Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

W



=.

1%

/

d

EN

"

:

Ei

/

/

Fr 4

À

i

,

ct

ELA

1

à

—/

N

IN

MM

MM

"

(

AS

#

=

à

Ÿ

KJ

4

Fa

Cour:

ettesoep met

zalm

b

ruschetta’s

u

U

hoofdgerecht - 25 min. (IO min.

à

MH

D

oventijd) - 4 pers.

a

Le

1prei

2 teentjes knoflook

En

4 el olijfolie

3 courgettes

at

14

1groentebouillonblokje

À

Jet

1zaktuinerwten (450 g, uit de

diepvries)

N

1ciabatta (afbak)

1 bakje mascarpone (250 g)

1 pakje gerookte zalm (200 g)

Soep is dé manier om

restjes groente, vlees of

& bakplaat bekleed met bakpapier

staafmixer

visop te maken.

+

1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Breng een kleine pan met

onder koud stromend water. Voeg de erwten toe aan de maatbeker

water aan de kook. 2 Halveer de prei, spoel goed af en snijd in halve

en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper. 5 Pureer

ringen. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een soeppan. Fruit

de courgettesoep met de staafmixer. Haal de broodjes uit de oven,

de prei met de knoflook 3 min. Snijd intussen de courgettes in

bestrijk met de erwtenspread en verdeel er wat zalm over. Schep de

blokjes, voeg toe en bak kort mee. Schenker 1 L water bij en voeg

soep in 4 kommen. Roer de rest van de mascarpone los en schep

het bouillonblokje toe. Voeg % van de tuinerwten toe, breng aan de

in de soep. Verdeel er de rest van de zalm over en serveer met de

kook en laat 8-10 min. op laag vuur doorkoken. 3 Snijd de ciabatta

bruschetta's.

in 12 schuine plakjes en leg op de bakplaat. Besprenkel met de rest

van de olie en bak in 10 min. krokant in de voorverwarmde oven.

voedingswaarde p.p. 7/61 kcal, vet 43 g, waarvan verzadigd 21 g,

4 Kook de rest van de tuinerwten 2 min. Schep 200 g mascarpone

koolhydraten 57 g, waarvan suikers 12 g, vezels 11 g, eiwit 319,

inde hoge beker. Giet de erwten af in een vergiet en spoel kort

zout 3g, groente 419 g

102 JUMBO