Jumbo - Folder van 17.08.2020 tot 06.09.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 17.08.2020 tot 06.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

=

F

Vegetarische couscoussalade met

kikkererwten, feta en rozijnen

\

d

=

lunch-of hoofdgerecht « 20 min. - 4 pers.

Ÿ

2 el Verstegen spice blend voor vega

N

en

couscoussalade

>

200 gcouscous

3elrozijnen

200 gtuinerwten (uit de diepvries)

à

1zak zoete puntpaprika’s (2 stuks)

%

1beker snoeptomaatjes (250 g)

200 gfeta

AR;

1blik kikkererwten (410 g)

2 el amandelschaafsel

6 el olijfolie extra vierge

1-2 citroenen uitgeperst

LR Ve

1bakje koriander (15 g)

&zeef

x

LR =

}

à

1Doe in een kom de couscous met de rozijnen en

ra

de kruidenmix voor vegetarische couscous. Schenk

er 300 ml kokend water bij, roer door en laat de



N

8

173

couscous 5 min. wellen. 2 Ontdooi de erwten in

nn

El ee

(Be

Rp:

de zeef onder stromend warm water. Snijd de

5

paprika's in reepjes, halveer de snoeptomaatjes

"A

4

ad

hd

en snijd de feta in blokjes. 3 Spoel de kikkererwten

RO

24

in de zeef onder koud stromend water af en laat

194

*

Ps

uitlekken. Rooster in een droge koekenpan het

a x

amandelschaafsel goudbruin en doe op een bord.

Ca

4 Roer de couscous los met een vork. Schep de

erwten, paprika, tomaatjes, kikkererwten en feta

INN

KE

door de couscous. Voeg de olie toe en breng de

4

U

NY

couscous op smaak met het citroensap. 5 Hak de

%

ES

koriander grof. Schep de couscous op een schaal

of 4 borden en bestrooi met de koriander en het

| 7

#

ER

1:

amandelschaafsel.

>

k

voedingswaarde p.p.

à

4

à

690 kcal, vet 329,

VEGA

waarvan verzadigd

11g, koolhydraten 719,

waarvan suikers 16 g,

à

D

vezels 11 g, eiwit 24 g,

5

poire

zout 1,2g, groente 163 g

Verstegen spice blend voor

vega couscoussalade

4092,84

JUMBO 109