Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
=
F
Vegetarische couscoussalade met
kikkererwten, feta en rozijnen
\
d
=
lunch-of hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.
Ÿ
2 el Verstegen spice blend voor vega
N
en
couscoussalade
>
200 gcouscous
3elrozijnen
200 gtuinerwten (uit de diepvries)
à
1zak zoete puntpaprika’s (2 stuks)
%
1beker snoeptomaatjes (250 g)
200 gfeta
AR;
1blik kikkererwten (410 g)
2 el amandelschaafsel
6 el olijfolie extra vierge
1-2 citroenen uitgeperst
LR Ve
1bakje koriander (15 g)
&zeef
x
LR =
}
à
1Doe in een kom de couscous met de rozijnen en
ra
de kruidenmix voor vegetarische couscous. Schenk
er 300 ml kokend water bij, roer door en laat de
“
N
8
173
couscous 5 min. wellen. 2 Ontdooi de erwten in
nn
El ee
(Be
Rp:
de zeef onder stromend warm water. Snijd de
5
paprika's in reepjes, halveer de snoeptomaatjes
"A
4
ad
hd
en snijd de feta in blokjes. 3 Spoel de kikkererwten
RO
24
in de zeef onder koud stromend water af en laat
194
*
Ps
uitlekken. Rooster in een droge koekenpan het
a x
amandelschaafsel goudbruin en doe op een bord.
Ca
4 Roer de couscous los met een vork. Schep de
erwten, paprika, tomaatjes, kikkererwten en feta
INN
KE
door de couscous. Voeg de olie toe en breng de
4
U
NY
couscous op smaak met het citroensap. 5 Hak de
%
ES
koriander grof. Schep de couscous op een schaal
of 4 borden en bestrooi met de koriander en het
| 7
#
ER
1:
amandelschaafsel.
>
k
voedingswaarde p.p.
à
4
à
690 kcal, vet 329,
VEGA
waarvan verzadigd
11g, koolhydraten 719,
waarvan suikers 16 g,
à
D
vezels 11 g, eiwit 24 g,
5
poire
zout 1,2g, groente 163 g
Verstegen spice blend voor
vega couscoussalade
4092,84
JUMBO 109