Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
y
\
5
Ken
=,
€
FA
pr
Et
5
Ke
| 4
In
my
Sticky chicken wings met blauwekaasdip
Appelcrumble met bramen
borrelhapje - 15 min. (+25 min. oventijd)- 4 pers.
nagerecht + 20 min. (+25 min. oventijd + afkoelen) - 8 pers.
2 schalen kipkluifjes (à 500 g)
100 g koude roomboter
200 ml spicy bbq saus (fles 320 ml)
125 g suiker
125 g Danablue (blauwaderkaas)
125 g zelfrijzend bakmeel
1 bekertje zure room (125 g)
%tl kaneel
3 el mayonaise
1 bakje hazelnoten (95 g)
& bakplaat bekleed met bakpapier
1kg appels (bijv. elstar)
bakkwastje
1 bakje bramen (125 g)
8 bollen vanille-ijs
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Leg de kipkluifjes op de
& ovenschaal (20 x 25 cm)
bakplaat. Bak de kipkluifjes 15 min. in de voorverwarmde oven
2 Neem de kip uit de oven en bestrijk met het bakkwastje met
1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Snijd de boter in
de helft van de saus. Bak de kip nog 10 min. in de oven. Bestrijk
blokjes en doe in een kom. Voeg 100 g suiker, het
de kip nogmaals met de rest van de saus. Bak nog 10 min. tot
bakmeel, de kaneel en eventueel een snuf zout toe.
de kipkluifjes lekker sticky zijn. 3 Doe intussen de blauwe kaas
Kneed met koele vingertoppen zo kort mogelijk tot
ineen komen prak fijn met een vork, meng er de zure room en
een kruimelig deeg. Hak de hazelnoten grof en meng
mayonaise door. 4 Neem de kipvleugels uit de oven en leg ze
door de deegkruimels. Zet afgedekt in de koelkast
op een platte schaal. Serveer met de blauwekaasdip.
tot gebruik. 2 Snijd de appels in kwarten, schil ze en
verwijder het klokhuis. Snijd de appels in stukjes en doe
voedingswaarde p.p. 562 kcal, vet 40 g, waarvan verzadigd
inde ovenschaal samen met de bramen. Meng er de
15 g, koolhydraten 17 g, waarvan suikers 15 g, vezels 19,
resterende suiker door. 3 Bestrooi het appelmengsel met
eiwit 33 g, zout 3,2g
de deegkruimels en bak de crumble in 25 min. goudgeel
in de voorverwarmde oven. Laat 30 min. afkoelen.
4 Serveer de crumble met het vanille-ijs,
Proef zelf hoe
voedingswaarde p.p. 409 kcal, vet 219,
lekker deze
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 48 g,
waarvan suikers 35 g, vezels 4 g, eiwit 5 g, zout 0,3 g
gerechten zijn.
© Blauwaderkaas vraagt
om een iets zoete wijn. In
Wan
deze Zuid-Afrikaanse rose
proef je exotische vruchten
en rood fruit.
Waterval pinotage rosé
750 ml 4,99
JUMBO 75