Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Z ZONDER
pm
a
Pasta pesto met kip en groente
hoofdgerecht + 25 min. « 4 pers
MOEITE
% flesje Blue Band kookroom
I
Weinig tijd? Met deze
gl.
300 g fusilli
drie iten zit je snel
1schaal kipfilet (ca. 390 g)
aantafel.Perfect voor de
1teentje knoflook
drukke dagen
1 bakje champignons (250 g)
my
A
1courge
elk
1 paprika
La
2elzonnebloemol
Za d
1bakje groene pesto (100 g, koeling)
%
100 g geraspte jong belegen kaas
>.
à
à.
a F
|
KL?
1Kook de pasta beetgaar volgens
Se ‘
dot
de aanwijzingen op de verpakking
at
wid
2 Snijd intussen de kipfilet in blokjes
snipper de ui en snijd de knoflook fijn
ZI,
ar
I
Snijd de champignons in kwarten en
de courgette en de paprika in stukjes.
We
+
3 Verhit in een hapjespan de olie en bak
f
op hoog vuur de kip 3 min. Voeg alle
Open
>
gesneden groenten toe en bak 5 min
mc
le
mee
e kookroom toe en laat
à
»
«
2-3 min. inkoken. 4 Voeg de beetgare
pasta en de pesto toe en schep om
i
1
5 Verdeel de pasta over 4borden
=
bestrooi met de kaas en serveer.
en
nn p-p. 755 en
gl
‚waarvan verzadi:
en
a
3
m
koeler 63 g, waarvan ils 79,
Le
Fe
Eid
vezels 6 g, eiwit 44 g
zout 0,8 g, groente 213 g
5
a
Tip: liever vega?
8
Vervang dekipfilet
dan door 2 schalen
100% plantaardige
kipstukjes (à175 9)
:
! Scan de QR-code
ü
Blue Band finesse koken
voor het recept.
I
10 JUB D