Jumbo - Folder van 15.04.2021 tot 31.05.2021 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 128 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 15.04.2021 tot 31.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Z ZONDER

pm

a

Pasta pesto met kip en groente

hoofdgerecht + 25 min. « 4 pers

MOEITE

% flesje Blue Band kookroom

I

Weinig tijd? Met deze

gl.

300 g fusilli

drie iten zit je snel

1schaal kipfilet (ca. 390 g)

aantafel.Perfect voor de

1teentje knoflook

drukke dagen

1 bakje champignons (250 g)

my

A

1courge

elk

1 paprika

La

2elzonnebloemol

Za d

1bakje groene pesto (100 g, koeling)

%

100 g geraspte jong belegen kaas

>.

à

à.

a F

|

KL?

1Kook de pasta beetgaar volgens

Se ‘

dot

de aanwijzingen op de verpakking

at

wid

2 Snijd intussen de kipfilet in blokjes

snipper de ui en snijd de knoflook fijn

ZI,

ar

I

Snijd de champignons in kwarten en

de courgette en de paprika in stukjes.

We

+

3 Verhit in een hapjespan de olie en bak

f

op hoog vuur de kip 3 min. Voeg alle

Open

>

gesneden groenten toe en bak 5 min

mc

le

mee

e kookroom toe en laat

à

»

«

2-3 min. inkoken. 4 Voeg de beetgare

pasta en de pesto toe en schep om

i

1

5 Verdeel de pasta over 4borden

=

bestrooi met de kaas en serveer.

en

nn p-p. 755 en

gl

‚waarvan verzadi:

en

a

3

m

koeler 63 g, waarvan ils 79,

Le

Fe

Eid

vezels 6 g, eiwit 44 g

zout 0,8 g, groente 213 g

5

a

Tip: liever vega?

8

Vervang dekipfilet

dan door 2 schalen

100% plantaardige

kipstukjes (à175 9)

:

! Scan de QR-code

ü

Blue Band finesse koken

voor het recept.

I

10 JUB D