise. Snijd de paprika
dunne ringen. Laat de olijven uitlekken. 2 Rooster de pita's
en komkommer in reepjes. 2 Besmeer de wraps met de
in de broodrooster en leg ze op 4 borden. 3 Bestrijk de pita’s
srirachamayonaise en leg er de kipfilet op. Verdeel er de
met de tzatziki en leg er de schijfjes komkommer, tomaat,
paprika, komkommer en veldsla over. 3 Rol de wraps strak op
uienringen en olijven op. Verdeel de sardines over de pita's
en snijd ze schuin door. Leg de wraps op 4 borden en serveer
en serveer.
naar wens met extra sriracha
voedingswaarde p.p. 325 kcal, vet 13 g, waarvan
voedingswaarde p.p. 432 kcal, vet 18 g, waarvan
verzadigd 3 g, koolhydraten 39 g, waarvan suikers 7 g,
verzadigd 3 g, koolhydraten 47 g, waarvan suikers 6 g, vezels 5 g,
vezels 4 g, eiwit 11 g, zout 1,5 g, groente 125 g
eiwit 18 g, zout 2,8 g, groente 115 g
Tip: liever geen vlees? Vervang de kipfilet door
vegetarische kipworst of plakjes gekookt ei.
Fl
S
AU
N
\
RDINES
ttr |
Dee
©
Spaghetti met courgette en oesterzwammen
Crack’s met yoghurtdip en houmous
hoofdgerecht « 20 min. + 4 pers.
borrelhapje - 20 min. - 4 pers.
1 bakje Remia Cuisine basissaus wit (265 ml) +
1zak TUC Crack’s met kruiden (100 g) + 1 bakje yoghurt
1courgette + 2 bakjes oesterzwammen (à 150 g) +
Griekse stijl naturel 10% (150 g) + 3 teentjes knoflook
1sjalot + teentje knoflook +300 g spaghetti +1el
+ 6 sprieten bieslook + 1 blik kikkererwten (410 g) + 2 el
olijfolie +50 g Parmezaanse kaas +1tl gedroogde
tahin (sesampasta) + sap van % citroen + % tl gemalen
oregano + 4 takjes basilicum (bakje à 15 g) & rasp
komijn + 50 g zongedroogde tomaten (pot) + 2 el olijfolie
extra vierge + / tl mild paprikapoeder & staafmixer
1 Snijd de courgette in halve schijfjes. Scheur elke
oesterzwam in 2 stukken. Snipper de sjalot en hak de
1 Doe de crack's in een mooi bakje en zet nog 2 bakjes klaar
knoflook fijn. 2 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen
voor de dips. 2 Doe voor de yoghurtdip de yoghurt in het
beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de
bakje. Pers er 1 teentje knoflook boven. Hak de bieslook fij
oesterzwammen 3 min. Voeg de knoflook, de sjalot en de
en meng met de knoflook door de yoghurt. 3 Laat voor de
courgette toe en bak 4 min. mee. Rasp de kaas. 3 Giet de
houmous de kikkererwten uitlekken en doe in een hoge beker,
spaghetti af. Doe de basissaus in de pastapan. Voeg de
samen met de tahin, resterende knoflook, het citroensap, de
oregano en groenten toe. Schep er de spaghetti door en
komijn en tomaten. Pureer met de staafmixer glad en breng
breng op smaak. 4 Verdeel de pasta over 4 borden. Bestrooi
op smaak. Doe in het bakje, besprenkel met de olie en bestrooi
met de basilicumblaadjes en een beetje kaas. Serveer de
met paprikapoeder en evt. nog wat tomaat. 4 Serveer de
rest van de kaas apart erbij.
TUC Crack's met de dips bij de borrel.
El
=
UC
ms
Le
voedingswaarde p.p. 542 kcal, vet 24 g,
a
pasissaus
voedingswaarde p.p. 369 kcal, vet 219,
OS IN
waarvan verzadigd 4 g, koolhydraten 61 g,
waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 319,
waarvan suikers 5 g, vezels 5 g, eiwit 18 g,
waarvan suikers 4 g, vezels 6 g, eiwit 11g,
zout 1,1g, groente 169 g
Bs
zout 1,1 g