Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 126
Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
©
Aardbeiensmoothie voor je kindje*
Krokante kipwraps
drankje - 3 min. «1 pers.
hoofdgerecht » 20 min. - 4 pers
3 schepjes Nutrilon 4 dreumesmelkpoeder + 50 g
9 el Verstegen Mix voor Kip Krokant kerrie of cajun +
aardbeien & staafmixer met hoge maatbeker
1schaal Nieuwe Standaard Kip kipdijfilet + 4 el
zonnebloemolie +1 rode paprika + / komkommer +1 rode
1 Doe het dreumesmelkpoeder in de hoge beker en voeg
ui +1 pak tortilla wraps naturel (8 stuks) + 1 bekertje crème
90 ml water toe. 2 Voeg de aardbeien toe en pureer in
fraîche (125 g) +1 limoen + 1 zakje fijngesneden ijsbergsla
30 sec. met de staafmixer tot een smoothie. Roer met een
(100 g) & rasp
vork door de smoothie om te controleren of er nog stukjes in
zitten en verwijder deze. 3 Schenk de aardbeiensmoothie in
1 Snijd de kipdijfilet in reepjes. Meng in een kom de kipreepjes
een drinkbeker voor je kindje en smullen maar.
met de kruidenmix, tot ze helemaal bedekt zijn. 2 Verhit in een
koekenpan de olie. Bak de kipreepjes in 10 min. krokant. 3 Snijd
voedingswaarde p.p. 81 kcal, vet 3 g, waarvan verzadigd 1g,
de paprika in blokjes en de komkommer in schijfjes. Snijd de ui in
koolhydraten 11 g, waarvan suikers 9 g, vezels 1g, eiwit 2g,
halve ringen. 4 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de
zout 0,1g
verpakking. Boen intussen de linoen schoon, rasp de groene
schil boven de crème fraîche en meng. Halveer de limoen en pers
*Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.
hem uit. Besmeer de wraps met de limoencrème en
beleg ze met de paprika, komkommer, ui, sla en
„©
krokante kip. 5 Besprenkel de kip met een beetje
Nutrilon
limoensap en vouw of rol de wraps dicht.
CA
IKROKANT)
7
voedingswaarde p.p. 614 kcal, vet 32 g, waarvan
verzadigd 12 g, koolhydraten 54 g, waarvan suikers
RI
7 g, vezels 5 g, eiwit 25 g, zout 1,8 g, groente 144 g
©
©
Pikante kip met sambal en knoflook
Broccolirijst met zalm en pesto-erwtjes
hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers
hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.
3 tl Flowerbrand knoflookpasta + 2 el Flowerbrand
2 zakken Bonduelle broccolirijst (à 400 g, uit de diepvries)
sambal oelek + 300 g rijst + 1struik paksoi +1rode
+ 1 zak Bonduelle tuinerwtjes extra fijn (400 g, uit de
paprika +1ui+ 6 el zonnebloemolie + 1 schaal Nieuwe
diepvries) + 2 sjalotten + 5 el olijfolie +1 schaal zalm met
Standaard Kip kipdijfiletblokjes (350 g)
huid (2 stuks, 270 g) +1 bakje La Place pesto (100 g) +
2 takjes basilicum (bakje à 15 g)
1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
gaar. Snijd de paksoi in repen en de paprika in blokjes.
1 Snipper de sjalotten. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie.
Snipper de ui. 2 Verhit in een wok 3 el olie. Bak de witte
Fruit de sjalot 1 min. Schep er de erwtjes door en bak 2 min.
paksoirepen met de paprika en ui 3 min. Voeg als laatste de
mee. 2 Leg de zalmfilet op de huid tussen de erwtjes en bak
groene paksoirepen toe en bak nog 1 min. Breng op smaak
in 5-6 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar. Keer de zalm
met peper. 3 Verhit in een koekenpan de laatste 3 el olie.
na 3 min. 3 Verhit in een hapjespan de resterende 3 el olijfolie.
Bak de kipblokjes in 5 min. bruin. Voeg de knoflookpasta
Voeg de broccolirijst toe en bak al omscheppend 6-7 min
toe en bak kort; laat de knoflook niet verbranden! Schep
4 Neem de zalmfilet uit de pan en halveer. Schep de pesto
er de sambal door en verwarm nog 1 min. Voeg naar smaak
door de erwtjes en breng op smaak met peper. B Schep de
extra sambal toe. 4 Verdeel de rijst met de groenten over
broecolirijst en erwtjes op 4 borden. Leg er de
4 borden. Schep er de pikante kip bij
zalm bij en bestrooi met de basilicumblaadjes.
55
2020
voedingswaarde p.p. 559 kcal, vet 23 g,
voedingswaarde p.p. 551 kcal, vet 41 g,
Bonduelle
HR,
waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 64 g,
waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 14 g,
waarvan suikers 4 g, vezels 4 g, eiwit 22 g,
waarvan suikers 6 g, vezels 13 g, eiwit 25 g,
Fe
zout 1,2g, groente 125 g
zout 0,5 g, groente 313 g