Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 126




Hier is pagina 126 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

©

Aardbeiensmoothie voor je kindje*

Krokante kipwraps

drankje - 3 min. «1 pers.

hoofdgerecht » 20 min. - 4 pers

3 schepjes Nutrilon 4 dreumesmelkpoeder + 50 g

9 el Verstegen Mix voor Kip Krokant kerrie of cajun +

aardbeien & staafmixer met hoge maatbeker

1schaal Nieuwe Standaard Kip kipdijfilet + 4 el

zonnebloemolie +1 rode paprika + / komkommer +1 rode

1 Doe het dreumesmelkpoeder in de hoge beker en voeg

ui +1 pak tortilla wraps naturel (8 stuks) + 1 bekertje crème

90 ml water toe. 2 Voeg de aardbeien toe en pureer in

fraîche (125 g) +1 limoen + 1 zakje fijngesneden ijsbergsla

30 sec. met de staafmixer tot een smoothie. Roer met een

(100 g) & rasp

vork door de smoothie om te controleren of er nog stukjes in

zitten en verwijder deze. 3 Schenk de aardbeiensmoothie in

1 Snijd de kipdijfilet in reepjes. Meng in een kom de kipreepjes

een drinkbeker voor je kindje en smullen maar.

met de kruidenmix, tot ze helemaal bedekt zijn. 2 Verhit in een

koekenpan de olie. Bak de kipreepjes in 10 min. krokant. 3 Snijd

voedingswaarde p.p. 81 kcal, vet 3 g, waarvan verzadigd 1g,

de paprika in blokjes en de komkommer in schijfjes. Snijd de ui in

koolhydraten 11 g, waarvan suikers 9 g, vezels 1g, eiwit 2g,

halve ringen. 4 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de

zout 0,1g

verpakking. Boen intussen de linoen schoon, rasp de groene

schil boven de crème fraîche en meng. Halveer de limoen en pers

*Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

hem uit. Besmeer de wraps met de limoencrème en

beleg ze met de paprika, komkommer, ui, sla en

„©

krokante kip. 5 Besprenkel de kip met een beetje

Nutrilon

limoensap en vouw of rol de wraps dicht.

CA

IKROKANT)

7

voedingswaarde p.p. 614 kcal, vet 32 g, waarvan

verzadigd 12 g, koolhydraten 54 g, waarvan suikers

RI

7 g, vezels 5 g, eiwit 25 g, zout 1,8 g, groente 144 g

©

©

Pikante kip met sambal en knoflook

Broccolirijst met zalm en pesto-erwtjes

hoofdgerecht - 20 min. - 4 pers

hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.

3 tl Flowerbrand knoflookpasta + 2 el Flowerbrand

2 zakken Bonduelle broccolirijst (à 400 g, uit de diepvries)

sambal oelek + 300 g rijst + 1struik paksoi +1rode

+ 1 zak Bonduelle tuinerwtjes extra fijn (400 g, uit de

paprika +1ui+ 6 el zonnebloemolie + 1 schaal Nieuwe

diepvries) + 2 sjalotten + 5 el olijfolie +1 schaal zalm met

Standaard Kip kipdijfiletblokjes (350 g)

huid (2 stuks, 270 g) +1 bakje La Place pesto (100 g) +

2 takjes basilicum (bakje à 15 g)

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking

gaar. Snijd de paksoi in repen en de paprika in blokjes.

1 Snipper de sjalotten. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie.

Snipper de ui. 2 Verhit in een wok 3 el olie. Bak de witte

Fruit de sjalot 1 min. Schep er de erwtjes door en bak 2 min.

paksoirepen met de paprika en ui 3 min. Voeg als laatste de

mee. 2 Leg de zalmfilet op de huid tussen de erwtjes en bak

groene paksoirepen toe en bak nog 1 min. Breng op smaak

in 5-6 min. bruin en vanbinnen rosé of net gaar. Keer de zalm

met peper. 3 Verhit in een koekenpan de laatste 3 el olie.

na 3 min. 3 Verhit in een hapjespan de resterende 3 el olijfolie.

Bak de kipblokjes in 5 min. bruin. Voeg de knoflookpasta

Voeg de broccolirijst toe en bak al omscheppend 6-7 min

toe en bak kort; laat de knoflook niet verbranden! Schep

4 Neem de zalmfilet uit de pan en halveer. Schep de pesto

er de sambal door en verwarm nog 1 min. Voeg naar smaak

door de erwtjes en breng op smaak met peper. B Schep de

extra sambal toe. 4 Verdeel de rijst met de groenten over

broecolirijst en erwtjes op 4 borden. Leg er de

4 borden. Schep er de pikante kip bij

zalm bij en bestrooi met de basilicumblaadjes.

55

2020

voedingswaarde p.p. 559 kcal, vet 23 g,

voedingswaarde p.p. 551 kcal, vet 41 g,

Bonduelle

HR,

waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten 64 g,

waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 14 g,

waarvan suikers 4 g, vezels 4 g, eiwit 22 g,

waarvan suikers 6 g, vezels 13 g, eiwit 25 g,

Fe

zout 1,2g, groente 125 g

zout 0,5 g, groente 313 g