Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

y

\

5

Ken

=,



FA

pr

Et

5

Ke

| 4

In

my

Sticky chicken wings met blauwekaasdip

Appelcrumble met bramen

borrelhapje - 15 min. (+25 min. oventijd)- 4 pers.

nagerecht + 20 min. (+25 min. oventijd + afkoelen) - 8 pers.

2 schalen kipkluifjes (à 500 g)

100 g koude roomboter

200 ml spicy bbq saus (fles 320 ml)

125 g suiker

125 g Danablue (blauwaderkaas)

125 g zelfrijzend bakmeel

1 bekertje zure room (125 g)

%tl kaneel

3 el mayonaise

1 bakje hazelnoten (95 g)

& bakplaat bekleed met bakpapier

1kg appels (bijv. elstar)

bakkwastje

1 bakje bramen (125 g)

8 bollen vanille-ijs

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Leg de kipkluifjes op de

& ovenschaal (20 x 25 cm)

bakplaat. Bak de kipkluifjes 15 min. in de voorverwarmde oven

2 Neem de kip uit de oven en bestrijk met het bakkwastje met

1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Snijd de boter in

de helft van de saus. Bak de kip nog 10 min. in de oven. Bestrijk

blokjes en doe in een kom. Voeg 100 g suiker, het

de kip nogmaals met de rest van de saus. Bak nog 10 min. tot

bakmeel, de kaneel en eventueel een snuf zout toe.

de kipkluifjes lekker sticky zijn. 3 Doe intussen de blauwe kaas

Kneed met koele vingertoppen zo kort mogelijk tot

ineen komen prak fijn met een vork, meng er de zure room en

een kruimelig deeg. Hak de hazelnoten grof en meng

mayonaise door. 4 Neem de kipvleugels uit de oven en leg ze

door de deegkruimels. Zet afgedekt in de koelkast

op een platte schaal. Serveer met de blauwekaasdip.

tot gebruik. 2 Snijd de appels in kwarten, schil ze en

verwijder het klokhuis. Snijd de appels in stukjes en doe

voedingswaarde p.p. 562 kcal, vet 40 g, waarvan verzadigd

inde ovenschaal samen met de bramen. Meng er de

15 g, koolhydraten 17 g, waarvan suikers 15 g, vezels 19,

resterende suiker door. 3 Bestrooi het appelmengsel met

eiwit 33 g, zout 3,2g

de deegkruimels en bak de crumble in 25 min. goudgeel

in de voorverwarmde oven. Laat 30 min. afkoelen.

4 Serveer de crumble met het vanille-ijs,

Proef zelf hoe

voedingswaarde p.p. 409 kcal, vet 219,

lekker deze

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 48 g,

waarvan suikers 35 g, vezels 4 g, eiwit 5 g, zout 0,3 g

gerechten zijn.

© Blauwaderkaas vraagt

om een iets zoete wijn. In

Wan

deze Zuid-Afrikaanse rose

proef je exotische vruchten

en rood fruit.

Waterval pinotage rosé

750 ml 4,99

JUMBO 75