Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

En

Se

Ze

ns

CA

aa

4

PL

ER,

>

>

(#7

N

ER

5)

English breakfastbowl

Smoothiebowl met

Burritobowl met tonijn

ontbijtgerecht - 20 min. - 4 pers.

kiwi en pistache

hoofdgerecht « 20 min. + 4 pers.

ontbijtgerecht : 10 min. - 4 pers.

4 varkenschipolataworstjes

200 g basmatirijst

(schaal 5 stuks)

2 doosjes smoothiemix ananas,

1blik kidneybonen (420 g)

8 plakjes gerookt ontbijtspek

papaja en mango

1zakijsbergsla (200 g)

400 g tros-cherrytomaten

4 bananen

1 pot bio maïskorrels (340 g)

1 pot witte bonen in tomatensaus

500 g magere yoghurt

1groene paprika

(680 g)

2 gele kiwi’s

2 avocado’s eetrijp

6 eieren

200 g witte druiven

2 blikjes Jumbo MSC tonijn op

1el zonnebloemolie

30 g gepelde pistachenoten

olijfolie (à 160 9)

4 sneetjes casino witbrood

(bakje 95 g)

1bakje roze garnalen (150 g)

& bakplaat bekleed met bakpapier

& blender of staafmixer met hoge

1potje salsa mild (230 g)

keukenpapier

maatbeker

& zeef

broodrooster

1 Laat de smoothiemixin 15 min. een

1Bereid de rijst volgens de aanwijzingen

1 Verwarm de oven voor tot 190 °C. Leg

beetje ontdooien. Doe de smoothiemix

op de verpakking. Doe intussen de

de worstjes op de bakplaat en leg er de

in de blender of de hoge beker. Pel

kidneybonen in de zeef, spoel af en laat

plakjes ontbijtspek bij. Bak 20 min. in de

2 bananen, breek in stukjes en voeg toe,

uitlekken. Giet de rijst af in de zeef waar

voorverwarmde oven. Verwijder na

amen met de yoghurt. Pureer samen tot

de bonen in zitten. Meng de rijst en de

12 min. de plakjes spek en laat ze

een gladde smoothie en verdeel over

bonen. 2 Verdeel de sla over 4 kommen.

uitlekken op een stukje keukenpapier.

4 kommen. 2 Pel de andere 2 bananen en

Schep de rijst met bonen in een helft van

de kom. 3 Laat de maïskorrels uitlekken

Leg op de plek van het spek de

snijd in schijfjes. Schil de kiwi’s en snijd in

trostomaatjes en bak deze de laatste

schijfjes. Halveer de druiven. 3 Leg de

en verdeel over de kommen. Snijd de

8 min. mee met de worstjes. 2 Verwarm

plakjes banaan en kiwi, de druiven

paprika in blokjes en voeg toe. Halveer de

intussen in een steelpan de witte bonen

en de pistachenootjes in rijtjes op de

avocado’s, verwijder de pit en schil en snijd

in tomatensaus op laag vuur. Breek de

smoothies. Serveer direct

het vruchtvlees in schijfjes. Maak 4 waaiers

eieren boven een kom en klop los met

van de schijfjes en voeg toe. Laat de tonijn

2 el water. Verhit in een koekenpan de

voedingswaarde p.p. 349 kcal, vet 5 g,

uitlekken en verdeel over de kommen,

olie, doe de eieren in de pan en gaar al

waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten

samen met de garnalen. Verdeel de salsa

roerend op middelhoog vuur ca. 4 min.

64 g, waarvan suikers 57 g, vezels 6 g,

over de ingrediënten.

tot het roerei lobbig is. Rooster de

eiwit 9 g, zout 0,2 g, groente Og

sneetjes brood in de broodrooster.

voedingswaarde p.p. 555 kcal,

3 Verdeel de bonen en het roerei over

Tip: in plaats van deze smoothiemix kun je

vet 19 g, waarvan verzadigd 2 g,

4 kommen. Leg er de worsten, het spek

ook naar eigen smaak verschillende soorten

koolhydraten 64 g, waarvan

en de tomaatjes bij. Serveer met het

diepvriesfruit combineren, zoals mango,

suikers 10 g, vezels 12 g, eiwit 26 g,

geroosterde brood.

kersen of frambozen.

zout 19 g, groente 145 g

voedingswaarde p.p. 611 kcal, vet 29 g,

@ Deze frisse en lichtkruidige

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten

wijn uit Roemenië past goed

44 g, waarvan suikers 13 g, vezels 11 g,

bij vis. Casa Florilor sauvignon

eiwit 38 g, zout 3,4 g, groente 100 g

blanc & pinot grigio /50 ml 5,49

L

44 JUMBO