Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
En
Se
Ze
ns
CA
aa
4
PL
ER,
>
>
(#7
N
ER
5)
English breakfastbowl
Smoothiebowl met
Burritobowl met tonijn
ontbijtgerecht - 20 min. - 4 pers.
kiwi en pistache
hoofdgerecht « 20 min. + 4 pers.
ontbijtgerecht : 10 min. - 4 pers.
4 varkenschipolataworstjes
200 g basmatirijst
(schaal 5 stuks)
2 doosjes smoothiemix ananas,
1blik kidneybonen (420 g)
8 plakjes gerookt ontbijtspek
papaja en mango
1zakijsbergsla (200 g)
400 g tros-cherrytomaten
4 bananen
1 pot bio maïskorrels (340 g)
1 pot witte bonen in tomatensaus
500 g magere yoghurt
1groene paprika
(680 g)
2 gele kiwi’s
2 avocado’s eetrijp
6 eieren
200 g witte druiven
2 blikjes Jumbo MSC tonijn op
1el zonnebloemolie
30 g gepelde pistachenoten
olijfolie (à 160 9)
4 sneetjes casino witbrood
(bakje 95 g)
1bakje roze garnalen (150 g)
& bakplaat bekleed met bakpapier
& blender of staafmixer met hoge
1potje salsa mild (230 g)
keukenpapier
maatbeker
& zeef
broodrooster
1 Laat de smoothiemixin 15 min. een
1Bereid de rijst volgens de aanwijzingen
1 Verwarm de oven voor tot 190 °C. Leg
beetje ontdooien. Doe de smoothiemix
op de verpakking. Doe intussen de
de worstjes op de bakplaat en leg er de
in de blender of de hoge beker. Pel
kidneybonen in de zeef, spoel af en laat
plakjes ontbijtspek bij. Bak 20 min. in de
2 bananen, breek in stukjes en voeg toe,
uitlekken. Giet de rijst af in de zeef waar
voorverwarmde oven. Verwijder na
amen met de yoghurt. Pureer samen tot
de bonen in zitten. Meng de rijst en de
12 min. de plakjes spek en laat ze
een gladde smoothie en verdeel over
bonen. 2 Verdeel de sla over 4 kommen.
uitlekken op een stukje keukenpapier.
4 kommen. 2 Pel de andere 2 bananen en
Schep de rijst met bonen in een helft van
de kom. 3 Laat de maïskorrels uitlekken
Leg op de plek van het spek de
snijd in schijfjes. Schil de kiwi’s en snijd in
trostomaatjes en bak deze de laatste
schijfjes. Halveer de druiven. 3 Leg de
en verdeel over de kommen. Snijd de
8 min. mee met de worstjes. 2 Verwarm
plakjes banaan en kiwi, de druiven
paprika in blokjes en voeg toe. Halveer de
intussen in een steelpan de witte bonen
en de pistachenootjes in rijtjes op de
avocado’s, verwijder de pit en schil en snijd
in tomatensaus op laag vuur. Breek de
smoothies. Serveer direct
het vruchtvlees in schijfjes. Maak 4 waaiers
eieren boven een kom en klop los met
van de schijfjes en voeg toe. Laat de tonijn
2 el water. Verhit in een koekenpan de
voedingswaarde p.p. 349 kcal, vet 5 g,
uitlekken en verdeel over de kommen,
olie, doe de eieren in de pan en gaar al
waarvan verzadigd 1 g, koolhydraten
samen met de garnalen. Verdeel de salsa
roerend op middelhoog vuur ca. 4 min.
64 g, waarvan suikers 57 g, vezels 6 g,
over de ingrediënten.
tot het roerei lobbig is. Rooster de
eiwit 9 g, zout 0,2 g, groente Og
sneetjes brood in de broodrooster.
voedingswaarde p.p. 555 kcal,
3 Verdeel de bonen en het roerei over
Tip: in plaats van deze smoothiemix kun je
vet 19 g, waarvan verzadigd 2 g,
4 kommen. Leg er de worsten, het spek
ook naar eigen smaak verschillende soorten
koolhydraten 64 g, waarvan
en de tomaatjes bij. Serveer met het
diepvriesfruit combineren, zoals mango,
suikers 10 g, vezels 12 g, eiwit 26 g,
geroosterde brood.
kersen of frambozen.
zout 19 g, groente 145 g
voedingswaarde p.p. 611 kcal, vet 29 g,
@ Deze frisse en lichtkruidige
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten
wijn uit Roemenië past goed
44 g, waarvan suikers 13 g, vezels 11 g,
bij vis. Casa Florilor sauvignon
eiwit 38 g, zout 3,4 g, groente 100 g
blanc & pinot grigio /50 ml 5,49
L
44 JUMBO